Fotografen vi anlitar är ett riktigt proffs, jag blir så imponerad! Undra hur många gånger jag sagt att jag blir imponerad på den här bloggen?… Men det stämmer faktiskt, jag blir otroligt imponerad av människor som är passionerade i sitt yrke. Vare sig det handlar om sömnad, tårta eller som nu, fantastiske fotografen Armand Dommer. Det finns så mycket kunskap och erfarenhet, och det blir så himla grymt! Så skönt att luta sig mot proffs!

Armand ska vara med oss under hela vår bröllopsdag, han fotar alla våra bilder. Vi litar fullt på honom, och när man ser hans verk så är det bara så bra! Han är otroligt ödmjuk och har öga för detaljer i bilden, ljuset och djupet (som vi pratade om) Jag tänker, bara han får styra som han tycker kommer vi bli snyggast i världen, iallafall om jag får ha min ”snyggsida”. (Jag ska bara öva fram en sån… 😂) Janne blir ju alltid bra, så himla orättvist!

Vi har haft ett möte med Armand i hans studio i Stockholm. Tittade på massor av bilder, och vi är så glada att han vill åta sig uppgiften att föreviga vår bröllopsdag. Vi kommer bli mer än nöjda! Armand fotar för Lifestyle Wedding och Bröllopsguiden, så vackra bilder!

När man börjar planera allt kring bröllop så känns det så väldigt lätt, vi gör si, och vi gör så, ”piece of cake”. Men sen när man tänker efter så är Janne och jag verkligen tidsoptimister i nästan allt. Så här får vi ändrar om lite i planen, bröllopsfotograferingen!

Först tänkte vi vara så romantiska att vi inte skulle se varandra innan vigseln, men inser nu (med Armands hjälp) att tiden inte kommer räcka till att fota alla våra egna bröllopsbilder efter vigseln. Då får våra gäster vänta i flera timmar på oss, det vill vi inte! Vi vill heller inte stressa igenom fotograferingen för att hinna. Så vi kommer ha vårat ”moment” innan vigseln.

Får nypa mig i armen ❤️ Jag ska gifta mig med min bästa vän, min soulmate, och min stora kärlek i livet!

Pirrigt och alldeles underbart!

/Jenny