Många timmars planering är vi uppe i nu! Men vi vill fortfarande göra allt själva, och tycker att det är jätteroligt! Vilket projekt! Nu har vi tur att det finns många duktiga personer runt omkring oss som vi kan bolla idéer med.

Mäster Arnes igen i veckan! Janne provar och bestämmer sig ganska fort. Jag håller med Joumana -han är snygg i allt! Kostym blir det, fantastiskt stilig kommer han att vara! Jessica på Mäster Arnes har en ängels tålamod! Att hon sen har så härlig humor, gör att vi skrattar gott åt Jannes tokerier under tiden han provar! Haha

Joumana tar mina mått och jag provar några klänningar till för att säkerställa storleken. Något man ska vara medveten om är att den storleken man har i sina vanlig kläder, har man inte i brudklänning… Nu är det bara att vänta och se. Hoppas att den färdiga klänningen i min storlek är perfekt, och precis vad jag tänkt och önskat!

Jag har valt bort slöja, det är otroligt fint på andra, men känns inte rätt på mig. Hoppas jag inte säger för mycket nu, så jag ändrar mig och kommer ha slöja iallafall? Jag kanske kommer se ut som en julgran för att allt är så fint, och jag har så svårt att välja?.. Mäster Arnes har också smycken av alla slag, och allt glittrar så jag blir bländad!

Vi gillar verkligen helhetskonceptet på Mäster Arnes! Allt under samma tak!! Underbart att slippa flänga i olika butiker!

Nu är det skor på listan! En kollega till mig tipsar om Savannah på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Åh underbara skor! Det kanske blir Jimmy Choo ändå, det är ju ändå ”once in a lifetime” som Aurelia uttryckte!

/Jenny

Janne provar lite olika varianter på Mäster Arnes