ACKREDITERING – FÖR PRESS & MEDIA

Vänligen fyll i formuläret nedan och sänd in till oss i god tid. Önskar ni mer information om mässan, slå oss gärna en signal:

[formbuilder:3]
Vi sänder er ett svarsmejl. Ni erhåller presskort när ni anländer till mässan. Medtag visitkort.
Vi önskar även få information om publiceringsdatum mm när ni anländer till mässan.

STOCKHOLM GRAND HÔTEL  24-25 JANUARI 2020
Ackreditering gäller endast behöriga med presskort.
Önskar Ni och har behörighet inom media/press, vill vi ha Er ackreditering med ifylld uppgift enligt ovan, oss tillhanda senast den 20 januari 2020.

ÖREBRO, CONVENTUM KONGRESS  7 mars 2020
Ackreditering gäller endast behöriga med presskort.
Önskar Ni och har behörighet inom media/press, vill vi ha Er ackreditering med ifylld uppgift enligt ovan, oss tillhanda senast den 20 februari 2020.

SVERIGES VACKRASTE BRÖLLOPSMÄSSA 2020 – ETT STARKT VARUMÄRKE
För den medvetna och intresserade målgruppen, blivande brudpar, är Sveriges Vackraste Bröllopsmässa en mötesplats full av inspiration och skönhet – när mässan för säsongen 2020 sker för 20:e året.
Totalt sedan starten 2001 har vi hittills arrangerat 54 välbesökta och väl genomförda bröllopsmässor runt om i landet. Detta gör oss till den oslagbart största bröllopsmässearrangören i Sverige genom tiderna!

Bröllopsmässan – i särklass både största och vackraste i Sverige sedan femton år tillbaka. Bröllopsmässan visar på mångfald, skönhet, exklusivitet, och upplevelser av det som hör bröllop & fest till – Sveriges Vackraste Bröllopsmässa – ett starkt koncept med mycket hög potential och kvalitét.

Alla våra mässlokaler i Sverige har valts utifrån vacker, unik miljö som ger full inspiration, hög trovärdighet och i dessa vackra salonger ges rättvisande inramning för budskapet – Bröllop & Fest!
Vår styrka är lyhördhet, seriositet och kunnande gentemot en mångfald av företag, vars målgrupper är bl.a blivande brudpar.

Mässorna har inslag också för gästen och jubilaren. I våra mässor finner besökarna de allra flesta med det absolut bästa i branschen. En bransch i stadig utveckling sedan 2001.

Många efterföljare har vi sett genom åren, men vi är den ledande och den mest välkända.
Vårt goda renommé har genomsyrat och genomsyrar även alla våra unika samarbetspartners –
där den största av dem är Sveriges och Nordens största bröllopstidning Bröllopsmagasinet.
Dessutom konkurrerar vi aldrig med våra utställare om uppmärksamhet för egen del, i våra mässor. Vi är den garanterat enda arrangören i Sverige som arbetar med mottot 100% av uppmärksamheten gentemot våra kunder/utställare.

Bröllopsmässans grundare, Ann-Christin J:son-Widinghoff är i stort sett den enda av de som arrangerar bröllopsmässor i Sverige, som arbetar på detta vis. Mer vanligt är att arrangörerna både arrangerar men också samtidigt ställer ut den egna verksamheten, tillsammans med sina utställare. Så gör aldrig vi.  Detta gör oss nästintill unika när det gäller bröllopsmässor, och för all del, även andra mässor med specifika teman som vi skapar.

Vi tillhandahåller redskapet och inramningen till våra utställare. Tillsammans genomför vi upplevelserika och unika bröllopsmässor. Inramningen är exklusiva salonger, men också välkända lokaliteter alla lättillgängliga antingen med centralt läge eller stora fria parkeringsplatser.
Vi ger besökarna till våra bröllopsmässor en underbar upplevelse full av inspiration och av allra högsta kvalitet.
Fler och fler upplever känslan av lyx, flärd, mångfald och variation. Detta genom att ta del av alla de unika utställare och det som de erbjuder.

I våra mässor känner man sig väl omhändertagen. En känsla vi vill förmedla till både utställare och till våra besökare.

Från starten 2001 har mässan haft över 5.000 utställare som medverkat. Många återkommer år efter år.  Långt mer än 250.000 har besökt våra mässor genom åren, och vi är den starkaste och mest välkända Bröllopsmässan i Sverige någonsin.

Våra bröllopsvisningar skapar alltid ett stort intresse. Här ges möjlighet se det allra senaste bröllopsmodet. Låt dig inspireras!

Kontaktperson/Arrangör: Ann-Christin J:son-Widinghoff

070 77 000 22
Ann-Christin J:son-Widinghoff
a.widinghoff@ettoco.se