Välkommen till Sveriges mest välkända Bröllopsmässa

…en boll började rulla redan år 2000

Redan 2001 skapades den allra första bröllopsmässan i vår regi – med start i västra Stockholm
Många andra bröllopsmässor har både kommit och gått sedan dess.

Bröllopsmässan Grand Hôtel levererar det absolut bästa, både med mångfald, med kvalitet och i en ständig förändring.

Vi brinner för det vi gör, och vi får ideligen eloge för vårt sätt att arbeta, vi ser oss vara ödmjuka i vårt förhållningssätt gentemot våra utställare och vår öppenhet i dialogerna där vi alltid låter sunt förnuft leda oss till mycket goda samarbeten, som blivit riktigt många efter snart 19 år.
Det som ger oss dessutom fin feedback inte minst,  där mer än 60% av våra utställare är stadigt återkommande – år från år.
Några har dessutom varit med ända sedan starten 2001! Ett riktigt gott betyg.

Sunt förnuft har lett oss till tusentals personliga kundkontakter!

Vi har hittills arrangerat 52 lyckade bröllopsmässor runt om i landet, 18 av dessa i Stockholm, haft långt över 4.000 utställare och över 200.000 besökare sedan 2001, vilket ingen annan bröllopsmässa i Sverige, ens är eller varit i närheten av.
Det gör oss också till en mycket eftersökt och anlitad partner i många olika sammanhang, och vi har också skapat oss exklusiva samarbetspartners som endast är med i någon eller några av våra bröllopsmässor.

Integritetspolicy
25 maj träder GDPR i kraft och vi vill därför försäkra dig om att vi hanterar dina personuppgifter enligt de nya direktiven. Vi använder din mail, och ditt namn, för att skicka ut information som du önskar få utav oss utifrån både mejl som telefonledes.
Se vår integritetspolicy här

ann-christin
Företagets grundare och bröllopsmässans arrangör och VD, Ann-Christin J:son-Widinghoff.
Företaget 1&Co AB äger konceptet Bröllopsmässan till 100%. Företagets säte är i Enköping.
(Foto: Brigitte Grenfeldt Photography)
Vi skapar och distribuerar vår egen Bröllopsbok i mässan på alla våra mässor. En bok som alla besökare får gratis och som innehåller mycket intressant läsning, men också utställarregister A-Ö vilka man som besökare mötte i mässan.
Våra bröllopsmässor sker alltid i unika miljöer, som satts på kartan både kulturellt och historiskt, sedan lång tid tillbaka.
Anrika och exklusiva Grand Hôtel i Stockholm med några av Sveriges absolut vackraste salonger.  Vi är störst i Sverige när det gäller bröllopsmässor, och som de flesta i någon form både känner till och många som besökt någon gång – en del har besökt oss under flera år!
www.davidschreiner.com

Enda originalet i Sverige sedan 2001 – och ett inregistrerat varuärke. Vi är vad vi heter!

Vi är den ledande, och många säger till oss att vi är originalet sedan 2001, vilket vi naturligtvis håller med om. Vi är en arrangör att lita på – vi är oberoende – vilket gör att vi inte samtidigt arbetar med att vara både arrangör och utställare. Däri ligger den största skillnaden mellan oss och övriga arrangörer. Dessutom är vi vackrast – det råder det inget som helst tvivel om.  Vi når dessutom en mycket köpstark målgrupp. Vi arbetar med kvalitét inte kvantitet – gäller både utställare som besökare.

Bli med i ett vinnande koncept – som håller sig i täten år efter år!

Som utställare ges ni möjligheten skapa nya affärskontakter och nya köpare av just Era produkter och tjänster.
Men också en viktig tanke: Att medverka är också att visa uppskattning mot Era tidigare och nuvarande kunder och som ofta besöker bröllopsmässan. Inte minst för att få ytterligare inspiration men också för att få en släng av glamour och lyx.

Våra mässor syns alltid överallt i de mest högintressanta medierna:
BRÖLLOPSGUIDEN
NEXT WORLD/LIFESTYLE
BRÖLLOPSMAGASINET
MAGASIN SKÅNE
EXPR.BILAGA/KUNGAÅRET
STORBILDSTAVLOR STHLM/GBG
GM MOVING MESSAGE
KUPÈ – SJ-MAGASIN
AMELIA BRUD & BRÖLLOP
GÖTEBORGS TIDNING/GT
SKYWAYS/CITY AIRLINES OMBORDMAGASIN
RIDÅ
AFFÄRSRESENÄREN
KICK OFF
METRO STHLM/GBG
KUNGLIGA MAGASINET
RUM HEMMA

SVT, TV4, KANAL 5

Vi önskar alla er som planerar fest- och/eller bröllop framöver varmt välkomna till Sveriges Vackraste Bröllopsmässa!