Bröllopsmässan – inreg. varumärke

arrangeras sedan 2001 av företaget Ett & Co AB. Vi är en helt fristående och oberoende arrangör, vilket borgar för 100% seriositet gentemot alla våra utställare.
Vi konkurrerar inte med våra utställare om uppmärksamhet i våra mässor. Vårt motto är kunskap, seriös dialog och framtoning som ger förtroendeskapande affärsrelationer.

Ett starkt koncept som pågått nu i 20 år talar sitt tydliga språk. Vi är dessutom inte kopierbara. Däremot är vi originalet och det som händer i våra mässor är alltid eget framtaget koncept – som också sker med ensamrätt – i hela Sverige!

Vi skapar mässor och utställningar i egen regi, men vi kan även åta oss uppdrag i helt andra inriktningar. Från den lilla mässan/utställningen och upp till 160-200 medverkande utställare.

Vår profession är förutom mässor även trycksaker, media, tidningar, böcker, broschyrer, annonsproduktion samt mycket mer.

Välkommen att slå oss en signal eller mejla för mer info och ev. prisfrågor.

2020 firar vi 27 härliga år som företagare. Vi brinner för det vi gör!

Slå oss en signal redan idag, så berättar vi mer vad vi kan göra för er.

Ann-Christin

Ann-Christin J:son-Widinghoff
Ägare/Arrangör & Mässansvarig
(Foto: Brigitte Grenfeldt Photography)

1 & Co Idé o Produktion AB

Långgatan 4 A, 745 34 Enköping
Mobil +46 (0)70 77 000 22

VARNING IDAG 11 MARS 2020
Om ni får brev med detta utseende – släng omedelbart – det kommer absolut inte från Bröllopsmässan eller vårt företag Ett o Co AB.
Bluffbrev vi sett tidigare och som tydligen börjar cirkulera igen. Trist och tråkigt. Skriv ej under – det kan bli dyrt!