Jag har alltid varit väldigt mån om mina händer och naglar, men är helt ointresserad att måla, fila och greja själv! Jag är sämst på att vänta på att nagellack ska torka så det gav jag upp för många år sedan. Jag går hellre en gång i månaden och fixar mina naglar.

Jag tycker att mina naglar är en av de viktigaste detaljerna i vår bröllopsplanering. Jag har en fantastisk tur att ha väldens bästa nagelteknolog: Hanna Frank. Hanna är så otroligt duktig på sitt jobb, inte en gång har mina naglar gått av, lossnat eller spruckit -hon är grym! Hanna kommer också med nya idéer, och har alltid något nytt som vi ska prova. Vi har sen i somras provat olika färg, och utsmyckning inför bröllopsdagen. Jag är däremot feg när det gäller färg, jag håller mig till den rosa skalan. Det får gärna vara några stenar och glitter, och det har Hanna massor av! Hade helst velat byta naglar en gång i veckan, men tyvärr finns inte tiden för det! Tur att hon finns på Instagram.

Det är så roligt att Janne intresserar sig för ytliga saker som naglar, han tycker det är jättefint med välvårdade naglar! Ofta följer han med mig (när han har tid) Han sitter med oss och pratar naglar haha Jag vill gärna att han säger vad han gillar för färg och form -det är ju trots allt för honom jag gör mig fin❤️ Ja Ja, för min egen skull också!

Det är några månader kvar så än finns det tid för nya idéer, så himla kul! Från nu kommer jag visa här på bloggen vad vi provar, tills jag har bestämt mig  för vilka bröllopsnaglar jag ska ha!

Hanna är dessutom urgullig och rolig att hänga med! Hon har massor av kontakter inom skönhet och behandlingar -jag går alltid därifrån med nåt nytt spännande namn inom hår, make up och annat kul! Boka tid hos Hanna Frank via bokadirekt.se

/Jenny