Utställare i Stockholm 2017

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2017 års Bröllopsmässa Grand Hôtel Stockholm.
Vill du träffa alla dessa företag och få inspiration och information, köper du biljett till mässan här.

Företag Verksamhet

A

APRICOT
Bostadshuset CA, Frihamnen
115 56 Stockholm
Tel. +46 8 663 10 80
info@apricot.se
www.apricot.se

Apricot

Morgondagens favoritviner. Apricot, en av de tio största leverantörerna av vin till Systembolaget. Strategin är att arbeta med stora producenter som har tillräcklig kapacitet dels att kunna göra viner som är anpassade till den svenska konsumentens smak, men även ha tillräcklig produktionskapacitet för att svara mot de stora volymer som en kommersiell succé innebär.

AURUM 
Bröllopskoordinator
& Inbjudningar
Fågelhundsvägen 14
174 41 Sundbyberg
+46 (0)722-46 00 26
info@aurumbrollop.se
www.aurumbrollop.se

Aurum Inbjudningar & Bröllopskoordinator

Aurum ägs och drivs av Maria Gotemark Ingestedt. Maria är utbildad och auktoriserad bröllopskoordinator vid Bröllopsakademin i Norden. Med många års erfarenhet av projektledning på sitt jobb som kommunikationsansvarig på Kulturdepartementet och Meetings & Event på Stockholm Waterfront Congress Centre är hon van att arbeta med både små och stora event. Bland annat har hon deltagit i arrangemangen vid flertalet internationella konferenser under Sveriges två ordförandeskap i EU.
Att designa inbjudningar har varit en del av Marias jobb i 15 år och alla trycksaker görs för hand till det speciella tillfället.

ALBREKTS GULD
Solnakontoret:
171 82 Solna
info@albrektsguld.se
www.albrektsguld.se

Albrekts Guld

Albrekts Guld erbjuder kunderna ett välutvecklat sortiment av diamantsmycken och presentvaror, men även ett stort utbud av guld- och silversmycken, pärlor, bijouterier, matsilver samt klockor. Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna!

Idag finns det 45 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder samt en webbshop.
Välkommen till Albrekts Guld – när du vill göra en bra affär!

ISABELLE ANDÖ
Musiker
+46(0)70-140 80 11
www.isabelleando.se

Isabelle Andö, musiker

Med basen i Stockholm frilansar jag som violinist i olika sammanhang och genrer. Efter musikhögskoleutbildning inom klassisk musik spelar jag gärna även pop, tango, nyskrivet, folkmusik osv. Det ena berikar det andra.
Förutom stor erfarenhet av framträdanden som såväl solist, orkester-och kammarmusiker gör jag studio-och tv-inspelningar (ibland med egna stråkarrangemang), musikal-och teaterproduktioner, turnéer med olika artister samt ger privatlektioner i violin. Jag producerar även ofta egna konsertprojekt och turnéer.

Välkommen att höra av dig om du söker stråkmusik till något tillfälle – såsom bröllop, dop, fest, konferens och event osv! Utöver egna ensembler har jag även ett stort kontaktnät av både duktiga instrumentalister, sångare, kompositörer och arrangörer som kan bidra med sin kompetens.

B

BRÖLLOPSFOTOMATEN
Målargatan 7
111 22 Stockholm
info@brollopsfotomaten.se
www.brollopsfotomaten.se

Bröllopsfotomaten

Bröllopsfotomaten är ett nytt festligt tillskott för alla bröllop. En bröllopsfotograf stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster. Med Bröllopsfotomaten får ni möjlighet att skapa och föreviga fler roliga minnen från er stora dag!

Bröllopsfotomaten är enkel att transportera och installera, tar litet utrymme i anspråk.

BERGENDAL
Landsnoravägen 110
192 55 Sollentuna
Tel. +46 08-444 51 50
info@bergendal.se
www.bergendal.se

Bergendal – Fest & Bröllop

Vi ordnar fantastiska fester och har flera festmatsalar att välja på. I den äldre Herrgårdsbyggnaden från början av 1900-talet ligger Libius, en matsal med plats för 70 gäster. Här njuter man av god mat i genuin Herrgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över parken och allén ner till bryggan.

I den nyare delen ligger Utsikten som är en matsal i modern stil. Med sitt läge högst uppe på berget och med en slående panoramavy över Edsviken är det lätt att förstå varför matsalen bär namnet Utsikten. Utsikten har plats för 250 matgäster och ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass.

Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. En del har sin vigsel i parken med bryggan och vattnet som kuliss. Vårt bröllopspaket innehåller en minnesvärd trerätters middag med vacker dukning och säsongens blommor. Vi kan även hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och mycket annat som hör till ett lyckat bröllopsarrangemang.

BADHOTELLET
Box 452
573 25 Tranås
+46 (0)140-462 00
info@badhotellet.com
www.badhotellet.com

Badhotellet

Det 100-åriga Badhotellet med sin grönskande park utefter Svartån är en oas i Tranås stadskärna. Hit har människor i alla år rest för en tid av avkoppling och rekreation.
Att vi är välkända som en klassisk kurort är inte så förvånande. Tranås höga, fina luft i kombination med olika behandlingar och bad, ger hälsa för både kropp och själ. Vi är övertygade om att detta är mer aktuellt än någonsin, i dagens stressade samhälle. Därför är spa-verksamheten fortfarande det mest centrala i vår verksamhet.

Unna dig själv, dina vänner och kollegor en avspänd vistelse hos oss. Vi sätter guldkant på tillvaron.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group

Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BUSKENSTRÖM
Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult AB
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje.

By Eneroth 60 cm x 11,96 cmby ENEROTH
Posthusgatan 12
761 30 Norrtälje
+46 (0)8-35 57 57
info@byeneroth.com
www.byeneroth.com

by Eneroth

Since they launched their By Eneroth label and Uppklädd collection in 2006, Martin and Anna Eneroth have continued their crusade against conservative formal wear for men. Their formal is aimed at all men who are tired of, or have never felt comfortable in, an ordinary black suit or tuxedo.
Based in tradition and classic tailoring, the designer couple has created a completely new look using innovative fits, unique details and new materials. The result is brilliantly colourful, groundbreaking and exclusive formal wear for men who dare to dress with individuality.

The concept for Eneroth started taking shape when the founders got married in 2005. Martin had just finished sewing Anna’s wedding dress and the couple was looking for the right clothes to match her 1930s-inspired dress. They found a world of uniform, uninspiring and dull fashion, where clothes were completely governed by etiquette, tradition and old-fashioned ideals. Formal wear for men seemed to have ignored any changes in fashion and culture during the last 70 years. In the end Martin ended up creating his own wedding outfit. They realised that male formal wear was a long-neglected area and By Eneroth started to take shape.

The collection is created to meet the demands of men who are fashion-savvy, who dare to think beyond the traditional rules and to stay true to their style – even though they are getting married.

HANNA BENDZ
hannabendz@gmail.com
+46 (0)733 – 990051

Hanna Bendz

Musiken är ett viktigt inslag under bröllopsdagen – den inramar ceremonin, förgyller stämningen och blir ett minnesvärt inslag för både brudparet och gästerna.

Under ett antal år har jag haft förmånen att medverka som musiker på bröllop, såväl till vigseln som till mingel. Cellons varma klang gör att instrumentet fungerar både som soloinstrument (både inomhus och utomhus), och tillsammans med andra instrument såsom sång, fiol, gitarr, piano eller orgel. Jag samarbetar gärna med er kyrkomusiker eller andra solister, och har även ett eget nätverk av kollegor jag kan tipsa om vid önskemål. De allra flesta låtar går bra att arrangera för cello och jag kan också ge förslag på passande musik.

Mingelmusik passar bra till brudskålen eller för att välkomna gästerna innan ceremonin.

BEWOODEN
Jan Klimicek, BSc
+46 (0)70-287 17 91
jan@bewooden.se
www.bewooden.se

Bewooden

Bröllop. Dagen då våra drömmar blir till verklighet, oavsett storlek, tid eller plats för bröllopet. På en sådan speciell dag är det extra viktigt att känna sig speciell, självsäker och som sig själv. Bruden bär en klänning som är änglalik, brudgummen en kostym med perfekt passform. Med vår fluga Decorum, matchande manschettknappar och ett av våra bälten blir brudgummens utstyrsel fulländad.

C

CLASSIC ROLLS &
BRÖLLOPSBILAR
+46 (0)8-541 372 79
brollopsbilar@swipnet.se
www.brollopsbilar.se

Classic Rolls & Bröllopsbilar

Vi är ett företag som är specialiserat på persontransporter vid högtidliga och speciella tillfällen.
Om ni vill åka en Rolls-Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.Bilparken är framtagen för att passa kundernas önskemål.
Våra vanligaste transporter är för brudpar men vi kör också vid födelsedagar, representationer och studentexamen.Bilarna används vid TV och filminspelningar, för reklam m.m.
Vi innehar trafiktillstånd.

CLARITY SWEDEN
Väpnargatan 16
802 85 Gävle
+46 (0)736-55 01 30
+46 (0)739-80 98 97
hello@claritysweden.com
www.claritysweden.com

Clarity Sweden

We are a couple that is working together.
We love to travel around the world and capture the beauty we see.
We have been working together as wedding photographers since 2011 but we both have been shooting long before that.
Being a wedding photographer is an honor and it is always exiting to see what the day will bring.

Lana and Jhonny
Your Wedding, Our Vision, Let’s make it happen.

CUPCAKE STHLM
S:t Eriksplan:
S:t Eriksgatan 83
Skrapan: Götgatan 78
+46 (0)8-83 80 83
info@cupcakesthlm.se
www.cupcakesthlm.se

Cupcake STHLM

BRÖLLOP
Fira den speciella dagen med en fantastisk bröllopstårta, hundratals minicupcakes eller blanda med cake pops och maränger och ni får ett vackert dessertbord.
Vi skräddarsyr din beställning efter dina önskemål.

MÖHIPPA
Hit kommer man med bruden för att få inspiration till det söta som ska serveras på bröllopet, eller om man bara vill ha ett kul upptåg på möhippan.
För er har vi förberett ett hav av olika bottnar, frostingsmaker och strössel, sen är det bara er kreativitet som sätter gränserna.

CASTOR PHOTOS
+46 (0)72 387 72 67
www.castorphotos.com

Castor Photos

I am Thiago Castor,  a husband, a father and a destination photographer who is absolutely forever in love with my wife, kid and photography. Brazil is my homeland but I made Sweden my new place. My passion for photography is fuelled by the inspiring beauty of nature. Besides being a self learner I have also improved knowledge in digital photography at Folkuniversitetet in Stockholm. I see life as a collection of wonderful moments and we live so many beautiful things that we just wish could last forever. Photography has the beauty and the power of eternalising those moments and preserving them the same way even after everything else has changed. Here in Sweden we have the pleasure of being surrounded by beauty. The Scandinavian landscape and its peacefulness make us in harmony with the nature. It is inspiring to live here, and I want to use all this inspiration to register special moments you have, here in Sweden or anywhere else in the world. Capturing the emotions and bonds between family members, couples in love and friends. Make your wedding, your engagement, and so many other beautiful moments last forever. If you love photography as I do I hope you enjoy my work.

D

ARMAND DOMMER
PHOTOGRAPHER
+46 (0)735-20 03 31
armand@armandphoto.com
www.armandphoto.com

Fotograf Armand  Dommer

Armand Dommer arbetar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.

Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Armand Dommers kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.

Armand Dommers målsättning är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.

DRAMATEN
Box 5037
102 41 Stockholm
+46 (0)8-665 61 00
info@dramaten.se
www.dramaten.se

Kungliga Dramatiska Teatern

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således  klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. Teaterchef är Eirik Stubø.
Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69.

DUNI  AB
+46 (0)40-10 62 36
webshop.se@duni.com
www.shop.duni.com

Duni
Allt för det dukade bordet

Duni är inte bara en leverantör av vackra servetter, eleganta dukar, högkvalitativa ljus och fina engångsprodukter. Vi levererar också förväntan, spänning, inspiration och överraskningar – delar som skapar en oförglömlig bröllopsmiddag.
En inspirerande dukning bjuder in till en fest för alla sinnen och skapar den där speciella känslan som vi på Duni kallar goodfoodmood.Det höjer upplevelsen av bröllopsfesten och gör den extra minnesvärd. Vi hjälper dig med din drömdukning!

E

EFVA ATTLING STOCKHOLM
Box 380 97
100 64 Stockholm
Kundtjänst +46 (0)60 17 84 46
customerservice@efvaattling.com
www.efvaattling.se

Efva Attling

Efva Attling öppnade sin ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i centrala Stockholm. Efter två år expanderade hon sin verksamhet och köpte grannlokalen, där hon inredde sin första butik. I november 2004 öppnade hon en ny butik, ”Efva Attling Stockholm”, på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, vägg i vägg med Gucci och Louis Vuitton. Idag har Efva Attling Stockholm  butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och i New York.
”Alla mina vigselringar och förlovningsringar är inspirerade av kärlek. Det är en fantastisk
känsla att designa smycken för en så viktig tid i människors liv. Detta är ögonblicket
för hopp om evig kärlek och dessa ringar stannar på samma hand under en
väldigt lång tid. Jag är hedrad över att vara en designer för kärlek.”— Efva Attling

ERIC ERICSONHALLEN
(Skeppsholmskyrkan)
Kyrkslingan 2-4
111 49 Stockholm
Lokalbokning: 0708-79 53 22
info@ericericsonhallen.se
www.ericericsonhallen.se

Eric Ericsonhallen

Eric Ericsonhallen har centrala Stock­holms kanske mest attraktiva läge, och dess mäktiga utformning och ståtliga inredning kan ge just ert evenemang det lilla extra som krävs för att göra ett bra evenemang perfekt.

ENGELBERT STOCKHOLM
Box 3617
103 59 Stockholm
+46 (0)8-84 09 55
info@engelbertstockholm.com
www.engelbertstockholm.com

Engelbert Stockholm

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

EN NYPA SOCKER
Blåsippsdalen 16
142 64 Trångsund
(Obs. enb. cateringlokal o upphämtn. av beställn.)
info@ennypasocker.se
www.ennypasocker.se

En Nypa Socker

Går ni i giftas tankar eller är ni i full färd med att planera ert drömbröllop? Hos oss finner ni sötsakerna till festen, vi inriktar oss på festliga dessertbord och amerikanska våningstårtor utan synlig ställning, med en mix som du och din älskling får välja bland! Vill ni hellre ha i portionsform eller lite modernare cupcakes går det även att ordna!
Vi bakar med ekologiska, kravmärkta och närproducerade varor, som väljs ut efter säsong, beställningen skräddarsyr vi tillsammans med er under en konsultation ♥, där ni även får provsmaka dem olika tårtsmaker vi har på vår aktuella tårtmeny

EVENTOMATIC
Sweden AB
Bolidenvägen 14 C
121 63 Johanneshov
+46 (0)8-522 256 88
hello@eventomatic.se
www.eventomatic.se
www.facebook.com/eventomatic

Eventomatic

Med ett fotobås från Eventomatic kan ni föreviga er stora dag med en rolig aktivitet som ger er och gästerna ett minne för livet. Fotobås kommer i flera olika storlekar och kan anpassas efter just era önskemål och behov. Designa er egen utskrift för att passa just ert tema, och varför inte även båsets utsida? Dela era bilder direkt i sociala medier samtidigt som era gäster kan få en fysisk bild och lämna ett roligt minne i gästboken. Fotobås passar alla åldrar och kommer vara det perfekta tillskottet till er fest!

F

FUJIFILM NORDIC AB
www.myfujifilm.se

Fujifilm Instax

Instax mini från Fujifilm är ögonblickskameror som framkallar dina bilder direkt ur kameran påbara några sekunder!
Perfekt för festliga tillfällen som det stundande bröllopet! Använd instax för personliga hälsningar med foton i gästboken, placera ut kameror för roliga bilder som minnen för brudparet, eller för gästerna själva att ta med sig hem. Eller varför inte ett roligt photobooth?  instax mini kommer i flertalet olika modeller. Filmerna finns i olika roliga och färgglada utföranden, även i svartvitt.

G

 GULDFYND
171 81 Solna
+46 (0)-626 05 10
www.guldfynd.se

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 119 butiker varav 6 franchisebutiker.

GRAND HÔTEL
STOCKHOLM-SWEDEN
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
+46 (0)8-679 35 00
info@grandhotel.se
www.grandhotel.se

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.

Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.

Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

 GALATEA AB
info@galatea.se
www.galatea.se

Galatea AB

Galatea ägs av Martin & Servera, ett företag i Axel Johnson-koncernen, och är en betydande aktör på den svenska alkoholmarknaden. Vi är branschledande i Skandinavien inom importerad öl, samt utvecklar bland annat i samarbete med Martin & Servera ett brett komplement av importerade cider, vin- och spritdrycker, av mycket hög klass. Sortimentet spänner över ett 120-tal kvalitetsvarumärken med leverantörer i drygt 20 länder (maj 2015).

GULDSMEDEN MANUEL AB
Karlavägen 63
114 49 Stockholm
+46 (0)8-667 64 30
info@guldsmedenmanuel.se
www.guldsmedenmanuel.se

Guldsmeden Manuel AB

Guldsmeden Manuel AB tillverkar smycken med noggrannhet och känsla.
Guldsmeden Manuel har 20 års erfarenhet av vad som krävs för att få guld, platina och brillianter att bli juvelsmycken.
Arbetar med alla slags ädelstenar och även med kombinationen pärlor och guld.
Specialtillverkar även smycken för den kund som önskar designa sitt eget unika smycke.

GIMO HERRGÅRD
Bruksgatan, 747 44 Gimo
+46 (0)173-88 900
info@gimoherrgard.se
www.gimoherrgard.se

Gimo Herrgård

Magnifik herrgård i Uppland
Med naturen inpå knuten och storstaden bara en kort tur bort finner man fyrstjärniga Gimo Herrgård – Sveriges första gustavianska herrgård. Här finns plats för fokuserade möten, livliga festligheter och en och annan romantisk vistelse på tu man hand. Gimo Herrgård är medlem i Countryside Hotels, Historic Hotels of Europe, Chaîne des Rôtisseurs, Smultronställen samt utvald mötesplats av Svenska Möten.

Våra 88 rum och sviter är alla individuellt inredda och erbjuder 88 olika herrgårdsupplevelser. I Sjöstugan nere vid vattnet erbjuder våra SPA-terapeuter behandlingar för kropp och själ och i vår rustika vinkällare bjuder vår sommelier gärna in till en lärorik afton i vinets värld. Den våghalsige rekommenderas en promenad bland trädtoppar på vår egen höghöjdsbana vid parkens slut.
Varmt välkommen till Gimo Herrgård – där minnen blir historia.

H

HEDENLUNDA SLOTT
Hedenlunda
642 94 Flen
+46 (0)157-754 00
info@hedenlundaslott.se
www.hedenlundaslott.se

Hedenlunda Slott

Välkommen till Hedenlunda Slott! Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten…

Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Gården har en spännande historia med anor från 1000-talet. Gravfält och den runsten som finns i parken är från yngre järnåldern och vittnar om att denna plats tidigt var bebodd. I…

 JUVELERARE
DAVID HARPER
Drottninggatan 83
111 60 Stockholm
+46 (0)8-22 33 29
juveleraredavidharper@gmail.com
www.davidharper.se

Juvelerare David Harper

Juvelerare David Harper har designat och skapat exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar i mer än trettiofem år. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning.

Hos juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David ”puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus

HALLBERGS GULD
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 90
www.hallbergsguld.se

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld – sedan 1860

Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 33 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB.

Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Dyrberg Kern med flera är en viktig del av sortimentet.

Vårt dagliga arbete leds av orden kvalitet, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en ”känsla av lyx”.

Mycket har hänt under de 150 år som gått. Hallbergs Guld är idag en modern butikskedja som med stolthet arbetar vidare i samma anda med tradition, kvalitet, kunskap och service. Antalet butiker är för närvarande 33. Hallbergs Guld säljer än idag utvalda och unika smycken av mycket hög kvalitet och god design.

HANDGJORT STOCKHOLM AB
Hanna Paulis Gata 29, Fruängen
T. 08-646 89 42
anicka@handgjortstockholm.se
cecilia@handgjortstockholm.se
www.handgjortstockholm.se

Handgjort Stockholm

Praliner, tårtor och bröllopstårtor från egen tillverkning.
Nobeldesserten. Brons i Årets Konditor 2015.

HYR EN CHOKLADFONTÄN.SE
info@hyrenchokladfontan.se
www.hyrenchokladfontan.se

HyrEnChokladfontän.se

HyrEnChokladfontän.se – platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening.  Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.

Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

I

 IDUNA AB
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 00
www.iduna.se

Iduna

Idunakoncernen, med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken.

Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.

Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 120 butiker varav 8 franchisebutiker. Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 42 butiker finns på ett 20-tal orter.

IMC
International Makeup Center
Kungsholmsgatan 15
Stockholm
+46 (0)733-89 22 20
info@internationalmakupcenter.se
www.internationalmakeupcenter.se

IMC

Skönhet & Karaktär – enbart den bästa utbildningen är bra nog. På IMC är målet att utbilda de bästa makeupartisterna i branschen.

EUROPAS LEDANDE MAKEUPSKOLA
International Makeup Center startades hösten 1990 av Mika Liias, grundare av Make Up Store, och kan nu tituleras en av Europas ledande makeupskolor. IMC utbildar nästa generations professionella makeupartister och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i ett flertal länder i Europa och Asien. Hos oss startar du din karriär som makeupartist med hjälp av branschens bästa lärare med kontaktnät som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Utbildningen på IMC är intensiv och lärorik och skolan ställer höga krav på närvaro och engagemang. Här förbereds elever för alla de krav som ställs på en professionell makeupartist.

ISABEL LENNSE AB
Stockholm
+46 (0)73-400 03 32
hanna@isabellennse.com
www.isabellennse.com

Isabel Lennse AB

Stockholmsbaserade smyckesdesignern Isabel Lennse släppte sin första kollektion 2012. Med en ambition att skapa ett nordiskt smyckeshus att räkna med. Med sitt rena formspråk och sin passion för ädla metallar skapar hon tidlösa och moderiktiga smycken i guld, silver och diamanter. Hon skall till våren 2017 släppa en bröllopskollektion med vigsel- och förlovningsringar och andra tillhörande smycken (morgongåvor osv.).

ICEHOTEL AB
Jukkasjärvi
+46 (0)980-668 00
info@icehotel.com
www.icehotel.com
www.instagram.com/icehotelsweden

Icehotel – Jukkasjärvi

ICEHOTEL är världens första hotell av snö och is. Sedan det första hotellet byggdes år 1989 har det återfötts i ny tappning varje vinter, i byn Jukkasjärvi – 20 mil ovan Polcirkeln. Torne älv, konst och att skapa en plats för livsberikande ögonblick är drivkraften.

I år presenteras också en stor nyhet, parallellt med det klassiska ishotellet byggs ICEHOTEL 365, en helt ny isupplevelse som kan besökas året runt. Det är en permanent konstruktion med ett isgalleri, en isbar som serverar champagne, konstsviter och lyxsviter med eget badrum och bastu i direkt anslutning till rummet – allt kreativt skapat i snö och is av utvalda konstnärer från när och fjärran. ICEHOTEL 365 kommer under det ljusa sommarhalvåret att drivas av solenergi och slår upp sina dörrar i mitten av november 2016.

EMELIE IREWALD
Artist
+46 (0)736-55 36 05
emelieirewaldkontakt@gmail.com
www.emelieirewald.se

Emelie Irawald – artist

Emelie Irewald var med i Melodifestivalen år 2015 med sin egenskrivna låt ”Där och då med dig”.
Låten blev otroligt uppskattad och många människor blev berörda och hörde av sig om just sin historia och hur dem upplevt kampen mot cancern i deras närhet.
Hon släppte i samband med sin medverkan i Melodifestivalen också sin första Ep signad hos Sony music.
Tidigare, år 2011, var Emelie finalist i tv3s sångtävling “True talent” och hade Tommy Körberg som sin coach. En fantastisk erfarenhet!

Dem senaste åren har Emelie stått på olika scener i Sverige och sjungit på många privata tillställningar såsom bröllop, dop och begravningar. Emelies närhet i rösten och hennes gåva att kunna förmedla en text är det som gör henne väldigt unik och uppskattad.
Emelies egen musik är på svenska. Hon skriver om livet, kärlek, sorger och samhället idag. Melodierna och musiken har uppstått inom henne genom alla år hon tillägnat åt sin passion. Hennes senaste singel släpptes nu under julen och heter “Snön”.
Hon visste tidigt att musiken skulle komma att bli en stor del av hennes liv och hon har valt sina vägar helt efter det.
Att få beröra människor med sin sång berör henne och det kan hon inte leva utan.

J

MADELEINE JOHANSSON
madeleine.s.johansson@gmail.com
www.madeleine-johansson.com

Johansson, Madeleine – flöjtist

Madeleine Johansson är verksam som frilansande musiker, både som solist och kammarmusiker, och som flöjtist i orkester i Sverige och utomlands. Hon har varit solist med flera professionella symfoniorkestrar som Gävle Symfoniorkester och SAMI Sinfonietta och har då bland annat fått beröm för sitt utrycksfulla spel, sin personliga och vackra ton.

Madeleine har deltagit i flertal svenska och internationella masterclasses för en rad flöjtister som Andreas Blau, András Adorján, Philippa Davies, Per Oien, Per Flemström och mottagit flera stora stipendier och utmärkelser från t ex Kungliga Musikaliska Akademien, Porst Musik, Stockholm Concertino och Kungliga Musikhögskolan.

JEWELLERY BY JENNY
Backebogatan 14
129 40 Hägersten
+46 (0)73 526 16 31
jenny@fors.org
www.jewellerybyjenny.se
www.facebook.com/juveler

Jewellery By Jenny

Jewellery by Jenny startade 2005 och erbjuder  unika smycken för tillfällen som vigsel och förlovning men även exklusiva smycken i vardagen. Mitt mål är att kunna förverkliga visioner samtidigt som jag ser till hantverket för ett lyckat resultat.
Kombinationen av god design och kvalité när den är som bäst.
Jag arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika ädelstenar. Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner vilket ger smycken av högsta kvalité samt oändliga möjligheter till variationer.

I min smyckesblogg, som jag startade i mars 2010, kan ni läsa om olika intressanta fakta kring mitt yrke. Jag berättar om olika smyckesstilar, trender samt tekniker och kryddar detta med vackra skapelser från min verkstad.

K

 KICKI FOTOGRAF
+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.

Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

KUNGLIGA SLOTTEN
+46 (0) 8-402 61 30
www.kungligaslotten.se
www.kungahuset.se/slottskyrkorna www.kungligaslottsboden.se
www.kungahuset.se/slottsboden
www.kungahuset.se/kungligabrudklännigar

Kungliga brudklänningar, bröllop och gåvor

Gift dig i miljöer där kunglig historia har skapats! På fyra av de kungliga slotten, bland annat Drottningholm, kan slottskapellen bokas för vigsel. Närliggande värdshus och lokaler, vackra vyer i slottsparkerna och möjlighet att boka privat slottsvisning ger förutsättningar för ett lyckat arrangemang.

Just nu pågår utställningen ’Kungliga brudklänningar 1976 – 2015’ i Rikssalen på Kungliga Slottet. I utställningen visas fem kungliga brudklänningar – och för första gången sedan bröllopen visas Kronprinsessans, Prinsessan Madeleines och Prinsessan Sofias brudklänningar!

Butiken Slottsboden är en unik butik med produkter framtagna med inspiration av de Kungliga samlingarna. Här handlar du gåvor och inredningsartiklar som har en historia att berätta. Butiken är belägen på Kungliga Slottet och finns även som webbshop.

LEJONDALS SLOTT AB
Lejondals Allé 6
197 34 Bro
+46 (0)8-584 80 800
info@lejondalsslott.se
www.lejondalsslott.se

Lejondals Slott

Bröllop, fest eller ett stort event…

Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig. Oavsett om du vill ha en galamiddag eller en trevlig födelsedagsfest. Vill du ha hjälp med inspirationen, eller har du en ide som du vill utveckla?
Låt oss ta hand om festligheterna när ni ska fira. På så sätt kan alla som är med under kvällen njuta av stunden utan att behöva tänka på allt det praktiska. Det är endast fantasin som sätter gränser för vad ni vill göra. Vi ger er gärna förslag på vilka möjligheter som finns både på slottet och i omgivningarna.

På Lejondals Slott öppnar vi dina sinnen genom en sagolik slottsmiljö. Vackra sällskapsrum och unika salonger blandas med stora och små konferensrum. Vi välkomnar gäster för både konferens, weekends och andra festliga högtider.

Lejondals Slott ligger nära Stockholm men också övriga världen. Både Arlanda flygplats och Stockholm ligger på 45 kilometers avstånd.

KRISTINEGYMNASIET FALUN
kontaktcenter@falun.se
www.falun.se/gymnasium/Kristinegymnasiet.html 

Kristinegymnasiet Falun /turistutbildning

På Kristinegymnasiet finns framtidens stjärnor. Vi utbildar för många yrkesval, till exempel undersköterskor, entreprenörer, kockar, ekonomer, poliser, barnskötare, personliga tränare, frisörer, samhällsplanerare, språkvetare, reseledare och guider. Här får du en konkurrenskraftig utbildning oavsett om du väljer ett yrkes- eller studieförberedande program.

Kristinegymnasiet kännetecknas av trygghet och mångfald. Gemenskapen på skolan är viktig. Vi arbetar kontinuerligt för att alla elever ska trivas, utvecklas och känna sig trygga. Varje elev ska bli sedd av oss.

L

 LIFESTYLE PUBLISHING
Grev Turegatan 9
Sturegallerian
114 46 Stockholm
www.lifestyleworld.se

Lifestyle Publishing

Över 10 titlar bl.a Wedding, Woman, Wellness, Travel, Art, Watches&Jewelry, Wine, Spirits & Cigars, Magazines utkommer flera nr per år.
Lifestyle Publishing samarbetar med Bröllopsmässan i exklusiva tävlingen ”Guldhjärtat 2016”

 LEVANDE FAMILJER
Box 1077
186 26 Vallentuna
+46 (0)8-411 28 38
marie@livfam.org
www.levandefamiljer.se

Levande Familjer

Vi finns här för dig för att coacha och guida så att ni kan bättre och lättare kunna kommunicera med varandra och blomstra i just er relation.
Tänk på att även den mest talangfulla musiker/idrottare/professor/arbetare alltid har en coach/mentor/ledare. Någon som ser från ett annat håll på just din situation så att ni tillsammans kan se lösningar och förbättra dig och din relation.
Vi har många rådgivare ut över landet samt ett huvudkontor i Stockholm.

 LA VILLA
Box 122 05
102 25 Stockholm
info@lavilla.se
www.lavilla.se

La Villa

La Villa – Upplev Italien på riktigt
Vi tar er till vardagslivet i Italien där ni möter människorna, maten, vinet och traditionerna. I Italien hyr vi ut hus, gårdar, slott och lägenheter, skapar er konferens, arrangera bröllop och fest.

Italien erbjuder häpnadsväckande naturupplevelse i omväxlande landskap av berg och hav, som kan upplevas i våra vandrings- och cykelpaket. 1986 hyrde vi ut lägenheter på vår första agriturism i Italien och vi fortsätter upptäcka nya platser åt er.
Vi arrangerar bröllop i Italien för stora och små sällskap. Vi hjälper er med hela bröllopsplaneringen och skapar ett unikt personligt bröllop. Vi är med er på plats i Italien och tar hand om alla detaljer. Vår kunskap i Italien i kombination med vårt personliga engagemang gör att ni kan känna er trygga och bara njuta. Varmt välkommen att berätta för oss om era drömmar så hjälper vi er att förverkliga dem i Italien.

LILLY STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 40
114 29 Stockholm
+46 (0)8-30 26 03
stockholm@lilly.nu
www.lilly.nu

Lilly Stockholm

LILLY bröllops- och festmodet: kärleksfullt skapat, stilfullt, högvärdigt – och med övertygande priser!Det danska familjeföretaget LILLY är sedan 3 generationer tillbaka en av Europas största tillverkare när det gäller färdigsydda brudklänningar och har cirka 100 medarbetare. Som “serviceföretag för livets underbaraste dag“ har Lilly hittills framgångsrikt placerat fyra märken för bröllopsmode på marknaden:”LILLY“, ”Passions by LILLY“, DIAMONDS by LILLY” och ”purewhite by LILLY“ alltid med passende accessoarer som smycken, slöjor, skor, väskor, jackor och underkläder; vi har till och med en egen kollektion för brudtärnor. Lilly har alltså stilfulla kläder för hela familjen, från brudgummen till de små bröllopsgästerna! Förutom vårt viktigaste sortiment bröllopsmode erbjuder Lilly många andra produkter i samband med högtidlig utstyrsel för varje anledning, bland annat exklusiv fest- och herrmode. Alla dessa festliga kläder är alltid perfekt kombinerade och försedda med mångsida accessoarer.

KRISTJAN LOOTUS
+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.

JOHAN ANDREAS LARSSON
Artist
www.johanandreaslarsson.se

Johan Andreas Larsson / artist / modell

För er som kanske missat så har jag och Jan Johansen spelat in en låt till förmån för PLAN Sverige. Låten heter You can change the world och alla intäkter går oavkortat till PLAN. Det är en fin text som verkligen berör. Vad tycker ni om låten?
Lyssna här.

LUCAZ ENIGMA
MakeupByEnigma
+46(0)-76-267 54 60
makeupbyenigma@hotmail.com

Lucaz Enigma, hårstylist

Designer, hårstylist, makeupartist samt florist. Har jobbat med stora hårvisningar i allt från Idol, Eurovision Song Contest 2016 samt Talang med mera. Frilansare i snart 8 år. I Bröllopsmässan kommer vi skapa en spektakulär hårshow som sticker ut.

M

MAKE UP STORE
Stockholm
HK: Södermalmsallén 12
118 63 Stockholm
www.makeupstore.se

Make Up Store

Över 20 butiker enbart i Stockholmsområdet.
Tanken bakom MAKE UP STORE’s och våra kurser, är att ge kunden mer än en make up.Det är även för att ge kunskap i hur man applicerar make upen på bästa sätt. Alla som arbetar i våra butiker är utbildade inom make up och hudvård. Tanken med Make Up Stores kurser är att ge kunden något mer än en make over. Kunden ska få kunskap i hur man själv enkelt lägger sin makeup på rätt sätt. All personal som jobbar på Make Up Store är utbildade i att hålla kurser och kommunicera kunskap till kunderna på bästa sätt.

MÖRBY BLOMSTERHANDEL
Mörby Centrum
182 31 Danderyd
+46 (0)8-755 05 40
info@morbyblomsterhandel.se
www.morbyblomsterhandel.se

Mörby Blomsterhandel

Du hittar oss mitt i Mörby Centrum. Med bil kör du av avfarten Mörby Centrum på E18 och parkerar i P-huset. Det är gratis parkering i två timmar och passa på att handla i de andra affärerna också. Tunnelbanestationen heter Mörby Centrum och ansluter direkt till centrum.

MEDIATEC
Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

Mediatec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.

MIO
Enköpingsvägen 29
177 38 Järfälla
+46 (0)8-586 337 00
info@mio.se
www.mio.se 

MIO

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.
Mio ska inspirera kunderna att förnya sina hem. Mio tar reda på va kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och prisvärda inredningslösningar. Mio ska erbjuda den bästa totalupplevelsen i heminredningsbranschen – från kundens första kontakt till dess att varorna förgyller deras liv hemma. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna. Mio är det spännande alternativet som kunderna vill komma tillbaka till.

MIN BRÖLLOPSSAJT
Rodeopark Communication AB
Kista Science Tower
164 51 Kista
www.minbrollopssajt.se

Min Bröllopssajt

Snart är det dags för finalen i Guldhjärtat – Sveriges mest exklusiva bröllopstävling som Lifestyle Wedding anordnar i samarbete med Min Bröllopssajt och Bröllopsmässan!
Tävla i kategorierna; Årets Bröllopspar, Årets Frieri, Årets Bröllopsfoto och var med och rösta fram Årets Bröllopssmycke. Fina priser utlovas och en pampig final under Bröllopsmässan på Grand Hôtel den 21 januari 2017.

Vi behöver ditt tävlingsbidrag senast den 15 januari 2017.
Besök www.vinnguldhjartat.se för att vara med och tävla! 

TANDHYGIENIST
ULRIKA MELIN AB
Sturegatan 18
114 36 Stockholm
+46 (0)73-941 45 09
info@ulrikamelin.se
www.ulrikamelin.se

 

Tandhygienist Ulrika Melin AB

Välkommen till Tandhygienist Ulrika Melin på Sturegatan 18 i Stockholm.

Jag har studerat på Karolinska Institutet i Huddinge till tandhygienist där jag tog min examen 2004. Jag har lång erfarenhet som tandhygienist och har tidigare arbetat  som anställd men  har nu valt att starta och driva min egna praktik som är belägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan och Humlegården.

Hos mig får du behandlingar i en lugn och avslappnad atmosfär med fokus på dig som patient. Jag arbetar med modern utrustning och ser till att du får en smärtfri och behaglig behandling.

Till mig kan du komma för dina årliga kontroller där röntgen och undersökning görs, samt kontrollerar att dina tänder är friska och fria från karies.

Som tandhygienist arbetar jag med behandlingar så som tandstensborttagning, Air Flow och estetisk tandvård. Andra behandlingar som jag gör är tandblekning. Denna behandling blir idag  allt vanligare och kanske inte så konstigt då du enkelt kan få ett vitare leende snabbt och med säkra behandlingsmetoder.

Min vision: att få vara det självklara valet när du väljer tandvård och din tandhygienist.

För mer information gå in på hemsidan www.ulrikamelin.se

Varmt välkommen!

N

NIKLAS SKRÄDDARE
+46 (0)735-82 48 40

Niklas Skräddare

Niklas Wellbäck är stylist, skräddare och modehistoriker. Som skräddare och stylist så har han en mycket lång erfarenhet av bröllopskläder i alla dess former. NIKLAS SKRÄDDARE har även arbetat med att sy scenkostymer till en rad artister. Det Niklas brinner för är det ledmotiv som han har drivit sitt skapande under:
En kropp, en klänning.När man har ett stort tillfälle i sitt liv, som ett bröllop, så är det otroligt viktigt att man känner sig nöjd och säker med sitt utseende. Detta är en anledning varför inte Niklas kallar sig designer utan skräddare. Han kommer inte med en färdig skiss på hur kunden ska se ut, utan hans skapelser är ett nära samarbete mellan kunden och Niklas, där ledparollen är att kunden ska känna sig bekväm och obehindrad i sitt plagg.

NAG_ramlogo
NORDIC AGENCY GROUP

Falkenberg
www.nordicagencygroup.com
www.morilee.com
www.ronaldjoyce.com
www.madelinegardnernewyork.com
www.justinalexanderbridal.com
www.sinceritybridal.com
www.sweetheartgowns.com
www.lillianwest.com
www.modeca.com

Nordic Agency Group

Nordic Agency Group AB är en agentur som arbetar med att förmedla köp av brud och fest kollektioner från ledande märken i USA och Europa till butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Företaget startade upp i Danmark 2009 och flyttade sedan verksamheten till Sverige 2011.
Ägare är Heléne Beckeman och vi har en heltidstjänst på kundtjänst där Janine Sahlin svarar på kundfrågor mellan kl 9.00 och 18.00 varje dag. Kontoret är beläget på Storgatan i Falkenberg.

I Bröllopsmässan medverkar Nordic Agency Group med ”Brudarnas Provrum” i Kinarummet samt Royal Terrass möts ni av Helene Beckeman, Nordic Agency Group. Läs mer under fliken ”Provrum”
    photo_mg_2789-mindre

Studio
NO:14
Östervägen 14
169 52 Solna
+46 (0)708-21 31 52
www.facebook.com/studio14solna
www.instagram.com/studio14_solna

NO:14 Nagelstudio

Liten trivsam Nagelstudio i hjärtat av Solna.
Lena Pettersson & Rosa Gröning
Östervägen 14 – Solna

NACKA GYMNASIUM
Frisörutbildning
Hotell- & Turismutbildning
Griffelvägen 17
131 40 Nacka
nacka.gymnasium@nacka.se
www.nacka.se

Nacka Gymnasium / frisörutbildningen

Så brukar våra elever beskriva Nacka gymnasium och det är en beskrivning som vi tycker stämmer bra. På Nacka gymnasium finns allt vad du kan förvänta dig av ett gymnasium där man tar utbildning på allvar.

Här finns en en riktig idrottsanläggning med idrottshallar, fotbollsplaner, ishall och simhall. Ett prisbelönt bibliotek med hjälpsamma bibliotekarier. Välutrustade och ändamålsenliga salar oavsett om du läser programmering, elteknik, ljudteknik, bild och form eller bioteknik. En skolmatsal där den goda och näringsriktiga maten lagas på plats. En elevcafeteria där det alltid finns någon vuxen att fråga eller ta hjälp av. Helt enkelt en trygg miljö där förutsättningarna finns för att du ska lyckas med sina studier för att i framtiden kunna uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar.

O/P/Q

One Perefect Song
Aurorum 1 A
977 75 Luleå
www.oneperfectsong.se

One Perfect Song

Vi skriver personliga låtar för livets viktigaste tillfällen, för vad väcker starkare känslor än musik? Du skriver texten, vi gör musiken! Vill du och din partner ha en egen bröllopslåt om hur ni träffades, eller vill du ge bort en bröllopspresent som framkallar känslor inget presentkort kan förmedla? Dina ord och er historia är det viktigaste för oss. Låten blir om er, av er och för er! Lyssna på våra låtar på www.oneperfectsong.se eller hitta oss på Facebook.

 PRION AB
Tyskbagargatan 6
114 43 Stockholm
+46 (0)72 150 58 33
fredrika@prionapp.com
www.prionapp.com

Prion – app för bröllopsbilderna

SAMLA IN ALLA GÄSTERS BILDER FRÅN BRÖLLOPET.
Roligt. Enkelt. Intimt.
Alla ni älskar är där.
För att dela er glädje.
De kommer ta hundratals foton.
Som nära vänner gör när något stort händer.
Förväntansfulla i (kyrk)bänken.
Rörda när ni lovar varandra evig trohet.
Skojande under välkomstdrinken…
…till långt in på småtimmarna.
Bevara allt med hjälp av era nära!
Mobilkameror användas flitigt under bröllop idag. För att inte gå miste om denna guldgruva med bilder är det viktigt att göra det lätt för gästerna att dela dessa med er. Många är obekväma med att dela bilder via sociala medier. Appen Prion är bröllopets alldeles egna Instagram. Alla bilder går att spara ner i hög upplösning så ni kan sätta dem i album, titta på dem på en högupplöst skärm eller rama in dem senare. Appen är gratis att ladda ner för både er och era gäster. Vi ser fram emot att ses på Bröllopsmässan och att få berätta mer!

PERFECTLY YOURS
Kolsbygd 305
382 94 Nybro
+46 (0)70 17 59 716
elin@perfectlyyours.se
www.perfectlyyours.se

Vi förverkligar drömmar!

Med flera års erfarenhet av event på såväl lokal som nationell nivå har Elin arbetat upp ett exklusivt nätverk av utvalda partners runt om i Sverige och rekommenderar enbart de allra bästa för sina kunder. Hon är internationellt erkänd för sin kunskap och förmåga att arbeta med de fem sinnena för att skapa upplevelser och ögonblick som är personliga, unika och minnesvärda.

I sin roll som wedding planner på Perfectly Yours ansvarar Elin för såväl planering, design, styling och koordinering för att försäkra sig om att resultatet, det vill säga ert bröllop, blir precis så intimt, personligt och oförglömligt som det ska vara! Utöver sin organisatoriska förmåga är Elin även känd för sin kreativitet där personliga backdrops för såväl ceremonin som bröllopsfesten är en av hennes många specialiteter.

Elin är sedan 2013 certifierad Wedding Planner med toppbetyg och hedersomnämnande vid The Wedding and Event Institute.

PARTY PRODUCTIONS AB
Showroom/Lager
Snickarvägen 1 D, 132 38 Saltsjö-Boo
Tel. +46 (0)701 497 600
info@partyproductions.se   www.partyproductions.se

Party Productions

Ett genomtänkt bröllop med dekoration av festlokal och vigsel kräver tid och planering samt möjlighet att utföra allt man önskar uppleva på den stora dagen. Målet är att uppnå bästa möjliga effekt att minnas för en lång tid framöver.

Det börjar alltid med ett första inspirerande möte, personligen eller på telefon. Därefter sätter vi nivån. En middagsbjudning, ett bröllop eller ett företagsevent. Din  vision blir vårt uppdrag!

I våra paket kan vi vara flexibla med både storlek på fest, budget samt var i processen vi kommer in. Det finns en lösning för alla!

ODD MOLLY INT. AB
HK: Kornhamnstorg 6
111 27 Stockholm
Tel. +46 (0)8 522 28 500
customerservice@oddmolly.com
www.oddmolly.se

Odd Molly

Odd Molly är ett svenskt bolag som designar, marknadsför och säljer mode för kvinnor. Odd Mollys kollektioner utgår från ett tydligt stilkoncept med feminina, smickrande och lättburna kläder med kvalitet, färg och mönster. Odd Molly utvecklar också andra närliggande livsstilprodukter för hemmet och för specifika tillfällen.
Odd Molly skulle inte existera utan Molly. En skatetjej i Venice Beach på 80-talet, vars mod att bryta loss från konventioner och följa sina egna frömmar inspirerade oss att starta Odd Molly från första början. Men Molly är mer än bara en del av vår historia, Molly är Odd Mollys själ. Hennes värderingar reflekterar allt vi gör.

Odd Molly kommer alltid att inspireras av och kämpa för fler Mollys i världen.

OmnOmnOmn
Chocolaterie
Hammarby Allé 9
120 32 Stockholm
+46 (0)70-365 27 65
info@omnomnomn.se
www.omnomnomn.se

OmnOmnOmn Chocolaterie

Vi  tillverkar handgjorda och handmålade exklusiva praliner och annan konfektyr samt munsbitar perfekta att mötas kring och njuta av. Vi delar dessutom med oss av vår kunskap i chokladkurser med kvalitetschoklad i fokus. Allt med omsorg, kvalitet och smakglädje.

Omnomnomn betyder ”åh, vad gott!”.

PAPPER
Svartbäcksgatan 23
Uppsala
+46 (0)18-13 45 47
info@papper.nu
www.papper.nu

Papper

Inspiration, fantasi och kreativitet
Fantasi och kreativitet kan många gånger vara svårt att tvinga fram. Det vet vi!
I vår webbbutik satsar vi därför extra mycket på inspiration med bl.a. bildspel som inspirerar.
Det handlar om alltifrån inbjudningskort till presentförpackningar & barnkalas.

QUADRATA
Kalligrafi och Design

Tomta-Ekevägen 89
761 75 Norrtälje
+46 (0)8 791 96 18
marie@quadrata.se
www.quadrata.se

Quadrata – kalligrafi och design

Quadrata är en mångsidig designbyrå som arbetar med kalligrafi och all form av grafisk design.
Vi producerar allt från traditionella trycksaker till högteknologisk media – från skapandet av ett nytt unikt ansikte till enstaka produktioner för ert företag.
Quadratas kunskapsbank bygger på egna kunskaper om design, kalligrafi, illustration, kommunikation samtidigt som vi använder vårt stora nätverk och samarbetar med spetskompetens på många olika områden som bland annat webbproduktion och interaktiv media.

O’DWYER
Liljeholmskajen
Sjövikstorget 14
117 60 Stockholm
+46 (0)8-122 967 37
info@odwyer.se
www.odwyer.se

O’Dwyer

Michael O’Dwyer har sina rötter i Dun Laoghaire, Irland, men har tack  vare kärleken bosatt sig i Stockholm. Han fann guldsmedsyrket av en slump då han efter sin Kandidatexamen i Konstvetenskap, ifrån University College Dublin, började arbeta för en av Irlands ledande juvelerare. Redan efter första dagen kände han att det var här han hörde hemma.
Michaels smycken har ett unikt uttryck, inte alltid inspirerad av den befintliga skandinaviska trenden. Han ser istället till omvärlden och inspireras av traditionella mönster från Paris och London. Michael säger ”när jag som barn växte upp på Irland jag var mycket nära till naturen. Jag älskade när sommaren kom och jag fick titta på bina som surrade bland blommornas intensiva färger. Från dessa minnen kommer starkt färgade stenar, dansande diamanter och uppmärksamhet på detaljer.”

O’Dwyers stil kännetecknas av en ren och noggrann steninfattning som skapas med hjälp av en mikroskopteknik som Michael lärt sig under sin tid i Belgien. Influensen av gamla tekniker som möter modern stil skapar romantik och tidlöshet, de ord som kännetecknar ett smycke ifrån O’Dwyer. Ett typiskt smycke ifrån Michael O’Dwyer består av livfulla ädelstenar som omges av mindre diamanter.

Every piece tells a story.

R

RÅNÄS SLOTT
762 96 Rånäs
+46 (0)175-74 700
brollop@ranasslott.se
www.ranasslott.se

Rånäs Slott

Inte långt från Stockholm i Roslagens lummiga famn, träder Rånäs Slott fram vid Skedvikens strand. Här vill vi tillsammans med er skapa en bröllopsupplevelse utöver det vanliga.
Med ett gott värdskap och en lyhördhet inför era önskemål så skapar vi tillsammans ett magiskt och majestätiskt bröllop för just er. Magistätiskt!

Bröllop på slottet
Skapa magin tillsammans med oss och låt ert bröllop med exklusiv ensamrätt på hela slottet bli den vackra saga där era drömmar besannas. En vigsel i närliggande kyrka eller säg ja ute i slottsparken. Här är de lyckliga sluten på riktigt.

RIGHT STYLE
in Stockholm
Wedding Planner
+46 (0)8 85 93 40
+46 (0)70 710 39 20
louise@rightstyle.se
www.rightstyle.se

Right Style in Stockholm – Wedding Planner

Hur vill ni ha ert bröllop? Vad är viktigt för er? Hur ska gästerna känna sig? Vem ska vara toastmaster? Ska det vara ett kyrkligt bröllop? Hur ska ni ta er till vigseln? Och vem ska egentligen sitta var vid middagen?
Det är mycket att tänka på inför ett bröllop. Förväntningarna är ofta skyhöga och ibland kan planeringen kännas så stressande att glädjen nästan försvinner. Men vi på Right Style finns här för att hjälpa. Ert bröllop ska bli en dag att minnas med glädje.

Förberedelser utan stress
Visst ska själva bröllopsdagen bli alldeles underbar, men med rätt stöd kan även förberedelserna bli härliga minnen för livet. Låt oss föreslå lokaler, tipsa om vett och etikett, ge råd om blomsterarrangemang, kontakta cateringfirmor, leta upp en passande fotograf och hitta detaljerna som gör ert bröllop till just ert.

Ert bröllop ska vara något alldeles särskilt!
Vi är också gärna med under själva bröllopsdagen, för att se till så att allt flyter på som det ska. Vi hjälper gästerna till rätta, guidar personalen på plats och löser oförutsedda problem som kan uppstå. Allt för att ni ska kunna njuta fullt ut.
Bröllop, barnkalas och temafester

Right Style har specialiserat sig på bröllop i Stockholmsområdet, men arrangerar även andra fester som till exempel barnkalas och tematillställningar. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

S

1909 SIGTUNA STADS HOTELL
Stora Nygatan 3
193 30 Sigtuna
+46 (0)8 592 515 87
info@sigtunastadshotell.se
www.sigtunastadshotell.se

1909 Sigtuna Stads Hotell

Bröllop i Sigtuna, Sveriges äldsta stad.
Redan år 980 valde Erik Segersäll ut Sigtuna för att bygga Sveriges första stad.
Här samlades stormän från när och fjärran för att fatta viktiga beslut, men även för att mötas, handla och ställa till med fest och bröllop. Traditioner skapade för tusen år sedan, som håller än idag.
På stora torget bara några 100 meter bort står rådhuset från 1740 och Mariakyrkan i sitt fulla bruk.

BRÖLLOPET ÄR EN AV LIVETS ABSOLUTA HÖJDPUNKTER
Med över 100 års erfarenhet av mat, dryck, fest, vett och etikett borgar vi för ett oförglömligt arrangemang, precis som ett bröllop ska vara. Här är det ni som bestämmer i vilken storleksordning och tema ert bröllop ska hållas, från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. Hos oss erbjuds alla brudpar en personlig bröllopskoordinator med stor erfarenhet av bröllop och fest som hjälper till att skräddarsy ert bröllop efter just era önskemål. Tillsammans med noga utvalda samarbetspartners erbjuder hotellet allt som hör ett bröllop till,
från fotograf, artister och band till håruppsättning, makeup, florist, transport och bröllopstårtan.

Från det prisbelöna köket ligger svenska säsongsanpassande råvaror till grunden för all matlagning
med rena tydliga smaker i en stilren presentation. Filosofin bakom menykompositionerna är variation, flexibilitet och en levande meny där köket utgår i från brudparets önskemål när de skapar just Er bröllopsmeny.
För att ni ska vara helt nöjda med ert val av rätter erbjuds ni proväta önskad meny i förväg.

ELIAS SADO FILM
Sigtunagatan 3
113 22 Stockholm
+46 (0)733-74 22 61
info@eliassado.com
www.eliassado.se

Elias Sado Film/Fotograf

Elias Sado describes himself as an experience photographer. He has a keen eye and is always ready when the right moment appear. His goal is to recreate the feeling in every special moment in your life with his camera. His vision is to forever capture those beautiful moments of reality so that you have the memory for life.

Elias has two degrees, computer science and media communication. He is a self-learned photographer and movie maker and has been working for 13 years in the business. Over 800-weddings makes Elias one of the most sought after wedding photographers in Scandinavia.

 SCARLETT WEDDINGS
+46 (0)8-24 80 10
info@scarlettweddings.se
www.scarlettweddings.se

Scarlett Weddings

Congratulations on your engagement!

This is a very exciting time for you and we are delighted to show you how we can help translate your vision to reality and how to execute a breathtaking wedding of your dreams.

Scarlett Weddings specialize in luxury weddings that are unique and personal.

Many couples today become overly stressed and frustrated when planning these wonderful events and for this purpose, we will work with you, share of our inspiration, knowledge and experience so that you can relax and enjoy the best part:

Being the Bride and the Groom.

Because it is your wedding that is in our hands, you have the final say in everything. We can promise that you will never feel like you’re losing control of your arrangements. Our goal is to serve as a reliable friend who keeps in constant contact. You will have access to your personal wedding planner via phone and email, and we will of course meet many times before the wedding itself.

Most of us have extremely busy schedules and many social commitments; therefore, we are happy to meet up for our meetings at the comfort of your home, near your place of work or another suitable location that fits your schedule the best, just to make it as smooth as possible for you.

SKANSENS RESTAURANGER
Box 278 07
115 93 Stockholm
+46 (0)8-566 370 00
info@skansensrestauranger.se
www.skansensrestauranger.se

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen. I allt från de skiftande omgivningarna, djurlivet, historiken, kulturen och byggnaderna är Skansen faktiskt svenskare än Sverige självt.
När man ska gifta sig har man mycket att tänka på. Låt Skansens Restauranger ta hand om middagen så att Ni kan luta Er tillbaka  och njuta.

Ni ska bara fokusera på varandra på Er bröllopsdag och slippa oroa Er för maten, drycken och serveringen.
Vi hjälper Er med allt från brudskålen till vickningen efter middagen. Att planera dagen tillsammans med brudparet är viktigt för oss då vår strävan är att Ni ska bli absolut nöjda.

Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en
annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga?
Vi diskuterar gärna lösningar med er!

SIGTUNASTIFTELSEN
Box 57
193 22 Sigtuna
+46 (0)8-592 589 00
info@sigtunastiftelsen.se
www.sigtunastiftelsen.se

Sigtunastiftelsen

Sigtunastiftelsen är en underbar plats för ett bröllop. Här finns allt samlat på ett och samma ställe: kapell inomhus och friluftskyrka utomhus eller Rosengården att vigas i. Matsalarna för bröllopsmiddagen, med rosorna och springbrunnen alldeles bredvid. I den Italieninspirerade byggnaden med vackra valv sover också brudpar och gäster gott – gästrummen är individuellt inredda och har alla sin egen karaktär.

Här finns den atmosfär som bidrar till att göra dagen till det oförglömliga minne ni vill att den ska vara. Vi hjälper er att planera och genomföra den stora dagen.

SCHALINS of SWEDEN
Anderssons Guld
Folkungagatan 103
116 30 Stockholm
Tel. +46 (0)8-641 21 26
info@anderssonsguld.se
www.anderssonsguld.se
www.schalins.com

Schalins of Sweden

Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla  familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk med modern teknik. Tillsammans har vi lyckats uppfylla de krav våra återförsäljare har ställt vad gäller pris, kvalitét och leveranskapacitet.

SWEET AMBROSIA
Beauty Center
Mariatorget
Östermalmstorg
Slussen
+46 (0)8-669 97 77www.sweetambrosia.se

Sweet Ambrosia

Sweet Ambrosia Beauty Center finns på Mariatorget på Södermalm, Slussen och på Stureplan i City, Stockholm. Vi erbjuder ögonfransförlängning, färg och form av bryn, Kosmetisk tatuering 3 D bryn samt nagelbehandlingar. Hos oss möts du av en professionell personal som alla är utbildade stylister.

En av Sveriges främsta på ögonfransförlängning

När det gäller ögonfransförlängning är vi bland de främsta i Sverige. Våra stylister är utbildade specialister på ögonfransförlängning och har i över 6 år utfört extensions med hjälp av Nordic Lashes Extensions.

För oss är inte en ögonfransförlängning bara skönhet, vi ser det som en extra boost i din vardag att få egentid och en avslappnande behandling.

Våra stylister ger dig en konsultation så att du ska kunna framhäva din bästa sida.

SAROEE, DANISH
Fotograf
danish@saroee.com
www.saroee.com

Saroee, Danish – fotograf

Fotograf Danish Saroee, som kommer från Iran, har bott i Sverige i tjugo år. Danish är flerfaldig vinnare av internationella fototävlingar, bland annat det prestigefyllda priset THe International Award ”Lorenzo il Magnifico” från Florens, Italien.

SCHENSTRÖMSKA HERRGÅRDEN
Hotell & Konferens
Schenströms Väg 1
730 60 Ramnäs
Tel. 0220-350 57
info@schenstromska.se
www.schenstromska.se

Bröllop i Västmanland

Vill ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge?
Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt.

Vig er nedanför herrgården på bryggan vid sjön Nadden, på vår terrass eller varför inte i våra underbara källarvalv. Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Bokar ni minst 28 bäddar har Ni hela herrgården för Er själva.

Hos oss på Schenströmska Herrgården är det bara fantasin som sätter gränser för Er stora dag.

STOCKHOLM TRIO
Poponoff AB
Luffarbacken 3
184 39 Åkersberga
+46(0)8-410 960 00
info@poponoff.se
www.stockholmtrio.se

Stockholm Trio

Ni kan sluta leta nu. Sluta oroa er över underhållningen på konferensen, firmafesten, kickoffen, bröllopet eller 50-årspartyt. Låt ett av Stockholms hetaste och mest anlitade coverband ta över här. Stockholm Trio Collective!

Bandet erbjuder en bred repertoar med hits från alla tider. Men för oss är också det visuella intrycket viktigt. Musik ska se snygg ut, vara stilfullt. Det är Stockholm Trio Collective. Ett mindre coctailparty eller ett stort event – det spelar ingen roll. Vi har en välljudande lösning och trygg teknik för alla tillfällen. Vi tillhör dem som är så lyckligt lottade att vi får arbeta med det vi tycker är roligast och spelglädjen är vårt främsta signum.
Vi lovar att vår festmusik smittar av sig, länge.

SWEET ROCKS
Södra Fiskartorpsvägen 15 E
114 33 Stockholm
+46 08-559 24 774
anders@sweetrocks.se
www.sweetrocks.se

Sweet Rocks

Vi på Sweet Rocks säljer diamantringar, diamantsmycken och lösa diamanter och viktigast för oss är en nöjd kund. Du som kund ska få ett smycke eller en diamant som glittrar något alldeles extra. Det är  därför som vi fokuserar på att hitta de diamanter som glittrar mest till våra smycken.

Vi vet att som kund är det inte lätt att veta vad man ska tänka på vid köp av diamanter och diamantringar. Det är många faktorer som spelar in och allt handlar om Din budget och önskad kvalité. Vi finns här och kan hjälpa Dig, låt oss fokusera på att hitta de finaste diamanterna så Du kan fokusera på vilken smyckedesign Du önskar. Tillsammans hjälper vi Dig att pryda Ditt smycke med fantastiska diamanter.

925 STOCKHOLM
Box 553
631 07 Eskilstuna
+46 (0)16-13 73 00
info@svenskamedalj.se
www.svenskamedalj.se

925 Stockholm – tusenårig tradition

Med vår smyckekollektion 925 STOCKHOLM är vårt mål att vårt mål att blanda arv med tradition och nutid. Alltid med samma kvalitet som du finner i Nobelmedaljerna och Hans Majestät Konungens medaljer. Vi gör dem alla.
925 STOCKHOLM är ett varumärke med det anrika Eskilstunaföretaget Svenska Medalj AB som moder och vi presenterar, förutom de alliansarmband som du ser i vår annons, även vår stora manschettknappkollektion.
Allt tillverkat i vår fabrik i Eskilstuna.

STEENS HERRMODE
Odengatan 106, 2 tr
113 22 Stockholm
+46 (0)8-34 93 00
info@steensherrmode.se
www.steensherrmode.se

Steens Herrmode

Fracken är det skräddade herrmodets Rolls Royce, stiligare
kan Du inte bli. Tillsammans med vit väst och fluga fullbordar
Du looken enligt konstens och etikettens alla regler.
Hos oss har Du möjlighet att investera i en måttbeställd frack från
någon av våra välkända leverantörer; Cavaliere, Masterhand eller Wilvorst.

Frockcoaten är en uppgradering från den till vardags stiliga kostymen.
Du vill känna dig  högtidlig på bröllopet men inte plocka fram fracken.
Frockcoaten är något längre än klassisk kavajlängd och har
en elegant slank skärning.

En klassisk smoking bärs stiligt upp med smokingskjorta
och fluga samt gördel eller väst.
För Dig som ofta deltar i event med klädsel Smoking,
eller Black Tie som det också benämns,
har Vi ett stort urval av dessa från de välkända märkena
Masterhand, Cavaliere och Wilvorst.

Vi tillhandahåller även ett stort sortiment av flugor, västar
och accessoarer för Dig som uppskattar variation
och vill sätta Din egen prägel på Din smoking.

SWEDAVIA AIRPORTS
Airport VIP Service
Stockholm Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
+46 (0)10-109 10 00
info@swedavia.se
www.arlandaairport.se

Swedavia Airports

Gift er på Arlanda – Airport VIP Service hjälper gärna till och gör det till en oförglömlig upplevelse.
När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet
Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.
Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service.

SHARINGBOX
Sofien JABRI
www.sharingbox.se

Sharingbox

DISCOVER THE SHARINGBOX FAMILY

Sharingbox focuses on creating relevant and impactful experiences, meaning that each type of events deserves its own box. We have created different models in order to make sure that it fits whatever the space is, but also that the type of machine used matches your event goals: to print or not – that is the question. And of course, do not limit yourself to one of our boxes, as long as there is an image to be captured we’ll make it work for you.

S:t ERIKS GYMNASIUM
Floristlinjen
Box 8302
104 20 Stockholm
steriksgymnasium@stockholm.se
www.steriksgymnasium.stockholm.se

S:t Eriks Gymnasium / floristlinjen

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad.
Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.
Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.

Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist-blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi. Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikal, musikproduktion och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap.

T

THORAS TÅRTOR AB
Malmgårdsvägen 6
116 38 Stockholm
info@thorastartor.se
www.thorastartor.se

Thoras Tårtor

VÄLKOMMEN TILL THORAS TÅRTOR
Jag som driver THORAS TÅRTOR heter Thora L Norgård och att designa tårtor är min stora passion.
När du beställer en tårta av mig kommer jag, utifrån de idéer och önskemål du har, att skapa din drömtårta.
Jag specialiserar mig på sockerblommor och alla blommor är handgjorda och handmålade av mig.
Fantasin (och tyngdlagen) är egentligen det enda som kan sätta stopp för hur en tårta kan se ut och som tårtdesigner arbetar jag utifrån att design, konstruktion och hantverk ska genomsyra allt mitt arbete. För mig som tårtdesigner betyder detta något som är vackert, genomtänkt och välgjort.
En designad tårta är mer än en tårta, det är en upplevelse.

GABRIELA THÜR
+46(0)70 788 19 49
gabrielathur@icloud.com

Gabriela Thür, harpist

BJÖRN TÖRNBLOM 
ACCESSORIES
bjorn.tornblom.accessories@hotmail.com
www.bjorntornblom.se

Björn Törnblom Accessories

Dans och då främst 10-dans har varit mitt liv sedan jag var 7 år. På dagarna står jag i Synsam-butik i Stockholm och hjälper kunder att hitta den perfekta glasögonbågen.Två skilda världar, men som tillsammans kompletterat varandra och givit mig otroligt mycket olika erfarenheter och fått mig att utveckla min estetiska sida.Via dansen har jag lärt mig att vara fokuserad, disciplinerad och målinriktad. Jag får vara kreativ både när det gäller själva dansen men också när det gäller att skapa kläderna till dansen

TÅRTSTUGAN
Tomta-Ekevägen 112
761 75 Norrtälje
+46 (0)70-425 06 71
karin@tartstugan.se
www.tartstugan.se

Tårtstugan

Vi skräddarsyr er bröllopstårta precis som ni vill ha den, både vad gäller innehåll och utseende. Det är lika viktigt för oss att tårtan är god som att den är vacker och det absolut viktigaste är att ni blir mer än nöjda med tårtan på er bröllopsdag!

Tårtstugan ligger i den lilla byn Tomta, ca 1 mil utanför Norrtälje stad. Jag som bakar och dekorerar i stugan heter Karin Beronius och har älskat att baka så länge jag kan minnas. I oktober 2012 erhöll jag mitt Master Certificate i tårtdekoration vid PME Knightsbridge School of Cake Decoration and Arts i London och sedan dess kan man beställa sina tårtor och bakverk här.

TEARS OF DIAMONDS
Toretta AB
Ringvägen 127
116 61 Stockholm
+46 (0)70-229 99 01

Toretta Guld- & Silversmed

Guld- & silversmed – tillverkning av smycken, vigselringar, förlovningsringar, örhängen, halsband, ringar, armband m.m.

TOUR PACIFIC
Box 1090
251 10 Helsingborg
+46 (0)42-17 95 00
bokning@tourpacific.se
www.tourpacific.se

Tour Pacific

Tour Pacific är Sveriges ledande arrangör av bröllopsresor. De flesta av våra kunder väljer Söderhavets vackra och oförstörda övärld. Här finns en stor variation av hotell, såväl exklusiva resorts som enklare bungalows, något för var och ens budget.

Sedan starten för 23 år sedan har företaget varit specialiserade på resor till Söderhavets öar, Australien och Nya Zeeland. Dessutom har vi exotiska resmål som Mauritius, Seychellerna, Maldiverna och Bali – exotiska paradis i världen som vi också är specialister på! Vi är Sveriges ledande arrangör av bröllopsresor och vigselresor utomlands.

Vigsel och bröllopsresa i ett!
Andra tycker helt enkelt att det kostar mer än det smakar när man gifter sig hemma och skall bjuda släkt och vänner. Det är inte helt ovanligt att kostnaden hamnar mellan 50 000 och 100 000 kr. För dessa pengar kan man i stället skämma bort varandra på en oförglömlig resa – vigsel och bröllopsresa i ett! Kan ert liv tillsammans få en bättre start?

Vi hjälper er med allt det administrativa
När ni låter Tour Pacific arrangera bröllopet utomlands behöver ni inte längre stressa. Vi håller reda alla detaljer och hjälper till med allt det administrativa arbetet (vilka dokument som krävs etc). Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg..

U/V

VILLA KÄLLHAGEN
Djurgårdsbrunnsvägen 10
115 27 Stockholm
+46 (0)8-665 03 00
reservation@kallhagen.se
www.kallhagen.se

Villa Källhagen

I samma stund……som du kliver in på promenadvägen som leder från Strandvägen känner du skillnaden. Trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid. Strax därefter står du i vår lummiga trädgård. Slå dig ner på uteserveringen och njut av en bit mat och något svalkande med Nordiska Museet speglandes i Djurgårdsbrunnskanalen. Förutom vår restaurang och uteservering erbjuder vi även övernattning i något av våra 36 hotellrum. Här bor du i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till vår trädgård.
På Villa Källhagen kan vi hjälpa er att göra Ert bröllop så fantastiskt och personligt som ni önskar. Vår festvåning har stora öppningsbara fönster som leder ut till terrassen. Här kan ni och era gäster avnjuta Champagnen samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet. Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er en oförglömlig bröllopsfest. Ni har även möjlighet att boka vår trevliga Matsal, Verandan och vår somriga uteservering.
Romantisk vigsel

För er som vill ha en personlig vigsel utöver det vanliga, kan vigseln utföras här på Villa Källhagen. Ni kan vigas på vår brygga eller vid strandkanten, alternativen är många, kom förbi så kanske ni hittar just er favoritplats.

VILLA FRIDHEM
616 90 Åby
+46 (0)11-622 00
info@villafridhem.se
www.villafridhem.se

Villa Fridhem

BRÖLLOP PÅ VILLA FRIDHEM

Vid Bråvikens glittrande strand byggde Prins Carl för 100 år sedan sitt älskade sommarresidens Villa Fridhem. Än idag kan man känna av historiens vingslag i detta kungliga hem inbäddat i Kolmårdsskogens lummiga grönska.

Lova  varandra  evig kärlek under en klarblå sommarhimmel bland blommande äppelträd och klättrande rosbuskar i vår vackra park, som omsorgsfullt restaurerats till dess fulla prakt från prinsparets fornstora dagar.

Fortsätt därefter till stenterrassen med milsvidd utsikt över Bråviken för er brudskål i bubblande champagne.

Eller varför inte ett gnistrande vitt vinterbröllop? Där hundratals marschaller och det ljuva sprakande från vår stora brasa i foajén värmer och lyser upp i  midvintermörkret?

Låt festligheterna fortsätta in på småtimmarna med dans under kristallkronorna.

SARA VARGA
+46 (0)737-56 51 18
sara@saravarga.com
www.saravarga.com

Sara Varga, artist

Sara Varga är en av våra mest folkkära sångerskor som slog igenom stort 2011 då hon tog sig till final i Melodifestivalen med låten Spring för livet. Med Saras spröda röst och personliga uttryck berör och trollbinder hon de flesta. Hon har haft topplaceringar på listor runt om i Europa och under 19 veckor toppade hon inte bara Svensktoppen utan även Finsktoppen. Saras egna låt Mitt hjärta tillhör dig har blivit en av dom mest populära bröllopslåtarna. Sara är även en av Sveriges mest populära kvinnliga DJ’s. Hon har spelat på alla dom största klubbarna och håller mer än gärna i taktpinnen både på bröllopet och på bröllopsfesten.

W

LARS WALLIN
Humlegårdsgatan 13
114 46 Stockholm
+46 (0)8-545 696 50
www.larswallin.com

Lars Wallin Design

LARS WALLIN – DESIGN WITH A LIFETIME PROMISE
Lars Wallin is a well-renowned designer of couture and exclusive fashion, jewelry and dining collections. Discover the world of Lars Wallin.
My passion is design you can love for the rest of your life. Exciting yet elegant lines in beautiful harmony and with attention to detail. Thank you for sharing my passion.

WEDDING BY MOALEE
Barents Väg 78
136 52 Vega
+46 (0)73-908 35 78
info@weddingbymoalee.se
www.weddingbymoalee.se

Wedding by Moalee

Wedding By Moalee drivs av Anki Moalee och med hjälp av duktiga medarbetare från utomstående leverantörer. Vi har kunskaper och erfarenheter inom flera områden som behövs för att skapa lyckade och stämningsfulla bröllop. Det är viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga och våga lämna över hela eller vissa delar av bröllopsplaneringen i våra händer. Wedding By Moalee hjälper brudpar med hela bröllopet eller med de delar som de känner är tråkiga, svåra eller helt enkelt inte har tid med.

WIRSBO HERRGÅRD
730 61 Wirsbo
+46 (0)223-496 96
info@wirsboherrgard.se
www.wirsboherrgard.se

Wirsbo Herrgård

Bröllopet är en av livets absoluta höjdpunkter
Hos oss erbjuds varje bröllopspar en personlig bröllopskoordinator med stor erfarenhet av bröllop och fest som hjälper till att skräddarsy ert bröllop efter just era önskemål.

Wirsbo Herrgård kan bokas exklusivt så ni disponerar hela den slottsliknande herrgården för ert bröllop. Med sin placering på en halvö med omgivande park, näckrosdamm och en liten välvd bro är det nog Västmanlands mest romantiska plats för bröllop.
Vigseln kan förrättas i parken eller i den lilla kyrkan ett stenkast bort. Från kyrkan är det en lagom tur med häst och vagn genom allén till herrgården.
Vi tar hand om alla detaljer före och under er bröllopsfest så ni kan fokusera på att njuta fullt ut av er stora dag.

WESTMANS
Uthyrningsservice
Bromma, Täby, Uppsala
+46 (0)8-622 98 40
info@westmans.se
www.westmans.se

Westmans Uthyrningsservice

Rätt sak, på rätt plats, i rätt tid. En av våra absoluta styrkor är logistiken, något som gör dig som kund trygg! En annan är bredden och djupet i vårt sortiment. Vi spänner över ett brett sortiment såsom tält, möbler, köksutrustning, allt på det dukade bordet samt kompletterat med scen, ljud och ljus. Med drygt 5000 kvm lageryta, fördelar på 3 orter (Bromma, Täby och Uppsala) hanterar vi upp till 15 tusen kuvert. Det gör att vi sällan behöver tacka nej till ett uppdrag. En tredje styrka är att vi alla på Westmans älskar det vi gör. För oss är ingenting omöjligt och vi drivs av en stark vilja att förädla och utveckla våra produkter, tjänster och service. Vi strävar efter att göra dig som kund mer än nöjd med din kontakt med oss – från order och leverans till användning och retur.

X/Y/Z

YXTAHOLMS SLOTT
642 91 Flen
+46 (0)157-244 40
info@yxtaholmsslott.se
www.yxtaholmsslott.se

Yxtaholms slott

Bröllop!

Vi vill göra ert livs höjdpunkt till ett oförglömligt arrangemang. Dessa sammankomster är fyllda av förväntningar och glädje. Yxtaholms Slott har mångårig tradition att arrangera bröllop!

”Vill bara skriva och tacka- med er fina service och fantastiska arrangemang blev detta en upplevelse som vi kan tänka på länge och minnas med stor värme och glädje. Allt från första kvällen med trevlig samvaro i smedjan, bastu och mysig stämning till avslutande brunch på söndagen – allt fungerade perfekt!”

”Vi kände oss välkomna och hemma från första stund.”
”Som sagt en omtanke och omsorg som ramade in en så minnesvärd och rolig fest för oss alla. Om någon skulle fråga så kan jag varmt rekommender Yxtaholm!!!”