Utställare i Stockholm 2019

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2019 års Bröllopsmässa Grand Hôtel Stockholm.
Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom.

Företag Verksamhet

A


APRICOT

Bostadshuset CA, Frihamnen
115 56 Stockholm
Tel. +46 8 663 10 80
info@apricot.se
www.apricot.se

Apricot

Morgondagens favoritviner. Apricot, en av de tio största leverantörerna av vin till Systembolaget. Strategin är att arbeta med stora producenter som har tillräcklig kapacitet dels att kunna göra viner som är anpassade till den svenska konsumentens smak, men även ha tillräcklig produktionskapacitet för att svara mot de stora volymer som en kommersiell succé innebär.

LEIF AHRLE
glaskonstnär
+46 (0)76-262 11 59
leif.ahrle@outlook.com
www.leifahrle.se

Leif Ahrle – glaskonstnär

Leif Ahrle är välkänd för svensk publik som konstnär, men även som skådespelare vid Stockholms Stadsteater, Dramaten och SVT. Sedan 60-talet har dessa former av kreativt skapande levt sida vid sida. 1989 valde dock Leif Ahrle att helt ägna sig åt vad som kom att bli hans passion: Uttrycket genom handblåst glaskonst.

Åren, erfarenheten och skapandet har resulterat i ett stort antal utställningar som fått uppskattning både i Sverige och utomlands.

Skapandet har förlagts hos betydande glashyttor runt om i Sverige.

Där skapar Leif Ahrle skulpturer i klaraste blått, rubinrött, svart och vitt. Kombinerat med bladguld och bladsilver växer det unika konstglaset fram.

Om Leif Ahrles sällsynta konstnärskap kan sägas talar till ett djupare plan hos människan oavsett ålder. En lidelse för djup och ett säreget ljus ger hans konst en expressiv utstrålning.

Omedelbar, generös och entusiastisk utför också Leif Ahrle förevigandet av beständiga ögonblick i glasets universum.

I Bröllopstävlingen på entrébiljetten kan du ha turen att bl.a vinna detta vackra glashjärta som konstnären speciellt framtagit för Bröllopsmässan och Bröllopstävlingen. Storlek 20×15 cm och värdet 12.500 skr.
Mer in bröllopstävlingen inom kort på annan plats här på webben.

ALBREKTS GULD
Solnakontoret:
171 82 Solna
info@albrektsguld.se
www.albrektsguld.se

Albrekts Guld

Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor som erbjuder kunden ett välutvecklat sortiment av diamant-, guld- och silversmycken, samt även ett stort utbud av presentartiklar, pärlor, bijouterier, matsilver och klockor.
Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna! Idag finns det 40 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder samt en webbshop.


ATELJE UGGLA

Grevgatan 52
114 58 Stockholm
+46 (0)8 20 07 54
+46 (0)707 60 44 80
ateljeuggla.se/bröllop.html

Atelje Uggla

Ateljé Uggla utför nyskapande bröllopsfotograferingar i vår ateljé eller heltäckande reportage under er dag.

Ateljé Uggla är den klassiska fotoateljén som etablerades 1934 och fotograferar porträtt, barn, familje, företag, och reklamfotograferingar i vår ateljé på Grevgatan 52 i Stockholm.


DUO ISABELLE & ERIK

Musiker
+46(0)70-140 80 11
Kontakt:
info@isabelleando.se
www.isabelleando.se

Duo Isabelle & Erik

Stråkduon Isabelle & Erik anlitas ofta på tillställningar såsom bröllop, fest och vernissage och har en bred repertoar med allt från klassisk musik till filmmusik och pop. De gör även studioinspelningar. Hösten 2017 fick de äran att medverka på pianisten Chad Lawsons konsert i Stockholm under hans Europaturné.

Välkommen att höra av dig om du söker stråkmusik till något tillfälle – såsom bröllop, dop, fest, konferens och event osv! Utöver egna ensembler har vi även ett stort kontaktnät av både duktiga instrumentalister, sångare, kompositörer och arrangörer som kan bidra med sin kompetens.

B


FOREVER FACTORY

Målargatan 7
111 22 Stockholm
info@brollopsfotomaten.se
www.brollopsfotomaten.se

Bröllopsfotomaten har blivit
FOREVER FACTORY

Bröllopsfotomaten är ett nytt festligt tillskott för alla bröllop. En bröllopsfotograf stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster. Med Bröllopsfotomaten får ni möjlighet att skapa och föreviga fler roliga minnen från er stora dag!
Bröllopsfotomaten är enkel att transportera och installera, tar litet utrymme i anspråk.

BRÖLLOPSFOTOMATEN har bytt namn till FOREVER FACTORY


BERGENDAL

Landsnoravägen 110
192 55 Sollentuna
Tel. +46 08-444 51 50
info@bergendal.se
www.bergendal.se

Bergendal – Fest & Bröllop

Vi ordnar fantastiska fester och har flera festmatsalar att välja på. I den äldre Herrgårdsbyggnaden från början av 1900-talet ligger Libius, en matsal med plats för 70 gäster. Här njuter man av god mat i genuin Herrgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över parken och allén ner till bryggan.
I den nyare delen ligger Utsikten som är en matsal i modern stil. Med sitt läge högst uppe på berget och med en slående panoramavy över Edsviken är det lätt att förstå varför matsalen bär namnet Utsikten. Utsikten har plats för 250 matgäster och ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass.
Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. En del har sin vigsel i parken med bryggan och vattnet som kuliss. Vårt bröllopspaket innehåller en minnesvärd trerätters middag med vacker dukning och säsongens blommor. Vi kan även hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och mycket annat som hör till ett lyckat bröllopsarrangemang.


BRÖLLOPSGUIDEN

NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

 BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.


BUSKENSTRÖM

Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult AB
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje.


BOMANS HOTEL I TROSA

Östra Hamnplan
619 30 Trosa
+46 (0)156-525 00
+46 (0)735-200001
info@bomans.se www.bomans.se

Ett bröllop på Bomans
är alldeles, alldeles underbart…

Bomans, vår mat & dryck och vår personal utgör kulissen till ert bröllop. Det är ni och gästerna som fyller kulissen med innehåll och glädje. Det finns många olika möjligheter för er som vill fira ert bröllop på Bomans.

Bomans hotell, vår mat, dryck och personal utgör kulissen till ert bröllop. Det är ni och gästerna som fyller kulissen med innehåll och glädje. Om ni bokar vår All in-paket får bruden ett par Manolo Blahnik skor i present från oss!


BUKETTERIET

Sandra Stockhaus
+46 (0)739-528 508
sandra.stockhaus@buketteriet.se
www.buketteriet.se

Buketteriet

Hej och välkommen till Buketteriet!
Jag som driver och har startat företaget heter Sandra Stockhaus och brinner för kreativitet, blommor, fina presentinslagningar/kort, fotografering mm.  Anlitar ni mig har ni en florist som finns med er från första samtal tills att er fina blomsterstund är förbi.

BROTHERS AB
Drottninggatan 33
111 51 Stockholm
+46 (0)8-410 520 41
+46 (0)76 887 20 41
benjamin.kalla@brothers.rnb.se
brothers.se

Brothers

Kostymen är enligt de flesta det snyggaste plagget i den manliga garderoben och som de kostymälskare vi är på Brothers kan vi inte annat än att hålla med. Men kanske är kostymen som allra stiligast när du har fått skapa den själv. Måttsydd efter din kropp och utformad efter dina egna önskemål. Till bröllopet, jobbet, festen eller som en stilig vardagskostym.
Vi erbjuder vår Made To Measure-tjänst i vår butik på Drottninggatan samt Brothersbutikerna i Liljeholmen, Nordstan, Frölunda Torg, Hansa, Nova Lund och Mall of Scandinavia.
Där ger vi dig en möjlighet att skapa en måttsydd byxa, uddakavaj, rock eller kostym med personlig passform, där våra kostymexperter tar dina mått och guidar dig genom dina olika val. Resultatet blir plagg som sitter optimalt och matchar din personlighet.
Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dig.


BOOKBINDERS DESIGN

International AB
Holländargatan 33
113 59 Stockholm
+46 (0)706 18 79 24
bookbindersdesign.com

Bookbinders Design

Länge leve kärleken!
Bookbinders Designs kvalitetsprodukter gör livet minnesvärt för både dig och kommande generationer.
Sätt din personliga prägel på allt till bröllopet. Välj en textrad eller ett monogram som hyllar den stora dagen.
I sortimentet finns vävklädda menyfoldrar, fotoalbum, boxar och gästböcker i härliga färger.


by ENEROTH
+46 8 35 57 57
+46 70 602 80 10
info@byeneroth.com
www.byeneroth.com

by Eneroth

Since they launched their By Eneroth label and Uppklädd collection in 2006, Martin and Anna Eneroth have continued their crusade against conservative formal wear for men. Their formal is aimed at all men who are tired of, or have never felt comfortable in, an ordinary black suit or tuxedo.
Based in tradition and classic tailoring, the designer couple has created a completely new look using innovative fits, unique details and new materials. The result is brilliantly colourful, groundbreaking and exclusive formal wear for men who dare to dress with individuality.

The concept for Eneroth started taking shape when the founders got married in 2005. Martin had just finished sewing Anna’s wedding dress and the couple was looking for the right clothes to match her 1930s-inspired dress. They found a world of uniform, uninspiring and dull fashion, where clothes were completely governed by etiquette, tradition and old-fashioned ideals. Formal wear for men seemed to have ignored any changes in fashion and culture during the last 70 years. In the end Martin ended up creating his own wedding outfit. They realised that male formal wear was a long-neglected area and By Eneroth started to take shape.

The collection is created to meet the demands of men who are fashion-savvy, who dare to think beyond the traditional rules and to stay true to their style – even though they are getting married.

C

CLASSIC ROLLS &
BRÖLLOPSBILAR
+46 (0)8-541 372 79
brollopsbilar@swipnet.se
www.brollopsbilar.se

Classic Rolls & Bröllopsbilar

Vi är ett företag som är specialiserat på persontransporter vid högtidliga och speciella tillfällen.
Om ni vill åka en Rolls-Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.Bilparken är framtagen för att passa kundernas önskemål.
Våra vanligaste transporter är för brudpar men vi kör också vid födelsedagar, representationer och studentexamen.Bilarna används vid TV och filminspelningar, för reklam m.m.
Vi innehar trafiktillstånd.


CLARITY SWEDEN

Väpnargatan 16
802 85 Gävle
+46 (0)736-55 01 30
+46 (0)739-80 98 97
hello@claritysweden.com
www.claritysweden.com

Clarity Sweden

We are a couple that is working together.
We love to travel around the world and capture the beauty we see.
We have been working together as wedding photographers since 2011 but we both have been shooting long before that.
Being a wedding photographer is an honor and it is always exiting to see what the day will bring.
Lana and Jhonny
Your Wedding, Our Vision, Let’s make it happen.


CHARLOTTENLUND

Hotel & Restaurant
Långaryd 314 92
Sweden
+46 (0)37-14 60 57
info@charlottenlund.com
www.charlottenlund.com

Charlottenlund Hotel & Restaurant

Charlottenlund is an elegant, yet relaxed, country retreat in the heart of Halland county – somewhere in the middle of a charming boutique hotel and your best friend’s home. A place where you can relax, take time to reflect on your travels and to reinvigorate your appetite to view more of the wonderful places Halland and the neighbouring Skåne area have to offer.

Apart from the spectacular rural views from the grounds and from the bicycles that are free to use, guests are welcomed with a restful décor, comfortable beds, modern bathrooms with spacious showers, cosy bath robes, free high speed WiFi, and heated floors. After a good night’s sleep in our comfortable beds, come and enjoy one of our cooked or continental breakfasts, made with organic or locally sourced ingredients, often from our own garden and homemade. We endeavour to cater to all dietary needs.


CRAVINGFOR AB

+46 (0)729 80 46 44
cravingforjewellery.com

CravingforJewellery

Cravingfor offer affordable fine jewellery in eternal style. We want to make fine jewellery accessible for more women. In a world where sustainability is growing more and more important, we want to enable more people to buy eternal jewellery that lasts for a lifetime, instead of bijouterie that is worn out after a few months. Indulge yourself in modern yet essential pieces that you can wear every day, created to last beyond the season and to love for a lifetime.
All our diamonds are conflict free in high quality and comes with a GIA certificate from 0,5ct and up. The black diamonds and champagne diamonds, as well as the emeralds and sapphires are all natural stones which gives small shade differences. We think this enhances the genuine beauty of the stones. All our diamonds and gemstones are also available in other size, shape and quality upon reqest.

D

ARMAND DOMMER
PHOTOGRAPHER
+46 (0)735-20 03 31
armand@armandphoto.com
www.armandphoto.com

Fotograf Armand  Dommer

Armand Dommer arbetar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.
Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Armand Dommers kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.
Armand Dommers målsättning är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.


JENNY DRAKENLIND

Photography
+46 (0)70 720 89 39
jenny@drakenlind.com
drakenlind.se

Yay! Grattis!
Vad roligt att ni ska gifta er!

Det är egentligen helt fantastiskt när man tänker efter, två människor som väljer att säga JA till varandra och dela resten av livet med varandra! Och visserligen har ni säkert redan tjuvstartat, men det är nu det blir på riktigt liksom!

En bröllopsdag är något så stort och sagolikt att uppleva och det är svårt att beskriva den känslan för någon, så jag säger bara wow, vilken dag ni har att se fram emot! Alla vänner som kommer att vara där, familjen och andra favoritmänniskor som är där och delar en av era största dagar i livet med er!
Och det är rätt fantastiskt det också, eller hur!

En sådan här fest som man bara har en gång i livet vill man ju att det ska vara så perfekt som möjligt! Det kan betyda för ett par att festen ska vara på Grand Hotell och för ett annat en intim vigsel hemma i äppelträdgården. Oavsett vilken typ av bröllop ni vill ha så kommer det att bli helt perfekt eftersom det är ER dag! Ingen annan bestämmer, det finns inga ”måsten”, utan ni kan faktiskt skapa er alldeles egna bröllopsdag precis hur ni vill!

E


EFVA ATTLING STOCKHOLM

Box 380 97
100 64 Stockholm
Kundtjänst +46 (0)60 17 84 46
customerservice@efvaattling.com
www.efvaattling.se

Efva Attling

Efva Attling öppnade sin ateljé 1999 på Hornsgatan 42 på Söder i centrala Stockholm. Efter två år expanderade hon sin verksamhet och köpte grannlokalen, där hon inredde sin första butik. I november 2004 öppnade hon en ny butik, ”Efva Attling Stockholm”, på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm, vägg i vägg med Gucci och Louis Vuitton. Idag har Efva Attling Stockholm butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors, Oslo och i New York.
”Alla mina vigselringar och förlovningsringar är inspirerade av kärlek. Det är en fantastisk
känsla att designa smycken för en så viktig tid i människors liv. Detta är ögonblicket
för hopp om evig kärlek och dessa ringar stannar på samma hand under en
väldigt lång tid. Jag är hedrad över att vara en designer för kärlek.”— Efva Attling


EMMA ENGELBERT AB
+46 (0)8-662 95 06
info@emmaengelbert.com
emmaengelbert.com

Emma Engelbert AB

Här har du möjligheten att helt och hållet designa dina egna förslag, med vår hjälp skapa din drömring om du så önskar.

If you can imagine it , we can create it!

Bridal collection står för gedigen juvelerarkonst med alltigenom handsmidda smycken i platina och guld.
All tillverkning sker i Stockholm. Kollektionen består av förlovningsringar, alliansringar , herringar samt morgongåvor. Vi tillverkar din ring efter dina önskemål . Custom fit!


ENGELBERT STOCKHOLM

Box 3617
103 59 Stockholm
+46 (0)8-84 09 55
info@engelbertstockholm.com
www.engelbertstockholm.com

Engelbert Stockholm

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

EVENTOMATIC
Sweden AB
Bolidenvägen 14 C
121 63 Johanneshov
+46 (0)8-522 256 88
hello@eventomatic.se
www.eventomatic.se
www.facebook.com/eventomatic

Eventomatic

Med ett fotobås från Eventomatic kan ni föreviga er stora dag med en rolig aktivitet som ger er och gästerna ett minne för livet. Fotobås kommer i flera olika storlekar och kan anpassas efter just era önskemål och behov. Designa er egen utskrift för att passa just ert tema, och varför inte även båsets utsida? Dela era bilder direkt i sociala medier samtidigt som era gäster kan få en fysisk bild och lämna ett roligt minne i gästboken. Fotobås passar alla åldrar och kommer vara det perfekta tillskottet till er fest!

F

FRISÖR OCH SKÖNHET ASSISTANS
+46 (0)722-800 375
gulseren.alpak@gmail.com
www.frisorochskonhetassistans.com

Frisör och Skönhet Assistans

Välkommen till Frisör och Skönhet assistans
Gülseren Alpak som är grundaren har tagit fram en kollektion med handgjorda smycken och accessoarer som är
perfekta att bära vid alla festliga tillfällen. I fokus står fantastiskt vackra hårsmycken, skapade med
passionen och kärleken i åtanke och därför väldigt passande till bröllop.
Gülseren Alpak Accessories
Gulseren är i grunden utbildad frisör och upplevde att det inte fanns något större utbud av smycken
till bruduppsättningarna. Idén till att själv skapa smycken föddes och nu både designar och tillverkar
hon smyckena, parallellt med sitt företag verksamt inom frisör – och skönhetstjänster som har ett stort utbud av frisör tjänster och olika typer av skönhets behandlingar

FREDRIKSBORG HOTEL
Fredriksborgs fästning
Fredriksborgsvägen 17
139 90 Värmdö+46 (0)8 541 380 50
info@fredriksborghotel.se
fredriksborghotel.se

Fredriksborg Hotel

Planerar Ni bröllop sommaren 2019?
Vi börjar redan få många lördagar preliminärt eller definitivt bokade. 
Kontakta oss så snart som möjligt, så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose Era önskemål och datum.)

Här kan ni ha kalas, fester, konferens och evenemang i olika stil och storlek – inomhus, utomhus eller kanske i fästningen?

Vi har stor brygganläggning med serveringsmöjligheter direkt nere vid Oxdjupet, egen gästbrygga, lummig idyll, avskiljdhet och alla möjligheter att göra er dag till en riktigt fantastisk dag.

Hotellet rymmer ca 50 sittande gäster, orangeriet intill rymmer ca 40 sittande, och vi har ett stort eventtält som rymmer uppåt 120 personer. Mäktiga Fredriksborgs fästning, öppet 1 maj – 30 september, har en tillgänglig yta på ca 500kvm, plus ett utsiktstorn.

Vi arbetar med samarbetspartners för att hyra in särskild utrustning ifall vi skulle sakna detta. Vi är gärna bollplank och hjälper till med tips och råd utifrån egen erfarenhet.

Vi är små nog att vara lyhörda och flexibla. Och stora nog att kunna genomföra arrangemanget på ett professionellt sätt. För den som önskar kan hela hotellet abonneras för att garantera att ni får vara bara ni, under festen.

Vill ni åka båt eller buss från stan, ha något särskilt tema, underhållning eller fotograf på plats? Vi kan hjälpa er med alla delar och gör givetvis allt för att ni ska få den fest eller det evenemang ni önskar.

Kontakta oss gärna och berätta mer om vad Ni drömmer om, så berättar vi mer om vad vi kan göra.

FOREVER FACTORY
Tulegatan 34
113 53 Stockholm
+46 (0)737-805 413
emil@brollopsfotomaten.se
brollopsfotomaten.se
Varumärket Bröllopsfotomaten går samman med företaget Locaprint under det nya namnet Forever Factory. Nytt namn men samma ambition: att skapa och föreviga minnesvärda stunder från er bröllopsfest!
FERNANDO VELANDIA JUVELER
f_velandia@hotmail.com

Fernando Velandia Juveler

Smycken och ädla stenar.

G


GRAND HÔTEL

STOCKHOLM-SWEDEN
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
+46 (0)8-679 35 00
info@grandhotel.se
www.grandhotel.se

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.
Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.
Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.


GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA AB

Linnégatan 75
114 60 Stockholm
+46 (0)8-661 23 00
info@gotrich1730.com
www.gotrich1730.com
@gotrich1730

Götrich Skrädderifirma AB

Götrich 1730 – Bespoke Tailors

Hand made in our workshops from the finest cotton shirtings, every one of our bespoke shirts is the ultimate in premium quality. Rigorous quality checks are carried out at all stages of the cutting and making process to ensure the finished product is of the highest possible standard.

With hundreds of colours, textures and designs to choose from, we use only the finest cotton shirting fabrics, from Italy and Turkey, to make our bespoke shirts. Our belief in the highest quality applies right down to the smallest detail. We use mother-of-pearl buttons, sewn on with strong crossed-lock stitching for a secure, long lasting hold.

Whether for business, pleasure or formal events, we offer style options to complement every occasion. A shirt’s style is not dictated simply by the material or fit – though both are important considerations – the devil is in the finishing details, from the collar to the cuffs. Our multiple collar options and three cuff choices make the design of your bespoke shirt an exercise in precision and personal style.

In addition, the fit of your shirt is vitally important. Cad and The Dandy bespoke shirts are made up from a bespoke paper pattern, drafted from your measurements and unique to your body shape. Our flawless cutting and first-class construction combine to ensure the most flattering silhouette and a perfect fit.

GULDFYND
171 81 Solna
+46 (0)-626 05 10
www.guldfynd.se

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement.
Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 118 butiker varav 4 franchisebutiker samt e-handel.

H


JUVELERARE

DAVID HARPER
Drottninggatan 83
111 60 Stockholm
+46 (0)8-22 33 29
juveleraredavidharper@gmail.com
www.davidharper.se

Juvelerare David Harper

Juvelerare David Harper har designat och skapat exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar i mer än trettiofem år. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning.
Hos juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David ”puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus

HAGA SLOTT
745 93 Enköping
+46 (0)171-41 47 00
info@hagaslott.se
www.hagaslott.se

Haga Slott

Det vackra slottet och omgivningarna ger tillsammans med ett varmt bemötande och utsökt mat en sagolik inramning till er sammankomst.

Det är mycket att tänka på inför en fest. Vi erbjuder därför olika prisvärda paket som underlättar, spar tid och ger kontroll på kostnaderna. Planeringen inför en fest ska vara rolig och tillsammans med vår erfarna hovmästare väljer ni det paket som passar er bäst och som vi sedan skräddarsyr efter era önskemål.

Här på Haga Slott jobbar vi dagligen med bröllop och fest vilket innebär att vi har knutit kontakter med frisörer, sminköser, musiker och underhållningsföretag, transportfirmor, eventbolag och många fler. Vi hjälper gärna till att hitta rätt i denna djungel. Större sällskap garanteras exklusivitet på Haga Slott. För mindre sällskap garanterar vi avskildhet under middagen i någon av våra fyra gustavianska matsalar.

HONN FINE JEWELRY
Birger Jarlsgatan 23
111 45 Stockholm
+46 (0)8-678 33 35
tian@honn.se
www.honn.se

Honn Fine Jewelry

HONN Fine Jewelry is a family-owned business that’s been making exclusive, custom design jewelry for dozens of years, for customers in Sweden and abroad; we also work as a wholesaler, supplying jewelers around the world with top-quality gemstones.
Honn diamonds and gemstones are selected for exceptional cut, color and clarity. We start from hand-drawn sketches based on your input, follow-up with professional computer renderings of designs, then with craftsmanship of every piece to the highest quality standards.
We believe that you should not have to pay a premium price to own a high-quality diamond or a unique piece of jewelry custom designed and crafted just for you. Since we are in the jewelry wholesale business, it is our mission to not only offer great value but also take the mystery out of your purchase.


HALLBERGS GULD

171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 90
www.hallbergsguld.se

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld – sedan 1860
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 33 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB.
Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Dyrberg Kern med flera är en viktig del av sortimentet.
Vårt dagliga arbete leds av orden kvalitet, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en ”känsla av lyx”.
Mycket har hänt under de 150 år som gått. Hallbergs Guld är idag en modern butikskedja som med stolthet arbetar vidare i samma anda med tradition, kvalitet, kunskap och service. Antalet butiker är för närvarande 33. Hallbergs Guld säljer än idag utvalda och unika smycken av mycket hög kvalitet och god design.

HYR EN CHOKLADFONTÄN.SE
info@hyrenchokladfontan.se
www.hyrenchokladfontan.se

HyrEnChokladfontän.se

HyrEnChokladfontän.se – platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening.  Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.

Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

I/J

JENS MAGI
Jens Jadbäck
+46 (0)762-36 83 83
info@jensmagi.se
www.jensmagi.se

Jens Magi

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
Du träffar Jens Magi där du minst anar i Bröllopsmässan 2019.

JIMMY CHOO
Mäster Samuelsgatan 3
111 44 Stockholm
jimmychoo.com
JFG ÄDELSMIDE
Backebogatan 14
129 40 Hägersten
+46 (0)73 526 16 31
jenny@fors.org
www.jewellerybyjenny.se
www.facebook.com/juveler

JFG Ädelsmide

Jewellery by Jenny startade 2005 och erbjuder unika smycken för tillfällen som vigsel och förlovning men även exklusiva smycken i vardagen. Mitt mål är att kunna förverkliga visioner samtidigt som jag ser till hantverket för ett lyckat resultat.
Kombinationen av god design och kvalité när den är som bäst.
Jag arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika ädelstenar. Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner vilket ger smycken av högsta kvalité samt oändliga möjligheter till variationer.
I min smyckesblogg, som jag startade i mars 2010, kan ni läsa om olika intressanta fakta kring mitt yrke. Jag berättar om olika smyckesstilar, trender samt tekniker och kryddar detta med vackra skapelser från min verkstad.

K

KICKI FOTOGRAF
+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.
Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.


KRISTINA af KLINTEBERG

Författare
+46 (0)702 744 477
kristina.af.klinteberg@gmail.com

”Smycken som huvudsak”

En kulturhistorisk och praktisk guide kring diadem och andra smycken för håret.
Kristina af Klinteberg, fil.mag. och kulturvetare, har ett särskilt intresse för äldre hårsmycken. Nu kommer hon till Kulturen och presenterar sin helt nya bok Smycken som huvudsak. I den får vi inte bara lära oss mer om kungligheter och historiska dyrgripar, här visas även ett utbrett folkligt bruk av hårsmycken och att smycken på huvudet kan kröna vilken hjässa som helst, om bara klädkoden är den rätta!

KUMLINS FILM AB
Bäverns Gränd 2
753 19 Uppsala
+46 (0)707 96 53 16
gustaf@xploremedia.se
xploremedia.se

Kumlins Film AB
Xplore Media

Att producera en film till sitt bolag, evenemang, bröllop osv har länge varit väldigt dyrt och krävt väldigt mycket förberedelser.
Xplore media vill förändra det, oavsett om du har filmat själv och bara vill att vi redigerar eller om ni vill att vi ska komma och filma åt dig så ska det inte behöva kosta en förmögenhet.

”Adapt or die. Digitaliseringen kommer ske för alla. Det spelar ingen roll om du är en elektrikerfirma i Ronneby eller om du är en plåtslagare i Kristianstad. Hantverket kommer alltid behöva göras. Men processen från en tanke till en beställning kommer ändra sig. Det var ingen som trodde att vi skulle köpa mjölk på nätet för 4-5 år sen.” – Henrik Ekdahl, Optimizer Invest

L


LIFESTYLE PUBLISHING

Grev Turegatan 9
Sturegallerian
114 46 Stockholm
www.lifestyleworld.se

Lifestyle Publishing

Över 10 titlar bl.a Wedding, Woman, Wellness, Travel, Art, Watches&Jewelry, Wine, Spirits & Cigars, Magazines utkommer flera nr per år.
Lifestyle Publishing samarbetar med Bröllopsmässan i exklusiva tävlingen ”Guldhjärtat 2016”

 KRISTJAN LOOTUS
+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.
I Bröllopsmässan kommer Kristjan bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

LINEKKA
Line Malmsten
686 96 Östra Ämtevik
+46 (0)70 254 09 52
linekka@gmail.com
www.linekka.se

Linekka

Linekka är designföretaget med huvudet i fokus. Jag skräddarsyr huvudbonader efter bärarens önskemål. Jag njuter av att skapa vackra kreationer, hattar och huvudprydnader som lyfter fram det vackra i bäraren och gör människan synligare. Varje hatt är unik och jag sätter stort värde i mitt hantverk och att bäraren känner sig helt nöjd. Alla huvudbonader gör jag för hand, enligt gammal hantverkstradition i min ateljé på Gården Nästa i Värmland. Jag avlade Gesällbrev 2012 i modistyrket, kvalitetsstämpeln inom hantverket.


LEJONDALS SLOTT

Lejondals Allé 6
197 34 Bro
+46 (0)8 584 80 801
bokning@lejondalsslott.se
www.lejondalsslott.se

Lejondals Slott

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet ”sagoslott”. På Lejondals Slott kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.

MIA LEWELL
Fotograf
+46  (0)739 83 42 71
kontakt@mialewell.se
mialewell.se

Mia Lewell Fotograf

Låt mig föreviga dina ögonblick!
Tycker du om det spontana och avslappnade?
Tycker du om ljusa bilder i pastelliga färger? Värdesätter du livets ögonblick och vill bevara dem för framtiden? Vill du investera i minnen?
Jag hjälper dig gärna – varmt välkommen att kontakta mig!

LILLY STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 40
114 29 Stockholm
+46 (0)8-30 26 03
stockholm@lilly.nu
www.lilly.nu

Lilly Stockholm

LILLY bröllops- och festmodet: kärleksfullt skapat, stilfullt, högvärdigt – och med övertygande priser!Det danska familjeföretaget LILLY är sedan 3 generationer tillbaka en av Europas största tillverkare när det gäller färdigsydda brudklänningar och har cirka 100 medarbetare. Som “serviceföretag för livets underbaraste dag“ har Lilly hittills framgångsrikt placerat fyra märken för bröllopsmode på marknaden:”LILLY“, ”Passions by LILLY“, DIAMONDS by LILLY” och ”purewhite by LILLY“ alltid med passende accessoarer som smycken, slöjor, skor, väskor, jackor och underkläder; vi har till och med en egen kollektion för brudtärnor. Lilly har alltså stilfulla kläder för hela familjen, från brudgummen till de små bröllopsgästerna! Förutom vårt viktigaste sortiment bröllopsmode erbjuder Lilly många andra produkter i samband med högtidlig utstyrsel för varje anledning, bland annat exklusiv fest- och herrmode. Alla dessa festliga kläder är alltid perfekt kombinerade och försedda med mångsida accessoarer.

L-CAB
Luxury Transport
+46 (0)8 30 88 48
info@l-cab.se
l-cab.se

LC – Limousine & Concierge

L-C är din privata chaufför i Stockholm som gör din resa från punk A till B till något speciellt. Våra privatchaufförer i Stockholm erbjuder uppfriskande drycker till samtliga resenärer, vi vill mycket gärna assistera er med bokningar och gästlistor till dom trendigaste restaurangerna och nattklubbarna.

Privatchaufför i Stockholm är det många som arbetar med, vi på L-C erbjuder något utöver det vanliga. För oss handlar det inte bara om att ta sig från punkt A till punkt B, utan vi vill göra varje resa till en alldeles egen upplevelse.
L-C är din privatchaufför och vi erbjuder alltid bästa möjliga service.
Våra privatchaufförer ser alltid dina behov först och vi minskar aldrig på kvaliteten på vår service.

Biltjänster • VIP Access • Bodyguard • Köra hem din bil • Butler • Hundpromenad

M

MEDIATEC
Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

Mediatec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.


TANDHYGIENIST

ULRIKA MELIN AB
Sturegatan 18
114 36 Stockholm
+46 (0)73-941 45 09
info@ulrikamelin.se
www.ulrikamelin.se

Tandhygienist Ulrika Melin AB

Välkommen till Tandhygienist Ulrika Melin på Sturegatan 18 i Stockholm.
Jag har studerat på Karolinska Institutet i Huddinge till tandhygienist där jag tog min examen 2004. Jag har lång erfarenhet som tandhygienist och har tidigare arbetat  som anställd men  har nu valt att starta och driva min egna praktik som är belägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan och Humlegården.
Hos mig får du behandlingar i en lugn och avslappnad atmosfär med fokus på dig som patient. Jag arbetar med modern utrustning och ser till att du får en smärtfri och behaglig behandling.
Till mig kan du komma för dina årliga kontroller där röntgen och undersökning görs, samt kontrollerar att dina tänder är friska och fria från karies.
Som tandhygienist arbetar jag med behandlingar så som tandstensborttagning, Air Flow och estetisk tandvård. Andra behandlingar som jag gör är tandblekning. Denna behandling blir idag  allt vanligare och kanske inte så konstigt då du enkelt kan få ett vitare leende snabbt och med säkra behandlingsmetoder.
Min vision: att få vara det självklara valet när du väljer tandvård och din tandhygienist.
För mer information gå in på hemsidan www.ulrikamelin.se
Varmt välkommen!

The personal tailor
MAXJOHAN

Stockholm
info@maxjohan.se
maxjohan.se
Instagram: @maxjohanstockholm
MARRYUS
App – digital tjänster
info@marryus.se
marryus.se

Appen – er bästa vän
när ni planerar ert drömbröllop

Bläddra bland de vackraste bilderna för inspiration, hitta ert perfekta smultronställe för festen, sök bland de bästa leverantörerna och håll samtidigt koll på er budget och gästlista. Allt för att ni smidigt ska kunna planera ert drömbröllop i minsta detalj.
Marryus – bröllopskoordinerar och inspirerar!

Ladda ned appen Marryus i AppStore redan idag och gör bröllopsplaneringen enklare och roligare! Marryus grundare, Sara Asgari och Emma Sudic har en bakgrund inom digitalisering och affärsutveckling och lanserade appen sommaren 2018 som idag är unik i att erbjuda en fullt digital bröllopskoordinerigstjänst som samlar alla planeringsverktyg och leverantörer på ett ställe.

Ni möter Marryus-appens grundare i Bröllopsmässan uppe i Strömsalongerna.

N

NORDIC AGENCY GROUP
Falkenberg
www.nordicagencygroup.com
www.morilee.com
www.ronaldjoyce.com
www.madelinegardnernewyork.com
www.justinalexanderbridal.com
www.sinceritybridal.com
www.sweetheartgowns.com
www.lillianwest.com
www.modeca.com

Nordic Agency Group

Nordic Agency Group AB är en agentur som arbetar med att förmedla köp av brud och fest kollektioner från ledande märken i USA och Europa till butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Företaget startade upp i Danmark 2009 och flyttade sedan verksamheten till Sverige 2011.
Ägare är Heléne Beckeman och vi har en heltidstjänst på kundtjänst där Janine Sahlin svarar på kundfrågor mellan kl 9.00 och 18.00 varje dag. Kontoret är beläget på Storgatan i Falkenberg.
I Bröllopsmässan medverkar Nordic Agency Group med ”Brudarnas Provrum” i Kinarummet samt Royal Terrass möts ni av Helene Beckeman, Nordic Agency Group. Läs mer under fliken ”Provrum”

NIKLAS SKRÄDDARE
+46 (0)735-82 48 40

Niklas Skräddare

Niklas Wellbäck är stylist, skräddare och modehistoriker. Som skräddare och stylist så har han en mycket lång erfarenhet av bröllopskläder i alla dess former. NIKLAS SKRÄDDARE har även arbetat med att sy scenkostymer till en rad artister. Det Niklas brinner för är det ledmotiv som han har drivit sitt skapande under:
En kropp, en klänning.När man har ett stort tillfälle i sitt liv, som ett bröllop, så är det otroligt viktigt att man känner sig nöjd och säker med sitt utseende. Detta är en anledning varför inte Niklas kallar sig designer utan skräddare. Han kommer inte med en färdig skiss på hur kunden ska se ut, utan hans skapelser är ett nära samarbete mellan kunden och Niklas, där ledparollen är att kunden ska känna sig bekväm och obehindrad i sitt plagg.

O/P/Q


POP HOUSE

Djurgårdsvägen 68
115 21 Stockholm
+46 (0)8 121 328 63
jessica.a@pophouse.se
pophouse.se
cirkus.se
abbathemuseum.com
 

POP HOUSE

Abba The Museum. Cirkus. Hotel. Food&Bar

På Djurgården mitt i Stockholm ligger POP HOUSE Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, POP HOUSE Hotel med restaurang & bar, det nybyggda Glashuset med live-musik och events. Nyligen förvärvade POP HOUSE också den anrika teateranläggningen Cirkus på Djurgården som ett led i strategin att bli en av världens främsta musikdestinationer.

Vårt Glashus (som ligger i anslutning till restaurangen POP HOUSE Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. Om ni är en större grupp kan ni även boka Glashuset och vår restaurang i kombination och då kan ni vara upp till 600 minglande gäster. POP HOUSE Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. I restaurangen kan vi erbjuda sittande middag för upp till 120 personer.


PÄRLANS KONFEKTYR

Butik & Kök
Nytorsgatan 38
116 40 Stockholm
+46 (0)8-660 70 10
parlan@parlanskonfektyr.se
www.parlanskonfektyr.se

Pärlans Konfektyr

Vi på Pärlans Konfektyr ägnar oss åt ett delikat hantverk. Våra kolor och kolasås kokas på färsk grädde, äkta smör och prima socker på klassiskt franskt vis. En fäbless för 30-40-talets elegans och en passion för sötsaker av prima kvalité är vår melodi.

PHOTO CREATORS
in Sweden AB

c/o Marcus Söderberg
+46 (0)734-34 08 07
info@photocreatorsinsweden.com
photocreatorsinsweden.com

Photo Creators in Sweden AB

Din bröllopsfotograf. Med 13 års branscherfarenhet i ryggen, så jobbar jag för att föreviga Er dag på bästa sätt.
Fotografering är min passion i livet. Mitt kall. Ett yrke som bara blir mer roligt, glädjefyllt och kreativt utmanande år för år.
Under Bröllopsmässan finns jag tillgänglig för era frågor och ni kommer även i montern, att se en hel del intressant material på skärmar och i tryck.
Hoppas vi ses där.

PLUSGYMNASIET
Stockholm
Stylistlinjen
plusgymnasiet.se/stockholm
E

Plusgymnasiet Stockholm

lever med koll på det senaste inom mode och skönhet, och som vill inspirera och hjälpa andra. På stylistprogrammet lär de sig styling från topp till tå. Programmet passar för de som vill bli makeup artist, hårstylist eller klädstylist inom reklam och mode. Delar av utbildningen sker hos en verksam makeupartist, klädstylist, i en fotostudio eller på en liknande arbetsplats i arbetslivet inom ramarna för reklam och mode eller tv-produktion.
I bröllopsmässan medverkar skolan både med workshops/pröva-på samt medverkar med styling/uppsättningar i scenprogram.

 

MICHAEL O’DWYER GOLDSMITH
Sjövikstorget 14
117 60 Stockholm
+46 (0)8-122 967 37
info@odwyer.se
www.odwyer.se

Michael O’Dwyer Goldsmith

Michael O’Dwyer guldsmed älskar att handbearbeta det perfekta smycket åt dig. Vi är inte bara ett företag, för oss är smyckestillverkning en passion. Vi älskar att se våra kunder nöjda, hur de ler när de lämnar oss och vi ser fram emot nästa gång de återvänder.

PARTY PRODUCTIONS
STOCKHOLM AB

Butik/Showroom
Skarpövägen 14
132 38 Saltsjö-boo
Tel. +46 (0)701 497 600
info@partyproductions.se
Webshop
www.partyproductions.se

Party Productions

Ett genomtänkt bröllop med dekoration av festlokal och vigsel kräver tid och planering samt möjlighet att utföra allt man önskar uppleva på den stora dagen. Målet är att uppnå bästa möjliga effekt att minnas för en lång tid framöver.
Det börjar alltid med ett första inspirerande möte, personligen eller på telefon. Därefter sätter vi nivån. En middagsbjudning, ett bröllop eller ett företagsevent. Din  vision blir vårt uppdrag!
I våra paket kan vi vara flexibla med både storlek på fest, budget samt var i processen vi kommer in. Det finns en lösning för alla!

I cafésalongen / Strömsalonen kommer ni se och njuta av Party productions tema utsmyckningar. Bröllopsmässan är glada över detta samarbete i årets mässa.
PLUSGYMNASIET
STOCKHOLM
Warfinges väg 24, Kungsholmen
+46 (0)8 557 708 50
stockholm@plusgymnasiet.se
plusgymnasiet.se

Plusgymnasiet Stockholm

Plysgymnasiet i Stockholm är en skola med stort engagemang där du blir sedd. Elever arbetar i nära samspel med engagerade lärare och mentorer för att utveckla både kompetens som eleverna behöver i sitt framtida arbetsliv.
I Bröllopsmässan medverkar elever både med hår & makeup och som påklädare på och tillsammans med visningarnas modeller.

S


SCHENSTRÖMSKA HERRGÅRDEN
Hotell & Konferens
Schenströms Väg 1
730 60 Ramnäs
Tel. 0220-350 57
info@schenstromska.se
www.schenstromska.se

Schenströmska Herrgården

BRÖLLOP I VÄSTMANLAND
Vill ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge?
Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt.
Vig er nedanför herrgården på bryggan vid sjön Nadden, på vår terrass eller varför inte i våra underbara källarvalv. Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Bokar ni minst 28 bäddar har Ni hela herrgården för Er själva.
Hos oss på Schenströmska Herrgården är det bara fantasin som sätter gränser för Er stora dag.


SHARINGBOX
Celsiusgatan 1
112 30 Stockholm
+46 (0)733-83 54 93
+46 (0)733-83 52 48
info@sharingbox.se
www.sharingbox.com

Sharingbox

Letar du efter det perfekta lilla någonting som gör ditt bröllop oförglömligt? Fånga de bästa ögonblicken från din speciella dag med sharingbox, fotobutongen som lyser upp scenen!
Skapa smil och skriv ut dem direkt med bästa kvalitet. Hundratals bilder finns till hands! Bara peka på skärmen för att fånga fantastiska minnen.
Med sharingbox kan du ställa in din fotoboks på bara några minuter … Inga transportavgifter


SCARLETT WEDDINGS

+46 (0)8-24 80 10
info@scarlettweddings.se
www.scarlettweddings.se

Scarlett Weddings

Congratulations on your engagement!
This is a very exciting time for you and we are delighted to show you how we can help translate your vision to reality and how to execute a breathtaking wedding of your dreams.
Scarlett Weddings specialize in luxury weddings that are unique and personal.
Many couples today become overly stressed and frustrated when planning these wonderful events and for this purpose, we will work with you, share of our inspiration, knowledge and experience so that you can relax and enjoy the best part:
Being the Bride and the Groom.
Because it is your wedding that is in our hands, you have the final say in everything. We can promise that you will never feel like you’re losing control of your arrangements. Our goal is to serve as a reliable friend who keeps in constant contact. You will have access to your personal wedding planner via phone and email, and we will of course meet many times before the wedding itself.
Most of us have extremely busy schedules and many social commitments; therefore, we are happy to meet up for our meetings at the comfort of your home, near your place of work or another suitable location that fits your schedule the best, just to make it as smooth as possible for you.


ELIAS SADO FILM

Sigtunagatan 3
113 22 Stockholm
+46 (0)733-74 22 61
info@eliassado.com
www.eliassado.se

Elias Sado Film/Fotograf

Elias Sado describes himself as an experience photographer. He has a keen eye and is always ready when the right moment appear. His goal is to recreate the feeling in every special moment in your life with his camera. His vision is to forever capture those beautiful moments of reality so that you have the memory for life.

Elias has two degrees, computer science and media communication. He is a self-learned photographer and movie maker and has been working for 13 years in the business. Over 800-weddings makes Elias one of the most sought after wedding photographers in Scandinavia.


SINGÖ CHOKLAD

+46 (0)176 – 20 92 22
info@singochoklad.se
www.singochoklad.se

Singö Choklad

I Roslagens norra skärgård började tillverkningen av Singö Choklad redan 2004. Vi tillverkar praliner på naturliga råvaror och smaksätter med noga utvalda ingredienser. Vi gör praliner av den finaste choklad. Alla praliner rullas för hand, så vi vill kalla det för ett rent chokladhantverk, helt enkelt.
En ask eller påse Singö Choklad är en mycket uppskattad present. Vi gör chokladen allt efter som beställningarna kommer in för att hålla god kvalitet.


SCHALINS RINGAR AB

Box 3036
831 03 Östersund
+46 (0)63-15 75 00
info@schalins.se
www.schalins.com

Schalins Ringar

Svensktillverkade guldringar för förlovning, bröllop, fest och vardag

Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk med modern teknik. Tillsammans har vi lyckats uppfylla de krav våra återförsäljare har ställt vad gäller pris, kvalitét och leveranskapacitet.

SKANSENS RESTAURANGER
Box 278 07
115 93 Stockholm
+46 (0)8-566 370 00
info@skansensrestauranger.se
www.skansensrestauranger.se

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats där det går att uppleva så mycket som på Skansen. Här möts då-och nutid tillsammans med svensk kultur och traditioner. En otrolig och unik miljö där just er bröllopsdag kan äga rum! Vi på Skansens Restauranger erbjuder flera olika lokaler för er fest, vad sägs om den magnifika Gustavianska våningen eller det rustika och ombonade Högloftet eller kanske krogen Tre Byttor som tar er tillbaka till Bellmans tid?

Låt oss ta hand om er bröllopsfest så att ni, tillsammans med era gäster, kan slappna av och njuta av er dag. Kanske önskar ni någon underhållning utöver det vanliga? Vi hjälper er med hela kvällen, från fördrinken till vickning. Vi värdesätter att planera er fest tillsammans med er, allt för att just er dag ska bli den bästa av dagar!

SWEET ROCKS
Södra Fiskartorpsvägen 15 E
114 33 Stockholm
+46 08-559 24 774
anders@sweetrocks.se
www.sweetrocks.se

Sweet Rocks

Vi på Sweet Rocks säljer diamantringar, diamantsmycken och lösa diamanter och viktigast för oss är en nöjd kund. Du som kund ska få ett smycke eller en diamant som glittrar något alldeles extra. Det är  därför som vi fokuserar på att hitta de diamanter som glittrar mest till våra smycken.

Vi vet att som kund är det inte lätt att veta vad man ska tänka på vid köp av diamanter och diamantringar. Det är många faktorer som spelar in och allt handlar om Din budget och önskad kvalité. Vi finns här och kan hjälpa Dig, låt oss fokusera på att hitta de finaste diamanterna så Du kan fokusera på vilken smyckedesign Du önskar. Tillsammans hjälper vi Dig att pryda Ditt smycke med fantastiska diamanter.


SIMON KALLIN FILMS

Ängsullsvägen 133
162 46 Vällingby
+46 (0)768 58 26 28
kallin.simon@gmail.com
simonkallin.com

Simon Kallin Films

It’s Saturday night and you and your partner are celebrating your 10 year anniversary as husband and wife. You sitting on the couch and thinking back on your wedding day. But you barley remember the guests, what happened, the special moments, the speeches and so on. How can you bring back all of that and the emotions within 5-10 minutes? By watching you wedding film.

With a camera as a tool, Simon Kallin has traveled around the world as a digital nomad for the past year. Helping people and businesses reach a bigger audience by using his creativity. A film is about capturing the right moments at the right times and help people relive those moments 40 years later, as if it was yesterday. Making those moments and emotions breath inside of you. Whether it’s an event, baby shower, birthday party or a wedding I will help you capture that moment so you will have a memory for life.

So let’s go on an adventure and see the world together as we showcase humanity in motion.


S:t ERIKS GYMNASIUM
och vuxenutbildning
Box 8302
104 20 Stockholm
Läs mer på steriksgymnasium.stockholm.se
Följ oss på instagram: Floristutbildningen_sterik
Följ oss på Facebook:
s:t Eriks gymnasium florist

S:t Eriks Gymnasium / floristlinjen

Floristutbildningen är för dig dom har ett estetiskt intresse och vill arbeta med levande material, färg och form. Hos oss utbildas du i ett serviceyrke med många kundkontakter samtidigt som du får utveckla ditt estetiska intresse. Med blommorna i centrum ger vi dig en gedigen hantverksutbildning. Vi månar om att förvalta floristyrkets hantverkstradition och med denna tradition som grund arbetar vi med nya tekniker, material och trender. Vi har både gymnasium och CSN-berättigad vuxenutbildning.


SIGNATURRESOR

Box 104
178 22 Ekerö
+46 (0)8-33 22 76
info@signaturresor.se
www.signaturresor.se

Signaturresor

Vi är en resespecialist som skräddarsyr unika upplevelser med genomgående hög kvalitet på både boende och arrangemang, i härlig miljö utomlands.

För en oförglömlig start på livet tillsammans och ett underbart bröllop så behöver man inte resa så långt.
Det kanske är viktigare att kunna ta med sig sina nära och kära till solen och värmen och ordna en riktigt härlig fest?

Då kan vi rekommendera flera härliga förslag som till exempel fantastiska pärlor på Mallorca eller varför inte under vajande palmer på Mauritius. Här är vi specialister med mer än 30 års erfarenhet i researrangemang hos det team som skräddarsyr er bröllopsresa hos oss.

Våra hotell är handplockade och personligen utvalda. Vi erbjuder unika boenden som kan vara charmiga herrgårdar, små slott eller vackra och lyxiga Resorts, som alla har något speciellt: Några har en stjärna i Guide Michelin eller ett kanske ett oerhört vackert läge precis vid havet.

Vi ordnar med allt från vigsel till fest som kan fyllas med musik, artister, blomsterprakt och härliga upplevelser. Vi tar hand om allt det praktiska, hjälper till med alla detaljer och vet vad som behövs så att ni inte behöver stressa utan kan njuta av ert bröllop med allt vad ni önskar.

Vi kan förverkliga er dröm och göra er bröllopsresa till ett minne för livet.
Vi ser fram emot att ses på Bröllopsmässan på Grand Hotell!

T

ANNETTE TILLANDER OY AB
Mikaelsgatan 3
00100 Helsingfors
Finland
09 – 670 100
+358 50 5235 448
annette@annettetillander.fi
emmy@annettetillander.fi
www.annettetillander.fi

Annette Tillander

Smyckedesignen inom släkten började 1860, när min farfars farfar Alexander E. Tillander grundade en guldsmedsbutik i S:t Petersburg. Alexander var farfarsfar till min far Torbjörn Tillander. Min far grundade sitt eget företag 1956 och öppnade en ateljé på Kalevagatan i Helsingfors 1960. Smycken har varit en del av mitt liv ända sedan barndomen. Jag började som lärling hos min far på Fabriksgatan 1981 och på denna väg är jag fortfarande. Nu är även mina barn involverade i mitt egna företag, som jag tycker är härligt.

Min stil är sportig, kvinnlig och klassisk. Jag har även mycket romantiska smycken. Till mina kännetecken hör blommor, färgstenar samt rosenslipade diamanter. Hippistilen har också alltid varit nära mitt hjärta.

Personlig kundbetjäning är viktigt för mig. Inom smyckedesign är det viktigaste att skapa ett smycke som passar kundens önskemål, åsikter och stil. Jah är alltid ärlig mot mina kunder, det är den viktigare regeln jag lärt mig av min far. Jag designar endast smycken jag själv tycker om. Jag är mycket stolt över att min egen stil syns i alla mina smycken. Tillsammans med min dotter Emmy gör vi våra vackra broschyrer. Det är jag som fotograferar alla våra bilder och Emmy gör layouten.

Jag har ett flertal olika smyckeskollektioner, exempelvis Livia, Flora, AneMy och Thora & Thora Flower. Ifall du är intresserad av något unikt, kan du beställa en tid till mig per epost annette@annettetillander.fi
Vi uppdaterar veckovis med Emmy vår nätsida www.annettetillander.fi. Där kan du även bläddra i våra vackra broschyrer.

TIM MÅRTENSON
PLYMMAKERI
Biskopskulla
Örsundsbro

Nordens ende plymmakare

Kläddesign, sömnad och styling samt scenartisteri och showproduktion.

(Foto: Magnus Ragnvid)

TÅRTSTUGAN
Tomta-Ekevägen 112
761 75 Norrtälje
+46 (0)70-425 06 71
karin@tartstugan.se
www.tartstugan.se

Tårtstugan

Vi skräddarsyr er bröllopstårta precis som ni vill ha den, både vad gäller innehåll och utseende. Det är lika viktigt för oss att tårtan är god som att den är vacker och det absolut viktigaste är att ni blir mer än nöjda med tårtan på er bröllopsdag!

.

TOTT HOTELS
totthotels.se

Tott Hotels

Välkommen till Tott Hotels, vårt koncept för hotell och konferensanläggningar med unika lägen och speciell karaktär! Utöver välkända Tott Hotell Åre så ingår anrika Hotell Gute och Hotell Breda Blick på Gotland i Tott Hotels. Båda hotellen ligger innanför ringmuren i Visby och har en spännande historia som det finns mycket kvar av än idag. Dessutom så ingår den inspirerande konferensanläggningen Brunnsgatan 8 i Stockholm och moderna Wisby Strand Congress & Event på Gotland i vårt koncept.

U/V


ULRIKSDALS VÄRDSHUS

Ulriksdals Slottspark
170 79 Solna
+46 (0)8-85 08 15
info@ulriksdalsvardshus.se
www.ulriksdalsvardshus.se

Ulriksdals Värdshus

Giftermål på Ulriksdals Värdshus

Låt oss arrangera en oförglömlig bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus. Omgivningen med skog, Slottsträdgård och Edsviken som närmsta granne kan få vem som helst att tappa hakan. Den bildsköna omgivningen kombinerat med lugnet och dess anrika historia gör att värdshuset lämpar sig perfekt för ett riktigt lyckat bröllop året om.
Värdshuset är vackert beläget vid Edsviken i närheten av Ulriksdals slott. Sommartid är slottet öppet för allmänheten och där kan du bland annat besöka kung Gustav VI Adolfs och drottnig Louises berömda vardagsrum med möbler av Carl Malmsten. Väl värt ett besök är också Confidencen, Sveriges äldsta slottsteater. Eller ta en långpromenad i slottsparken och njut av naturen och alla vackra gamla hus. Hos trädgårdsmästare Rappne kan du året om köpa kärleksfullt uppdrivna växter.

VACKRA BRÖLLOP
info@vackrabrollop.se
www.vackrabrollop.se

Vackra bröllop

Bara själva ordet bröllop ger ett glädjerus i kroppen! Ni ska gifta er och ni har en spännande tid framför er. Vi har glädjen att få hjälpa många brudpar med att skapa fantastiska blomsterarrangemang inför den stora dagen. Vi hoppas att få kunna hjälpa er också! Välkomna till Vackra Bröllop – din personliga florist och bröllopskoordinator i Stockholm
Det är få dagar som är så speciella som självaste bröllopsdagen. En dag med mycket känslor och en dag som ni alltid kommer att minnas. Alla brudpar och bröllop är olika och därför skräddarsyr vi blommorna och bröllopet utifrån era drömmar och önskemål.
Vackra Bröllop är en professionell florist- och bröllopskoordinator som är baserad i Stockholm. Med vår erfarenhet och kunskap inom bröllopsbinderi garanterar vi er professionell service och kvalité av vårt arbete.
Alla är vi olika och varje brudpar är unika. Varje par har sin egen personliga stil och sysselsättning. Ni delar också gemensamma minnen men störst av allt, er kärlek till varandra. Ni drömmer om hur er perfekta bröllopsdag ser ut där ni tillsammans med släkt och vänner ska föreviga den här dagen när ni är som lyckligast. För oss handlar det inte bara om att skapa perfekta blommor till er bröllopsdag. Vår vision är att börja från början. Att ta reda på vad ni drömmer om, vad ni önskar och hur ni vill att er dag ska vara och utifrån det skapa det som reflekterar er tillsammans.


VANBRUUN AB

Box 934
501 10 Borås
+46 (0)33-400 60 70
info@vanbruun.com
www.vanbruun.com

Vanbruun AB

Vi har Sveriges bredaste utbud av certifierade diamanter och har konstant runt 100 000 (!) diamanter att välja från med hjälp av vår unika sökfunktion, detta till extremt låga priser. Kombinera med smycken tillverkade för hand av hantverkare i England och Sverige i de ädlaste metallerna och du kan känna dig trygg över att ha gjort ett klokt val.

VIKTORIA CHAN BRIDAL
Showroom
Assefa Communication
+46 (0)73 806 70 10
bridal@viktoriachan.com
viktoriachan.com

Viktoria Chan Bridal

VIKTORIA CHAN is a luxury Swedish fashion brand, embodying a blend of structured simplicity and modern sophistication  to create the perfect office and evening look for the urban career woman. Established in late 2013, Viktoria Chan creates clothes for the independent woman, who seeks to empower herself in her personal style. The philosophy behind the brand is about a woman who walks into a room, where all light is shed on her, not because of the clothes but the woman she becomes in the clothes.

Signature silhouettes include structures and drapes  inspired by architecture and natural movements. Each design is also created with versatility in mind, to be dressed up or down- from day to evening. Neat tailoring, sleek colors in combination with feminine lines and minimalistic details are set as the essences of the brand. High quality in material and making are the main keystones behind the label, dedicated to give her the luxury she deserves.


VIKSJÖ FOTO

Viksjöplan 3
175 45 Järfälla
+46 (0)8 580 345 00
kjellesvensson@hotmail.com
viksjofoto.com

Viksjö Foto
Kjelle Svensson fotograf

Bröllopsfotograf en underbar syssla…..

Ja nu när ni ska till att gifta er och letar efter en fotograf som ska vara med kort el lång tid på eran stora dag.

Jag vill ge allt för er på denna stora dag.

Mitt koncept är att jag levererar alla bilder högupplösta när vi är klara med varann plus att jag skickar ett usb minne med bilderna redan efter 1-5 dagar efter bröllopet. Prisbilden då?
Jag ger pris efter era önskemål, inte räknat i timpris utan efter hur mycket och länge ni vill ha mig med.

Jobbar ofta med en assistent som hjälper till vid fotograferingen + att vi börjar med ett möte där vi tillsammans lägger upp ett tidschema.
Vi skriver sedan ett kontrakt där det framgår allt vad vi kommit överens om.

Jag har fotat ca 300 bröllop i olika miljöer och har en bred erfarenhet där vi tillsammans skapar de vackraste bilderna som får er att minnas er stora dag.


VIDA BLOMMOR

Florist
+46 (0)73 704 30 54
vidablommor@hotmail.com
https://www.vidablommor.se

Vida Blommor

Förgyll bröllopet med blommor

Blommor är för många en viktig del av bröllopet som höjer stämningen och betonar temat under den stora dagen. Vi hjälper er med allt som har med bröllopsblommor att göra och anpassar buketter och blomsterarrangemang efter just era önskemål. Hos oss får ni god tid och hjälp med planeringen för att allt ska kännas helt rätt i stil, färg och form. 

Vi på Vida blommor erbjuder helhetslösningar inom dekoration- och blomsterarrangemang till både företag och privatpersoner. Blomsteruppsättningarna planeras noggrant och vi går tillsammans går igenom era önskemål. Vi kikar på inspiration, säsongens blommor samt går igenom färg-och formkompositioner som matchar er stil. Det går att boka leverans samt få blommorna arrangerade på plats. 

Vida blommor driver ingen fast butik utan arbetar endast mot beställningar med leveranser inom Stockholm och Södra dalarna, alt. upphämtning i Sundbyberg.

VESTER DESIGN INTERIÖRSTUDIO
+46 (0)70 525 78 25
Uthyrning@vesterdesign.se
vesterdesign.se

Vester Design är en kreativ interiörstudio som skapar visuella upplevelser. Vi erbjuder inredningstjänster åt företag och privatpersoner med visionen att inspirera och skapa hållbara inredningskoncept. Vi har förmåga att se lösningarna och kompetensen att förverkliga dem.

– We create the moments
I salongerna kommer ni se och njuta av Vester Designs utsmyckningar för både bröllop och fest. Bröllopsmässan är glada över detta samarbete i årets mässa. Missa inte Vester Designs tema Sagobröllop.

W


WILHELM PETTERSSON GULDSMEDSAFFÄR

Drottninggatan 70
111 21 Stockholm
+46 (0)8-20 04 90 alt. 21 50 74
kund@wilhelmpettersson.se
www.wilhelmpettersson.se

Wilhelm Pettersson Guldsmedsaffär

Hos oss är ni välkomna att slå er ner i lugn och ro i vår förlovnings- och vigselavdelning för att prova och jämföra olika typer av ringar. Ingen tidsbokning krävs då samtliga i vår personal har spetskompetens inom detta område.
Alla har vi olika önskemål och budgetar, vilket vi självklart tagit hänsyn till. Vi erbjuder ringar i alla olika prisklasser och material så som silver, titan, palladium, guld och platina. Vi är måna om att endast arbeta med leverantörer som håller hög kvalitet, både gällande arbete och stenar. (Läs om Kimberleyprocessen här)
Då vi har en egen ateljé kan vi även hjälpa er att designa och förverkliga era egna drömringar.

WHITE BRUD & FEST
Bröllopsskor/Accessoarer
Info kommer
WESTMANS
Uthyrningsservice
Lintavägen 4
168 67 Bromma
+46 (0)8-622 98 40
info@westmans.se
www.westmans.se

Westmans Uthyrningsservice

Hos oss kan du hyra allt du behöver för ditt event – gala, fest, middag, bröllop eller konferens och mässa. Vårt sortiment ger dig stora valmöjligheter och vi hjälper dig gärna att hitta det som passar dig bäst. Vi tar emot bokningar för både mindre och större tillställningar upp till ca 15.000 kuvert.

Alla våra produkter håller hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Gör din förfrågan här på webben så får du en orderbekräftelse inom kort. Vi levererar över hela landet eller så hämtar du själv i någon av våra filialer, Bromma, Täby, Uppsala eller Malmö.