Utställare i Stockholm 2018

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2018 års Bröllopsmässa Grand Hôtel Stockholm. Sidan är ständigt under uppdatering, nya utställare tillkommer eftersom. (Senast uppdaterad 28 nov. 2017)
Vill du träffa alla dessa företag och få inspiration och information, köper du biljett till mässan på Tickster. Klicka här.

Företag Verksamhet

A

APRICOT
Bostadshuset CA, Frihamnen
115 56 Stockholm
Tel. +46 8 663 10 80
info@apricot.se
www.apricot.se

Apricot

Morgondagens favoritviner. Apricot, en av de tio största leverantörerna av vin till Systembolaget. Strategin är att arbeta med stora producenter som har tillräcklig kapacitet dels att kunna göra viner som är anpassade till den svenska konsumentens smak, men även ha tillräcklig produktionskapacitet för att svara mot de stora volymer som en kommersiell succé innebär.

ALBREKTS GULD
Solnakontoret:
171 82 Solna
info@albrektsguld.se
www.albrektsguld.se

Albrekts Guld

Albrekts Guld erbjuder kunderna ett välutvecklat sortiment av diamantsmycken och presentvaror, men även ett stort utbud av guld- och silversmycken, pärlor, bijouterier, matsilver samt klockor. Allt naturligtvis köpt direkt från tillverkarna!
Idag finns det 45 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder samt en webbshop.
Välkommen till Albrekts Guld – när du vill göra en bra affär!

STRÅKDUO
ISABELLE & ERIK

Isabelle Andö & Erik Hamrefors
info@isabelleando.se
www.isabelleando.se/ensembler

Stråkduon Isabelle & Erik

Stråkduon Isabelle & Erik, bestående av violinisten Isabelle Andö och cellisten Erik Hamrefors, anlitas ofta på tillställningar såsom bröllop, dop/namngivning, fest och andra ceremoniella tillställningar i Stockholm med omnejd och har en bred repertoar med allt från klassisk musik till filmmusik och pop. De har bl a framträtt på Stockholms Stadshus, H&M och Södra Teatern.
Med basen i Stockholm frilansar jag som violinist i olika sammanhang och genrer. Efter musikhögskoleutbildning inom klassisk musik spelar jag gärna även pop, tango, nyskrivet, folkmusik osv. Det ena berikar det andra.
Förutom stor erfarenhet av framträdanden som såväl solist, orkester-och kammarmusiker gör jag studio-och tv-inspelningar (ibland med egna stråkarrangemang), musikal-och teaterproduktioner, turnéer med olika artister samt ger privatlektioner i violin. Jag producerar även ofta egna konsertprojekt och turnéer.
Välkommen att höra av dig om du söker stråkmusik till något tillfälle – såsom bröllop, dop, fest, konferens och event osv! Utöver egna ensembler har jag även ett stort kontaktnät av både duktiga instrumentalister, sångare, kompositörer och arrangörer som kan bidra med sin kompetens.

ARLANDA VIP
Swedavia AB
Stockholm-Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
Tel: 010-109 12 00
Fax: 010-109 05 00
vipservice@swedavia.se
www.swedavia.se/arlanda/vigsel
 

Arlanda VIP

När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet
Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.
Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service.

AREZO EVENT & WEDDING
Uthamravägen 49
186 53 Vallentuna
+46 (0)708-908 686
sofrehagd@live.com
www.kommer

Arezo Event & Wedding

Vi hjälper er med ert event och bröllop från början till slutet. Vi skapar och möjliggör allt för att göra er dröm till verklighet. Hos oss hjälper vi er genom event och bröllopsplanerings alla steg.

Hos oss kan ni hyra allt ni behöver för ert event, fest, bröllop eller konferens och mässa. Vi levererar över hela landet eller så hämtar ni själva.

B

BRÖLLOPSFOTOMATEN
Målargatan 7
111 22 Stockholm
info@brollopsfotomaten.se
www.brollopsfotomaten.se

Bröllopsfotomaten

Bröllopsfotomaten är ett nytt festligt tillskott för alla bröllop. En bröllopsfotograf stannar sällan natten lång, det gör däremot era gäster. Med Bröllopsfotomaten får ni möjlighet att skapa och föreviga fler roliga minnen från er stora dag!
Bröllopsfotomaten är enkel att transportera och installera, tar litet utrymme i anspråk.

BERGENDAL
Landsnoravägen 110
192 55 Sollentuna
Tel. +46 08-444 51 50
info@bergendal.se
www.bergendal.se

Bergendal – Fest & Bröllop

Vi ordnar fantastiska fester och har flera festmatsalar att välja på. I den äldre Herrgårdsbyggnaden från början av 1900-talet ligger Libius, en matsal med plats för 70 gäster. Här njuter man av god mat i genuin Herrgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över parken och allén ner till bryggan.
I den nyare delen ligger Utsikten som är en matsal i modern stil. Med sitt läge högst uppe på berget och med en slående panoramavy över Edsviken är det lätt att förstå varför matsalen bär namnet Utsikten. Utsikten har plats för 250 matgäster och ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass.
Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. En del har sin vigsel i parken med bryggan och vattnet som kuliss. Vårt bröllopspaket innehåller en minnesvärd trerätters middag med vacker dukning och säsongens blommor. Vi kan även hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och mycket annat som hör till ett lyckat bröllopsarrangemang.

BADHOTELLET
Box 452
573 25 Tranås
+46 (0)140-462 00
info@badhotellet.com
www.badhotellet.com

Badhotellet

Det 100-åriga Badhotellet med sin grönskande park utefter Svartån är en oas i Tranås stadskärna. Hit har människor i alla år rest för en tid av avkoppling och rekreation.
Att vi är välkända som en klassisk kurort är inte så förvånande. Tranås höga, fina luft i kombination med olika behandlingar och bad, ger hälsa för både kropp och själ. Vi är övertygade om att detta är mer aktuellt än någonsin, i dagens stressade samhälle. Därför är spa-verksamheten fortfarande det mest centrala i vår verksamhet.
Unna dig själv, dina vänner och kollegor en avspänd vistelse hos oss. Vi sätter guldkant på tillvaron.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB
Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group
Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BUSKENSTRÖM
Mediakonsult AB
+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult AB
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje.

ylvalinda.persson@gmail.com
Spotify: http://spoti.fi/2qGWBsl
iTunes: http://apple.co/2q5UBwH
Youtube: https://youtu.be/k7ud7mEp6wI 

Gunilla Backman

Gunilla Backman som är en av Sveriges mest erfarna musikalartister från musikaler som Mamma Mia, West Side Story, Les Miserables, Miss Saigon och Chess är aktuell med singel-release av den stämningsfulla bröllopslåten Allt Vi Nånsin Ville!
Låten är skriven och produceread av Ylva & Linda Persson med mångårig erfarenhet som låtskrivare, producenter och körsångerskor med 25 tävlade låtar i nationella uttagningar till Eurovision Song Contest, vinnare av Svensktoppen Nästa Västmanland, skrivit den officiella Speak Up mot mobbning och driver en show- och körverksamhet för elever 7-10 år. Låten har skrivits i samarbete med textförfattaren Dan Attlerud, känd från Melodifestivalen, gitarristen Patric Skog som gjort flera samarbeten med Ylva & Linda samt även haft ett gemensamt cover-band med spelningar på bröllop, fester och events. På låten spelar också violinisten Björn Malmqvist och flöjtisten Wu Jing från Kina.

BÅVEN COUNTRY LODGE
Aspö Gård
646 96 Stjärnhov
+46 (0)734-42 42 06
josephine@soderlindh.se
www.bavenlodge.se

Båven Country Lodge

Mitt i Sörmlands hjärta, ute på en egen liten udde ligger vackra Båven Country Lodge. En fest, konferens och bröllopsanläggning med alla möjligheter att skapa just er drömfest eller kick-off. 52 rum med egna badrum erbjuder plats för 148 sovande gäster. En stor festsal samt konferensrum för 148 sittande gäster, en mindre matsal, ett soldeck på en bergsknalle vid vattnet och ett disco. Omgiven av ängar, kossor på grönbete, magiska sjön Båven, samt ett naturreservat som närmaste granne, finner ni även oändligt många möjligheter att skapa platser för er tillställning i naturen. Varför inte sätta upp en danssal i skogsbrynet.

Ni hyr en komplett anläggning helt utan drift och personal, där ni tar med er egen catering och egen dryck. Vi tipsar er gärna om olika catering företag.

BERSABE STUDIO
Uppsala, Sweden
+46(0)722 746 007
sahar.goudarzi.sg@gmail.com
www.bersabestudio.com

Bersabe Studio

We travel worldwide for work.So use your imagination to pick your dream destination for the most exciting photoshoot of your lifetime. Let us assist you with the planning, browsing your options or even giving you inspirations for the start.

The team in Bersabe Studio have been chosen very carefully, making sure, all members are equally passianate about what they do and are constantly trying to improve their skills and update themselves with the newest trends and technology in the industry.They all love travelling, so they have decided to work internationally and offer all services for destination clients.

Sahar, the founder of Bersabe Studio is an International award winner photographer and Multimedia artist with more than 20 years experience.She had a passion for photography and graphic arts from early stages of life. Her artistic activities revolves around people, cultures and their fashion.She shows her passion by saturated colour combinations and fancy setups and lightings.She makes sure that she patiently can make every clients dream and imagination come true.

C

CLASSIC ROLLS &
BRÖLLOPSBILAR
+46 (0)8-541 372 79
brollopsbilar@swipnet.se
www.brollopsbilar.se

Classic Rolls & Bröllopsbilar

Vi är ett företag som är specialiserat på persontransporter vid högtidliga och speciella tillfällen.
Om ni vill åka en Rolls-Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.Bilparken är framtagen för att passa kundernas önskemål.
Våra vanligaste transporter är för brudpar men vi kör också vid födelsedagar, representationer och studentexamen.Bilarna används vid TV och filminspelningar, för reklam m.m.
Vi innehar trafiktillstånd.

CUPCAKE STHLM
S:t Eriksplan:
S:t Eriksgatan 83
Skrapan: Götgatan 78
+46 (0)8-83 80 83
info@cupcakesthlm.se
www.cupcakesthlm.se

Cupcake STHLM

BRÖLLOP
Fira den speciella dagen med en fantastisk bröllopstårta, hundratals minicupcakes eller blanda med cake pops och maränger och ni får ett vackert dessertbord.
Vi skräddarsyr din beställning efter dina önskemål.

MÖHIPPA
Hit kommer man med bruden för att få inspiration till det söta som ska serveras på bröllopet, eller om man bara vill ha ett kul upptåg på möhippan.
För er har vi förberett ett hav av olika bottnar, frostingsmaker och strössel, sen är det bara er kreativitet som sätter gränserna.

CLARITY SWEDEN
Väpnargatan 16
802 85 Gävle
+46 (0)736-55 01 30
+46 (0)739-80 98 97
hello@claritysweden.com
www.claritysweden.com

Clarity Sweden

We are a couple that is working together.
We love to travel around the world and capture the beauty we see.
We have been working together as wedding photographers since 2011 but we both have been shooting long before that.
Being a wedding photographer is an honor and it is always exiting to see what the day will bring.
Lana and Jhonny
Your Wedding, Our Vision, Let’s make it happen.

M/Y CASANOVA
Venetiansk mahognybåt
Vanessa Fristedt
+46 (0)733-29 53 51
swedishvanessa01@gmail.com
www.casanovawatertaxi.com

M/Y Casanova Venetiansk mahognybåt

Välkomna ombord på en äkta Venetiansk taxibåt för exklusiva båtturer. M/Y Casanova är byggd i mahogny och hemtagen från Italiens Venedig där den kördes som taxi året runt och har nu fått ett nytt liv i Sverige. Bekväma färder runt Stockholm, ”Nordens Venedig” och vår vackra skärgård. Bröllop, även vigslar ombord med vigselförrättare, förlovning, affärsmöten, representation, konferenser och firmautflykter, födelsedagsfirande, turer runt Stockholms Ström, under broar, slussning till Stadshuset och längre in i Mälaren.

Jag välkomnar idérika skräddarsydda evenemang och kör båtturer längre ut i skärgården också med möjlighet att ta Waxholmsbåt tillbaks.
I salongen finns två bekväma soffor som tillsammans rymmer 8 personer. Perfekt om det skulle bli en regnig dag. Sittplats finns utomhus i både fören och i aktern där brudparet omges av blomsterdekarationer.

CHARLOTTENLUND
Hotel & Restaurant
Långaryd 314 92
Sweden
+46 (0)37-14 60 57
info@charlottenlund.com
www.charlottenlund.com

Charlottenlund Hotel & Restaurant

Charlottenlund is an elegant, yet relaxed, country retreat in the heart of Halland county – somewhere in the middle of a charming boutique hotel and your best friend’s home. A place where you can relax, take time to reflect on your travels and to reinvigorate your appetite to view more of the wonderful places Halland and the neighbouring Skåne area have to offer.

Apart from the spectacular rural views from the grounds and from the bicycles that are free to use, guests are welcomed with a restful décor, comfortable beds, modern bathrooms with spacious showers, cosy bath robes, free high speed WiFi, and heated floors. After a good night’s sleep in our comfortable beds, come and enjoy one of our cooked or continental breakfasts, made with organic or locally sourced ingredients, often from our own garden and homemade. We endeavour to cater to all dietary needs.

D

ARMAND DOMMER
PHOTOGRAPHER
+46 (0)735-20 03 31
armand@armandphoto.com
www.armandphoto.com

Fotograf Armand  Dommer

Armand Dommer arbetar som frilansfotograf och har flera års erfarenhet av fotografering med främst mode, modell-, porträtt, reklamfotografering, produktfotografering och fotografering för speciella ändamål såsom bröllop och portfoliobilder.
Regi är en kunskap jag även jobbar mycket med i min roll som fotograf, för att visa modellen hur agerande och poserande kan skapa varierande och spännande bilder där syftet är att lyfta fram modellens personlighet, mångfald eller för att fånga en speciell känsla i bilden.
Armand Dommers kunder är tidningar som Glaze, Frida, Julia och Solo. Andra kunder är olika reklambyråer, bildbyråer, restauranger, kläd och sminkmärken, kända personer, artister och privatpersoner.
Armand Dommers målsättning är – att oavsett anledningen till dina bilder kan du lita på att dina önskemål alltid är i fokus och att du får ett professionellt bemötande och bilder som överträffar dina förväntningar.

E

ENGELBERT STOCKHOLM
Box 3617
103 59 Stockholm
+46 (0)8-84 09 55
info@engelbertstockholm.com
www.engelbertstockholm.com

Engelbert Stockholm

Engelbert Stockholm är en anrik, exklusiv juvelerarfirma som har drivits med omsorg och passion av familjen Engelbert i generation efter generation sedan Heribert Engelbert först öppnade sin ateljé år 1920 i Stockholm. Varumärket står för en stilren, nutida design med klassiska och kulturella värden. Detta ger en alldeles egen inneboende själ som är exklusivt för Engelbert.

EVENTOMATIC
Sweden AB
Bolidenvägen 14 C
121 63 Johanneshov
+46 (0)8-522 256 88
hello@eventomatic.se
www.eventomatic.se
www.facebook.com/eventomatic

Eventomatic

Med ett fotobås från Eventomatic kan ni föreviga er stora dag med en rolig aktivitet som ger er och gästerna ett minne för livet. Fotobås kommer i flera olika storlekar och kan anpassas efter just era önskemål och behov. Designa er egen utskrift för att passa just ert tema, och varför inte även båsets utsida? Dela era bilder direkt i sociala medier samtidigt som era gäster kan få en fysisk bild och lämna ett roligt minne i gästboken. Fotobås passar alla åldrar och kommer vara det perfekta tillskottet till er fest!

EVENEMANGSBUTIKEN
Stockholm
www.evenemangsbutiken.se

Evenemangsbutiken

Vi är ett eventföretag med fokus på kundens behov och önskningar. I alla bokningar ingår en kontaktperson, frakt & installation av en certifierad tekniker, detta för att säkerställa att du som hyr fotoautomater av oss inte står med tekniska problem när festen väl startat!

ENMUSAMUSIC
Wollmar Yxkullsgatan 35
118 50 Stockholm
Tel. 0707-180 120
anette@enmusamusic.com
www.enmusamusic.com

Enmusa Music

Enmusa Music jobbar med PR och kommunikation inom kultur och nöjesindustrin. Vi jobbar även med projektledning, rådgivning och förlagsverksamhet. Sedan starten 2003 har uppdragen varit många och åt både svenska och utländska uppdragsgivare. Anette Ståhl är motorn bakom musikbolaget Enmusa Music. Hon har jobbat inom svensk musikbransch sedan i mitten av 80-talet. Anette har en gedigen kunskap och erfarenhet efter att ha arbetat inom flera grenar av den svenska musikbranschen såväl som projektledare och promotionansvarig med uppdrag från främst musikförlag och skivbolag.

EMMA ENGELBERT AB
www.emmaengelbert.com

Emma Engelbert AB

Här har du möjligheten att helt och hållet designa dina egna förslag, med vår hjälp skapa din drömring om du så önskar.

If you can imagine it , we can create it!

Bridal collection står för gedigen juvelerarkonst med alltigenom handsmidda smycken i platina och guld.
All tillverkning sker i Stockholm. Kollektionen består av förlovningsringar, alliansringar , herringar samt morgongåvor. Vi tillverkar din ring efter dina önskemål . Custom fit!

F

FOTOGRAF
BRIGITTE GRENFELDT
+46-707 356 629
info@brigitte.nu
www.brigitte.nu

Fotograf Brigitte Grenfeldt

BRÖLLOP:
Känslorna. Ögonblicken. Jag ser dem.
Bilden som är mer än bara ett foto.
Den finns i min kamera.

MORGONGÅVA:
SecretBox®. Sensuella boudoir bilder.
Konstnärliga och mycket personliga.
Jag tar dem. För honom. Från dig.

FOTOAUTOMAT (Photo Booth)
LOCAPRINT
Tulegatan 34
113 53 Stockholm

+46-073 780 54 13
emil@locaprint.eu
www.locaprint.eu

Fotoautomat (Photo Booth)

Hyr uppskattade fotolösningar & höj stämningen på eventet

Bjud gästerna på en hejdlöst rolig aktivitet och öka ert varumärkes synlighet på sociala medier. Locaprint hyr ut Sveriges bredaste utbud av bland annat Photo Booth, Fotobås och skapar unika koncept på beställning. Vi levererar i hela landet från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö

 

G

 GULDFYND
171 81 Solna
+46 (0)-626 05 10
www.guldfynd.se

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 119 butiker varav 6 franchisebutiker.

GRAND HÔTEL
STOCKHOLM-SWEDEN
Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
+46 (0)8-679 35 00
info@grandhotel.se
www.grandhotel.se

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.
Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.
Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

GREAT WEDDINGS
Johanna Kajson
+46 (0)702-016 546
johanna@kajsonevent.se
www.johannakajson.se

Great Weddings

Great Weddings har funnits sedan 2010 och vi har varit med och byggt bröllopsbranschen i Sverige med många års erfarenhet och massor av bröllop i bagaget. Med oss är ni i såväl trygga som inspirerande händer, kika gärna in på några av våra fantastiska referensbröllop och tveka inte på att höra av er om ni vill veta mer, vi har bara nöjda kunder & makalösa bröllop som referenser!

GAMLA RIKSARKIVET
Birger Jarls torg 2 a
111 28 Stockholm
tuulikki.bolander@gamlariksarkivet.com
www.gamlariksarkivet.com

Gamla Riksarkivet

Mitt i Stockholms hjärta.
Här anordnas bröllop, företagsarrangemang, galamiddagar och nya spännande projekt såsom en mat- & filmfestival. Här finns möjlighet att ta del av mat och upplevelser från flera av Sveriges populäraste krogar såsom Griffins’ Steakhouse Extraordinaire, Ekstedt och Niklas. Den vackra och tilltalande omgivningen tillsammans med byggnadens fantastiska lokaler och en 500 kvm stor innergård gör detta till en svårslagen miljö för unika upplevelser och arrangemang.

GÖTRICH SKRÄDDERIFIRMA AB
Linnégatan 75
114 60 Stockholm
+46 (0)8-661 23 00
info@gotrich1730.com
www.gotrich1730.com
@gotrich1730

Götrich Skrädderifirma AB

Götrich 1730 – Bespoke Tailors
Götrich är ett utav världens äldsta och mest anrika herrskrädderier. Vi tillverkar alla plagg efter kundens mått och önskemål med gedigen kunskap om hantverket och traditionerna. Våra skräddare guidar er genom alltifrån kläd- och etikettraditioner till tygval och personliga detaljer. Vi syr alla traditionella herrplagg för hand inför din stora dag; frack, jackett, smoking och kostym med tillhörande västar och skjortor. Allt sys efter dina unika kroppsproportioner för att garantera att du kommer till din fulla rätt på ert bröllop.

Under bröllopsmässan kommer vi att ha med våra vänner från Arthur Sleep (London) och Dreaming of Monday (Malmö) för att även kunna erbjuda möjlighet att ekipera er med hantverksmässigt tillverkade skor och slipsar.

H

HEDENLUNDA SLOTT
Hedenlunda
642 94 Flen
+46 (0)157-754 00
info@hedenlundaslott.se
www.hedenlundaslott.se

Hedenlunda Slott

Välkommen till Hedenlunda Slott! Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Med endast lite mer än dryga timmen når du Stockholm med omnejd. Med sin unika miljö och fantastiska natur har Hedenlunda Slott varit en plats för möten…
Hedenlunda Slott ligger naturskönt i Vadsbro socken, mitt i Sörmland. Gården har en spännande historia med anor från 1000-talet. Gravfält och den runsten som finns i parken är från yngre järnåldern och vittnar om att denna plats tidigt var bebodd. I…

JUVELERARE
DAVID HARPER
Drottninggatan 83
111 60 Stockholm
+46 (0)8-22 33 29
juveleraredavidharper@gmail.com
www.davidharper.se

Juvelerare David Harper

Juvelerare David Harper har designat och skapat exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar i mer än trettiofem år. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning.
Hos juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David ”puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus

HALLBERGS GULD
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 90
www.hallbergsguld.se

Hallbergs Guld

Hallbergs Guld – sedan 1860
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. För 150 år senare är Hallbergs Guld en välkänd smyckekedja med 33 butiker i Sverige. Hallbergs Guld ingår i koncernen Iduna AB.
Hallbergs Guld vänder sig primärt till den kvalitets- och modemedvetna kvinnan. Sortimentet utgörs av allt från klassiska smycken i guld och silver till modesmycken. Många produkter är unikt utvalda för Hallbergs Guld men välkända varumärken som Engelbert, Pilgrim, Dyrberg Kern med flera är en viktig del av sortimentet.
Vårt dagliga arbete leds av orden kvalitet, kunskap och service och kunden ska mötas av ett butikskoncept som känns modernt och förmedlar en ”känsla av lyx”.
Mycket har hänt under de 150 år som gått. Hallbergs Guld är idag en modern butikskedja som med stolthet arbetar vidare i samma anda med tradition, kvalitet, kunskap och service. Antalet butiker är för närvarande 33. Hallbergs Guld säljer än idag utvalda och unika smycken av mycket hög kvalitet och god design.

HyrEnChokladfontän.se
+46 (0)73-180 29 09
info@hyrenchokladfontan.se
www.hyrenchokladfontan.se

HyrEnChokladfontän.se

HyrEnChokladfontän.se – platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening.  Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.
Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

HÖGBO BRUKSHOTELL
Hans Hiertas väg 5
Högbo Bruk
811 22 Sandviken
+46 (0)26-24 52 00
info@hogboherrgardar.se
www.hogbobrukshotell.se

Högbo Brukshotell

Med hiertat på rätta stället
Välkommen att boka ert bröllop på Högbo Herrgårdar med smeder, brukspatroner och skogsvaktare som vittnen. Här omfamnas ni av brukets förflutna som bjuder in till en bröllopsfest i och med historien. Väggarna och golvplanken förtäljer skrönor från svunna tider och bidrar till en magisk feststämning som får träden i den omgivande skogen att vaja förnöjt. Ni har de fyra brukselementen och Moder Jords trygga välsignelse. Varmt välkomna till Högbo Herrgårdar och ett möte med hierta och jerna.

HAGA SLOTT
745 93 Enköping
+46 (0)171-41 47 00
info@hagaslott.se
www.hagaslott.se

Haga Slott

Det vackra slottet och omgivningarna ger tillsammans med ett varmt bemötande och utsökt mat en sagolik inramning till er sammankomst.

Det är mycket att tänka på inför en fest. Vi erbjuder därför olika prisvärda paket som underlättar, spar tid och ger kontroll på kostnaderna. Planeringen inför en fest ska vara rolig och tillsammans med vår erfarna hovmästare väljer ni det paket som passar er bäst och som vi sedan skräddarsyr efter era önskemål.

Här på Haga Slott jobbar vi dagligen med bröllop och fest vilket innebär att vi har knutit kontakter med frisörer, sminköser, musiker och underhållningsföretag, transportfirmor, eventbolag och många fler. Vi hjälper gärna till att hitta rätt i denna djungel. Större sällskap garanteras exklusivitet på Haga Slott. För mindre sällskap garanterar vi avskildhet under middagen i någon av våra fyra gustavianska matsalar.

I

 IDUNA AB
171 81 Solna
+46 (0)8-626 05 00
www.iduna.se

Iduna

Idunakoncernen, med butikskedjorna Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken.
Sortimentet utgörs av guld, silver och bijouterier med klockor och presentartiklar som komplement.
Idag finns Guldfynd på ett 60-tal orter över hela Sverige med 120 butiker varav 8 franchisebutiker. Hallbergs Guld med 33 butiker och Albrekts Guld med 42 butiker finns på ett 20-tal orter.

IMC
International Makeup Center
Kungsholmsgatan 15
Stockholm
+46 (0)733-89 22 20
info@internationalmakupcenter.se
www.internationalmakeupcenter.se

IMC

Skönhet & Karaktär – enbart den bästa utbildningen är bra nog. På IMC är målet att utbilda de bästa makeupartisterna i branschen.
EUROPAS LEDANDE MAKEUPSKOLA
International Makeup Center startades hösten 1990 av Mika Liias, grundare av Make Up Store, och kan nu tituleras en av Europas ledande makeupskolor. IMC utbildar nästa generations professionella makeupartister och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i ett flertal länder i Europa och Asien. Hos oss startar du din karriär som makeupartist med hjälp av branschens bästa lärare med kontaktnät som sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Utbildningen på IMC är intensiv och lärorik och skolan ställer höga krav på närvaro och engagemang. Här förbereds elever för alla de krav som ställs på en professionell makeupartist.

INGERS BRÖLLOP & FESTKLÄDER
Roslagsgatan 9
761 31 Norrtälje
+46 (0)176-26 62 14
+46 (0)70-217 81 85
ingers.brollop@tele2.se
www.ingersbrollop.com

Ingers Bröllop & Festkläder

Kom till oss i Norrtälje, Roslagens pärla. Vi hjälper dig att hitta just Din enkla klassiska brudklänning eller den exklusiva påkostade brudklänningen. Vi säljer enbart orginalklänningar. Hos oss finner du även underkläder, skor och accessoarer.
Vi har en välsorterad herravdelning med kostym, västset, frockcoat, smoking,jauguette och frack till försäljning eller uthyrning.

IVAN & KAROLINA
Trädgårdsvägen 14
Upplands Väsby
Karolina Andersson: 070-447 46 09
Ivan Höglund: 070-60 00 593
bokning@ivankarolina.se

Ivan & Karolina

Förgyll ditt bröllop med levande sång och musik!
Med uttrycksfulla röster framför Karolina och Ivan stämningsfulla ballader under din vigsel, lättsamma låtar till fördrinken samt svängigt ös till festen.
Ivan & Karolina har varit verksamma som duo i ca 3 år och har under den tiden varit flitigt anlitade till bröllop och högtider, företagsevents och privatfester.
2017 spelade dom i Sturegallerian under Bröllops-tema dagarna, när Lars Wallins klänningar visades upp.
Dom är också ett stående inslag i Mall of Scandinavia som livemusik.
Båda är utbildade sångare på Kungliga musikhögskolan och kompar sig själva på gitarr och piano och lägger stämsång.
Med känslomässigt djup och lättsamhet lämnar dom ett minnesvärt avtryck till eran stora dag.

J

MADELEINE JOHANSSON
madeleine.s.johansson@gmail.com
www.madeleine-johansson.com

Johansson, Madeleine – flöjtist

Madeleine Johansson är verksam som frilansande musiker, både som solist och kammarmusiker, och som flöjtist i orkester i Sverige och utomlands. Hon har varit solist med flera professionella symfoniorkestrar som Gävle Symfoniorkester och SAMI Sinfonietta och har då bland annat fått beröm för sitt utrycksfulla spel, sin personliga och vackra ton.
Madeleine har deltagit i flertal svenska och internationella masterclasses för en rad flöjtister som Andreas Blau, András Adorján, Philippa Davies, Per Oien, Per Flemström och mottagit flera stora stipendier och utmärkelser från t ex Kungliga Musikaliska Akademien, Porst Musik, Stockholm Concertino och Kungliga Musikhögskolan.

JFG ÄDELSMIDE
Backebogatan 14
129 40 Hägersten
+46 (0)73 526 16 31
jenny@fors.org
www.jewellerybyjenny.se
www.facebook.com/juveler

JFG Ädelsmide

Jewellery by Jenny startade 2005 och erbjuder  unika smycken för tillfällen som vigsel och förlovning men även exklusiva smycken i vardagen. Mitt mål är att kunna förverkliga visioner samtidigt som jag ser till hantverket för ett lyckat resultat.
Kombinationen av god design och kvalité när den är som bäst.
Jag arbetar i ädelmetallerna rödguld, vitguld, platina samt palladium och en mängd olika ädelstenar. Mina smycken tillverkas för hand enligt gamla traditioner vilket ger smycken av högsta kvalité samt oändliga möjligheter till variationer.
I min smyckesblogg, som jag startade i mars 2010, kan ni läsa om olika intressanta fakta kring mitt yrke. Jag berättar om olika smyckesstilar, trender samt tekniker och kryddar detta med vackra skapelser från min verkstad.

ATELJÉ JANSDOTTER
Lisa Svanlund Barkestam
+46(0)707-52 53 52
lisa@lisajansdotter.se
www.lisajansdotter.se

Lisa Jansdotter

Lisa Jansdotter är ny på den svenska mode-design marknaden. Efter att ha sytt i hela sitt liv har hon nu, mitt i livet, bytt karriär och utbildat sig så att hon kan skissa, konstruera och sy kreationer för fest och brud. Hon kommer att inrikta sig på vackra brudklänningar men syr även gärna även tärn- och brudnäbbsklänningar och ”mother-of-the-bride” samt sidenskjortor till brudgummen! Hon syr även gärna färglatt och glittrande för röda mattan och till andra festliga tillställningar.

Lisa sitter på vinden i sin lilla ateljé och skapar underbara klänningar för den självständiga, starka kvinnan. Hon arbetar nästan uteslutande i olika exklusiva sidentyger och vill klä sina kunder så att de känner sig vackra, lysande och bekväma. Hon arbetar nära sin kund och önskar att man samarbetar nära tillsammans i att skapa klänningar som är kundens dröm. En kvinna, en dröm. En klänning.

Lagom till mässan kommer Jansdotters nya hemsida i mitten av januari där du kan se ett smakprov av hennes fantastiska kreationer. Välkommen till Lisa Jansdotter!

JUVELIA
Nybrogatan 35
114 39 Stockholm
+46 (0)8-40 60 100
info@juvelia.se
www.juvelia.se

Juvelia

Juvelias verkstad är toppmodern. Vi har verktyg och maskiner för att kunna tillverka alla slags smycken. I vår produktion använder vi oss av allt från traditionellt hantverk till CAD-teknik och vax-printer för gjutning. I verkstaden arbetar vår skickliga guldsmed Magnus. Han är mycket noggrann och ser till att alla smycken som lämnar verkstaden är av högsta kvalitet.

På Juvelia arbetar formgivarna Linda och Martina. De utvecklar ständigt Juvelias sortiment och hjälper dig som är intresserad av ett specialdesignat smycke från idé till genomförande. Boka gärna ett designmöte för en genomgång av din idé.
Juvelia drivs av Jonas Löfblad med personal. Butiken finns på Nybrogatan 35 vid Östermalmstorg i Stockholm. Det går även att handla direkt i vår webbutik juvelia.se.

JEMP GULD
Kungsör och Arboga
+46 (0)227-294 05 – Kungsör
shop@jempguld.se
www.jempguld.se

Jemp Guld

JEMP Guld är ett familjeföretag som tillhandahåller smycken av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser.
Företaget innehar F-skattesedel och vårt organisationsnummer är 556808-2852.

Försäljning sker via internet sedan 2001 och i vår butik sedan april 2005 och naturligvis håller vi samma priser i butiken som på internet.

För att lättare kunna jämföra priser med den traditionella handeln har vi valt att ge information om guldvikt och kvalité på stenar. Dessutom ligger butiken vägg i vägg med vår verkstad där vi designar och tillverkar många av våra smycken. När man handlar av JEMP guld kan man vara trygg i att man får det man beställt.

Nöjda kunder är det viktigaste för oss!

JENS MAGI
Jens Jadbäck
+46 (0)762-36 83 83
info@jensmagi.se
www.jensmagi.se

Jens Magi

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
Du träffar Jens Magi där du minst anar i Bröllopsmässan 2018.

K

 KICKI FOTOGRAF
+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.
Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

KRISTINEGYMNASIET FALUN
kontaktcenter@falun.se
www.falun.se/gymnasium/Kristinegymnasiet.html 

Kristinegymnasiet Falun /turistutbildning

På Kristinegymnasiet finns framtidens stjärnor. Vi utbildar för många yrkesval, till exempel undersköterskor, entreprenörer, kockar, ekonomer, poliser, barnskötare, personliga tränare, frisörer, samhällsplanerare, språkvetare, reseledare och guider. Här får du en konkurrenskraftig utbildning oavsett om du väljer ett yrkes- eller studieförberedande program.
Kristinegymnasiet kännetecknas av trygghet och mångfald. Gemenskapen på skolan är viktig. Vi arbetar kontinuerligt för att alla elever ska trivas, utvecklas och känna sig trygga. Varje elev ska bli sedd av oss.

KAJSON EVENT AB
+46 (0)70 20 16 546
johanna@kajsonevent.se
johannakajson.se

Kajson Event

Great Weddings har funnits sedan 2010 och vi har varit med och byggt bröllopsbranschen i Sverige med många års erfarenhet och massor av bröllop i bagaget. Med oss är ni i såväl trygga som inspirerande händer, kika gärna in på några av våra fantastiska referensbröllop och tveka inte på att höra av er om ni vill veta mer, vi har bara nöjda kunder & makalösa bröllop som referenser!

Johanna Kajson står också bakom bloggen, en energisk och glad 30åring som har blivit Sveriges bröllopskoordinator med hela svenska folket efter att hon arrangerat allt ifrån Isabella Löwengrips till Kenzas bröllop men även synts flitigt i Nyhetsmorgon.
Hennes egna bolag Great Weddings har blivit ett starkt varumärke på den svenska bröllopsmarknaden och just nu släpper hon sin första bok som av bokförlaget Lind & Co.
Du kan lyssna till Johanna Kajson på Spegelscenen i mässan, men också kanske ha turen vinna hennes bok ”Planera ditt Drömbröllop med Johanna Kajson” i mässans tävling.

KENZAN TOURS AB
Torggatan 1
722 15 Västerås
+46(0)21-18 16 17
info@kenzantours.se
www.kenzantours.se

Kenzan Tours AB

Vi på Kenzan Tours har sedan starten 2004 arrangerat prisvärda resor till Afrika, Centralamerika, Sydamerika, Indiska oceanen och Asien. Vi inriktar oss på ekoturism, safari, äventyrsresor, upplevelseresor och resor till sol och bad.

Vårt stora utbud av resmål och våra samarbeten med lokala arrangörer runt om i världen gör att vi kan skräddarsy en bröllopsresa som passar just era önskemål. Det gäller oavsett om ni vill resa bort efter ert bröllop hemma eller gifta er på resmålet.

Vill ni ha en bröllopsresa med både safariäventyr och sol och bad? Kombinera safari i Tanzania eller Kenya med Zanzibar, Pemba Island eller Seychellerna. Vill ni bara rå om varandra i lugn och ro? Då är Maldiverna det perfekta resmålet. Vill ni ha en mer aktiv resa med fina naturupplevelser? Då kan Costa Rica vara något för er. Kanske ni drömmer om att växla ringar på en paradisstrand? Vi hjälper er att arrangera det också.

Hör av er till oss med era önskemål så tar vi fram er perfekta bröllopsresa.

L

 LIFESTYLE PUBLISHING
Grev Turegatan 9
Sturegallerian
114 46 Stockholm
www.lifestyleworld.se

Lifestyle Publishing

Över 10 titlar bl.a Wedding, Woman, Wellness, Travel, Art, Watches&Jewelry, Wine, Spirits & Cigars, Magazines utkommer flera nr per år.
Lifestyle Publishing samarbetar med Bröllopsmässan i exklusiva tävlingen ”Guldhjärtat 2016”

 LEVANDE FAMILJER
Box 1077
186 26 Vallentuna
+46 (0)8-411 28 38
marie@livfam.org
www.levandefamiljer.se

Levande Familjer

Vi finns här för dig för att coacha och guida så att ni kan bättre och lättare kunna kommunicera med varandra och blomstra i just er relation.
Tänk på att även den mest talangfulla musiker/idrottare/professor/arbetare alltid har en coach/mentor/ledare. Någon som ser från ett annat håll på just din situation så att ni tillsammans kan se lösningar och förbättra dig och din relation.
Vi har många rådgivare ut över landet samt ett huvudkontor i Stockholm.

 LA VILLA
Box 122 05
102 25 Stockholm
info@lavilla.se
www.lavilla.se

La Villa

La Villa – Upplev Italien på riktigt
Vi tar er till vardagslivet i Italien där ni möter människorna, maten, vinet och traditionerna. I Italien hyr vi ut hus, gårdar, slott och lägenheter, skapar er konferens, arrangera bröllop och fest.
Italien erbjuder häpnadsväckande naturupplevelse i omväxlande landskap av berg och hav, som kan upplevas i våra vandrings- och cykelpaket. 1986 hyrde vi ut lägenheter på vår första agriturism i Italien och vi fortsätter upptäcka nya platser åt er.
Vi arrangerar bröllop i Italien för stora och små sällskap. Vi hjälper er med hela bröllopsplaneringen och skapar ett unikt personligt bröllop. Vi är med er på plats i Italien och tar hand om alla detaljer. Vår kunskap i Italien i kombination med vårt personliga engagemang gör att ni kan känna er trygga och bara njuta. Varmt välkommen att berätta för oss om era drömmar så hjälper vi er att förverkliga dem i Italien.

LILLY STOCKHOLM
Birger Jarlsgatan 40
114 29 Stockholm
+46 (0)8-30 26 03
stockholm@lilly.nu
www.lilly.nu

Lilly Stockholm

LILLY bröllops- och festmodet: kärleksfullt skapat, stilfullt, högvärdigt – och med övertygande priser!Det danska familjeföretaget LILLY är sedan 3 generationer tillbaka en av Europas största tillverkare när det gäller färdigsydda brudklänningar och har cirka 100 medarbetare. Som “serviceföretag för livets underbaraste dag“ har Lilly hittills framgångsrikt placerat fyra märken för bröllopsmode på marknaden:”LILLY“, ”Passions by LILLY“, DIAMONDS by LILLY” och ”purewhite by LILLY“ alltid med passende accessoarer som smycken, slöjor, skor, väskor, jackor och underkläder; vi har till och med en egen kollektion för brudtärnor. Lilly har alltså stilfulla kläder för hela familjen, från brudgummen till de små bröllopsgästerna! Förutom vårt viktigaste sortiment bröllopsmode erbjuder Lilly många andra produkter i samband med högtidlig utstyrsel för varje anledning, bland annat exklusiv fest- och herrmode. Alla dessa festliga kläder är alltid perfekt kombinerade och försedda med mångsida accessoarer.

KRISTJAN LOOTUS
+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.
I Bröllopsmässan kommer Kristjan bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

JOHAN ANDREAS LARSSON
Artist
www.johanandreaslarsson.se

Johan Andreas Larsson / artist / modell

För er som kanske missat så har jag och Jan Johansen spelat in en låt till förmån för PLAN Sverige. Låten heter You can change the world och alla intäkter går oavkortat till PLAN. Det är en fin text som verkligen berör. Vad tycker ni om låten?
Lyssna här.

LEJONDALS SLOTT
Lejondals Allé 6
197 34 Bro
+46 (0)8 584 80 801
bokning@lejondalsslott.se
www.lejondalsslott.se

Lejondals Slott

Lejondals Slott är vackert beläget vid Lejondalssjön, med rika möjligheter till fiske och bad. Området och parkerna runt slottet är mycket natursköna, och slottet med sin vackra tegelrosa stråbruksfärg gör skäl för epitetet ”sagoslott”. På Lejondals Slott kan varje gäst känna sig varmt omhändertagen och fri att vistas i slottets alla salonger och samlingsrum.

LINEKKA
Line Malmsten
686 96 Östra Ämtevik
+46 (0)70 254 09 52
linekka@gmail.com
www.linekka.se

Linekka

Linekka är designföretaget med huvudet i fokus. Jag skräddarsyr huvudbonader efter bärarens önskemål. Jag njuter av att skapa vackra kreationer, hattar och huvudprydnader som lyfter fram det vackra i bäraren och gör människan synligare. Varje hatt är unik och jag sätter stort värde i mitt hantverk och att bäraren känner sig helt nöjd. Alla huvudbonader gör jag för hand, enligt gammal hantverkstradition i min ateljé på Gården Nästa i Värmland. Jag avlade Gesällbrev 2012 i modistyrket, kvalitetsstämpeln inom hantverket.

M

MAKE UP STORE
Stockholm
HK: Södermalmsallén 12
118 63 Stockholm
www.makeupstore.se

Make Up Store

Över 20 butiker enbart i Stockholmsområdet.
Tanken bakom MAKE UP STORE’s och våra kurser, är att ge kunden mer än en make up.Det är även för att ge kunskap i hur man applicerar make upen på bästa sätt. Alla som arbetar i våra butiker är utbildade inom make up och hudvård. Tanken med Make Up Stores kurser är att ge kunden något mer än en make over. Kunden ska få kunskap i hur man själv enkelt lägger sin makeup på rätt sätt. All personal som jobbar på Make Up Store är utbildade i att hålla kurser och kommunicera kunskap till kunderna på bästa sätt.

MEDIATEC
Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

Mediatec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.

MIO BARKARBY
Enköpingsvägen 29
177 38 Järfälla
+46 (0)8-586 337 07
+46 (0)70-359 18 19
info@mio.se
www.mio.se 

MIO

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 60 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.
Mio ska inspirera kunderna att förnya sina hem. Mio tar reda på va kunderna vill ha och tillgodoser deras behov med personliga, stilsäkra och prisvärda inredningslösningar. Mio ska erbjuda den bästa totalupplevelsen i heminredningsbranschen – från kundens första kontakt till dess att varorna förgyller deras liv hemma. Våra kunder ska känna sig välkomna, inspirerade och omhändertagna. Mio är det spännande alternativet som kunderna vill komma tillbaka till.

MRG WINES AB
Bror Nilssongata 16
417 55 Göteborg
+46 (0)31-22 44 00
info@mrgwines.com
www.mrgwines.com

MRG Wines

MRG Wines AB är ett svenskt vinhus som utvecklar, producerar och distribuerar non-alcoholic premium-wines. Vår vision är att göra alkoholfria drycker mer tillgängliga och av hög kvalitet gör gamla åsikter och normer om alkoholfria drycker runt.
Våra drycker har sitt arv från gamla klassiska hantverk men med en ny patenterad teknik skapar vi moderna alkoholfria viner. Vi ställer höga krav på våra tillverkare när det gäller produktion av druvor och slutproduktens kvalitet och karaktär. Vi erbjuder alkoholfria drycker där smaker och aromer har haft möjlighet att växa på grund av den unika de-alkoholiseringen bearbeta. Ett bra alternativ så att alla kan samla och njuta av smaker, dofter och upplevelser!

TANDHYGIENIST
ULRIKA MELIN AB
Sturegatan 18
114 36 Stockholm
+46 (0)73-941 45 09
info@ulrikamelin.se
www.ulrikamelin.se

Tandhygienist Ulrika Melin AB

Välkommen till Tandhygienist Ulrika Melin på Sturegatan 18 i Stockholm.
Jag har studerat på Karolinska Institutet i Huddinge till tandhygienist där jag tog min examen 2004. Jag har lång erfarenhet som tandhygienist och har tidigare arbetat  som anställd men  har nu valt att starta och driva min egna praktik som är belägen mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Stureplan och Humlegården.
Hos mig får du behandlingar i en lugn och avslappnad atmosfär med fokus på dig som patient. Jag arbetar med modern utrustning och ser till att du får en smärtfri och behaglig behandling.
Till mig kan du komma för dina årliga kontroller där röntgen och undersökning görs, samt kontrollerar att dina tänder är friska och fria från karies.
Som tandhygienist arbetar jag med behandlingar så som tandstensborttagning, Air Flow och estetisk tandvård. Andra behandlingar som jag gör är tandblekning. Denna behandling blir idag  allt vanligare och kanske inte så konstigt då du enkelt kan få ett vitare leende snabbt och med säkra behandlingsmetoder.
Min vision: att få vara det självklara valet när du väljer tandvård och din tandhygienist.
För mer information gå in på hemsidan www.ulrikamelin.se
Varmt välkommen!

MAHAN MOIN
Music By Mahan
www.mahanmoin.com

Mahan Moin

Mahan Moin is an artist/songwriter, born in Iran and now living in Sweden.
When Mahan was 9 years old she escaped her country of Iran because of political ideas that her family had.
She had no other choice but to pretend to be a boy and call the smuggler “dad” until weeks after they arrived to Sweden.
Her first performance with the song “Sarmast” gained critical acclaim from the 55 million viewers world wide, and Googoosh said words like:
“You are made for the stage”.
Mahan came in at third place in the music contest, and from that moment on her fan base grew bigger than she could ever imagine.
2015 Mahan wrote the anthem and perfomed the song THE WORLD IS MINE, for the womens ice hockey world cup.2016 she also wrote the signatur song for the MAXIV Science Laboratory in LUND and performed for the Swedish King, Primeminister and a big audience with a scientific background.
Amongst Mahan’s musical idols was first of all Aretha Franklin, and later on Nina Simone, Ella Fitzgerald, The doors, System of a down, Muse, U2 but she is also influenced by Bollywood music and of course traditional persian music.

MAPIFUL AB
Wallingatan 3 B
111 60 Stockholm
+46 (0)738-45 65 00
hello@mapiful.com
www.mapiful.com

Mapiful AB

If anyone ever wants to give me a gift, visit the @mapiful site for ideas. WOW!
Om det inte råkar vara så att det hände just i London, eller Paris eller kanske New York så är det inte sannolikt att just din plats finns att få tag på i någon butik. Vi fixar med tekniken så att du kan välja precis vilken plats eller område som helst, och anpassa din design precis så som du vill ha den. Välj ett snyggt färgtema, och anpassa layouten efter vad som får ditt hjärta att klappa lite extra och vad som passar bra hemma hos dig.

N

NIKLAS SKRÄDDARE
+46 (0)735-82 48 40

Niklas Skräddare

Niklas Wellbäck är stylist, skräddare och modehistoriker. Som skräddare och stylist så har han en mycket lång erfarenhet av bröllopskläder i alla dess former. NIKLAS SKRÄDDARE har även arbetat med att sy scenkostymer till en rad artister. Det Niklas brinner för är det ledmotiv som han har drivit sitt skapande under:
En kropp, en klänning.När man har ett stort tillfälle i sitt liv, som ett bröllop, så är det otroligt viktigt att man känner sig nöjd och säker med sitt utseende. Detta är en anledning varför inte Niklas kallar sig designer utan skräddare. Han kommer inte med en färdig skiss på hur kunden ska se ut, utan hans skapelser är ett nära samarbete mellan kunden och Niklas, där ledparollen är att kunden ska känna sig bekväm och obehindrad i sitt plagg.

NAG_ramlogo
NORDIC AGENCY GROUP

Falkenberg
www.nordicagencygroup.com
www.morilee.com
www.ronaldjoyce.com
www.madelinegardnernewyork.com
www.justinalexanderbridal.com
www.sinceritybridal.com
www.sweetheartgowns.com
www.lillianwest.com
www.modeca.com

Nordic Agency Group

Nordic Agency Group AB är en agentur som arbetar med att förmedla köp av brud och fest kollektioner från ledande märken i USA och Europa till butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Företaget startade upp i Danmark 2009 och flyttade sedan verksamheten till Sverige 2011.
Ägare är Heléne Beckeman och vi har en heltidstjänst på kundtjänst där Janine Sahlin svarar på kundfrågor mellan kl 9.00 och 18.00 varje dag. Kontoret är beläget på Storgatan i Falkenberg.
I Bröllopsmässan medverkar Nordic Agency Group med ”Brudarnas Provrum” i Kinarummet samt Royal Terrass möts ni av Helene Beckeman, Nordic Agency Group. Läs mer under fliken ”Provrum”
photo_mg_2789-mindre

Studio
NO:14
Östervägen 14
169 52 Solna
+46 (0)708-21 31 52
www.facebook.com/studio14solna
www.instagram.com/studio14_solna

NO:14 Nagelstudio

Liten trivsam Nagelstudio i hjärtat av Solna.
Lena Pettersson & Rosa Gröning
Östervägen 14 – Solna

NACKA GYMNASIUM
Frisörutbildning
Hotell- & Turismutbildning
Griffelvägen 17
131 40 Nacka
nacka.gymnasium@nacka.se
www.nacka.se

Nacka Gymnasium / frisörutbildning

Så brukar våra elever beskriva Nacka gymnasium och det är en beskrivning som vi tycker stämmer bra. På Nacka gymnasium finns allt vad du kan förvänta dig av ett gymnasium där man tar utbildning på allvar.
Här finns en en riktig idrottsanläggning med idrottshallar, fotbollsplaner, ishall och simhall. Ett prisbelönt bibliotek med hjälpsamma bibliotekarier. Välutrustade och ändamålsenliga salar oavsett om du läser programmering, elteknik, ljudteknik, bild och form eller bioteknik. En skolmatsal där den goda och näringsriktiga maten lagas på plats. En elevcafeteria där det alltid finns någon vuxen att fråga eller ta hjälp av. Helt enkelt en trygg miljö där förutsättningarna finns för att du ska lyckas med sina studier för att i framtiden kunna uppnå dina mål och förverkliga dina drömmar.

O/P/Q

PARTY PRODUCTIONS AB
Showroom/Lager
Snickarvägen 1 D, 132 38 Saltsjö-Boo
Tel. +46 (0)701 497 600
info@partyproductions.se   www.partyproductions.se

Party Productions

Ett genomtänkt bröllop med dekoration av festlokal och vigsel kräver tid och planering samt möjlighet att utföra allt man önskar uppleva på den stora dagen. Målet är att uppnå bästa möjliga effekt att minnas för en lång tid framöver.
Det börjar alltid med ett första inspirerande möte, personligen eller på telefon. Därefter sätter vi nivån. En middagsbjudning, ett bröllop eller ett företagsevent. Din  vision blir vårt uppdrag!
I våra paket kan vi vara flexibla med både storlek på fest, budget samt var i processen vi kommer in. Det finns en lösning för alla!

GULDSMED
MICHAEL O’DWYER
Sjövikstorget 14
117 60 Stockholm
+46 (0)8-122 967 37
info@odwyer.se
www.odwyer.se

Guldsmed Michael O’Dwyer

Michael O’Dwyer guldsmed älskar att handbearbeta det perfekta smycket åt dig. Vi är inte bara ett företag, för oss är smyckestillverkning en passion. Vi älskar att se våra kunder nöjda, hur de ler när de lämnar oss och vi ser fram emot nästa gång de återvänder.

PXC  UNDERWEAR
www.pxc.se

PXC Underwear

På PXC Underwear säljer vi underkläder och har en personlig service via homeparty. Hos oss hittar du snygga underkläder och exklusiva underkläder som du kan trivas i hela dagen. Det finns underkläder för alla, såsom BH, trosor och boxerkalsonger till shapewear, linne och myskläder.

SARA POUL DESIGN
@sarapouldesign

Sara Poul

Weddingdresses collection design Sara Poul, utbildad designer inom mode branschen, med lång erfarenhet. Mina kreationer har utspelat sig bland annat i kungliga festligheter, Nobelpris fester och Dam tidningar.
Nyskapande och gränsöverskridande är det som speglas i SaraPoul kollektioner. Mitt första brud kollektion består av 10 romantiska klänningar med spets i kombination med siden och chiffong i fokus.

OLE LYNGGAARD
COPENHAGEN DK
Grev Turegatan 14
114 46 Stockholm
+46 (0)8-86 64 11 55
stockholm@olelynggaard.com
www.olelynggaard.com

Ole Lynggaard Copenhagen

Unika smycken

ONE PERFECT SONG
+46(0)703 33 70 15
info@oneperfectsong.se
www.oneperfectsong.se
facebook.com

One Perfect Song

One Perfect Song skapar låtar för livets viktigaste tillfällen. Med vår hjälp kan du överraska din partner med den perfekta gåvan på bröllopet. Vill du och din partner ha en egen bröllopsvals om hur ni träffades, er första kyss och varför det för alltid kommer vara just ni? Berätta hur mycket du älskar någon, era vackraste minnen eller vad personen får dig att känna som ingen annan kan. Låten kommer föreviga er och er bröllopsdag. Du skriver texten, vi gör musiken!
Läs mer och lyssna på våra låtar på www.oneperfectsong.se eller hitta oss på Facebook eller Instagram.

R

ROS&RUM
Rosenlundsvägen 6a
152 40 Södertälje
+46 (0)735-268508
+46 (0)8-526 85 09
info@rosorum.se
@instagram/rosorum

Ros&Rum

Floristerna som förverkligar dina drömmar.

S

DANIEL SJÖBERG
musikalartist
www.danielsjoberg.se
www.broarnaimadisoncounty.se

Om Daniel Sjöberg
Daniel Sjöberg är utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm och har erfarenhet från såväl teater och musikal som film och tv. Han har bland annat spelat Jesus i ”Jesus Christ Superstar” och Amadeus i pjäsen med samma namn. I Stockholm har man kunnat se Daniel i ett antal produktioner på Stockholms Stadsteater som ”Du kan kalla mig mamma”, ”GG”, ”Mor kurage” och ”Henrik IV”, samt i en av huvudrollerna i Ted Gärdestad-musikalen ”Sol, vind & vatten” på China Teatern för att nämna några.
Daniel gestaltade den legendariske fotbollsspelaren Nacka Skoglund i pjäsen ”Artisten – Storyn om Nacka Skoglund” på Nya Casinoteatern i Stockholm och på Sverigeturné. I Globen har man kunnat se Daniel i rollen som Huxley i föreställningen ”Walking with Dinosaurs” 2009 och 2012. På TV har han bland annat medverkat i långköraren ”Rederiet” och de två BECK-filmerna ”Rum 302” och ”Familjen”.
 SCARLETT WEDDINGS
+46 (0)8-24 80 10
info@scarlettweddings.se
www.scarlettweddings.se

Scarlett Weddings

Congratulations on your engagement!
This is a very exciting time for you and we are delighted to show you how we can help translate your vision to reality and how to execute a breathtaking wedding of your dreams.
Scarlett Weddings specialize in luxury weddings that are unique and personal.
Many couples today become overly stressed and frustrated when planning these wonderful events and for this purpose, we will work with you, share of our inspiration, knowledge and experience so that you can relax and enjoy the best part:
Being the Bride and the Groom.
Because it is your wedding that is in our hands, you have the final say in everything. We can promise that you will never feel like you’re losing control of your arrangements. Our goal is to serve as a reliable friend who keeps in constant contact. You will have access to your personal wedding planner via phone and email, and we will of course meet many times before the wedding itself.
Most of us have extremely busy schedules and many social commitments; therefore, we are happy to meet up for our meetings at the comfort of your home, near your place of work or another suitable location that fits your schedule the best, just to make it as smooth as possible for you.

SKANSENS RESTAURANGER
Box 278 07
115 93 Stockholm
+46 (0)8-566 370 00
info@skansensrestauranger.se
www.skansensrestauranger.se

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen. I allt från de skiftande omgivningarna, djurlivet, historiken, kulturen och byggnaderna är Skansen faktiskt svenskare än Sverige självt.
När man ska gifta sig har man mycket att tänka på. Låt Skansens Restauranger ta hand om middagen så att Ni kan luta Er tillbaka  och njuta.
Ni ska bara fokusera på varandra på Er bröllopsdag och slippa oroa Er för maten, drycken och serveringen.
Vi hjälper Er med allt från brudskålen till vickningen efter middagen. Att planera dagen tillsammans med brudparet är viktigt för oss då vår strävan är att Ni ska bli absolut nöjda.
Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en
annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga?
Vi diskuterar gärna lösningar med er!

SWEET HARMONY 
Maria Lavrell
+46 762177226
maria@sweet-harmony.se
www.marialavrell.com/brollopdop

Sweet Harmony


Maria Lavrell är en sångerska med mångårig erfarenhet av att sjunga på bröllop runt om i Sverige.
Låt hennes unika och inlevelsefulla röst skapa en inramning värdig ert livs viktigaste dag då två blir en.
Hon anlitas även ofta för det efterföljande minglet och hjälper er gärna med att hitta passade låtar till just er vigsel.

SAROEE, DANISH
Fotograf
danish@saroee.com
www.saroee.com

Saroee, Danish – fotograf

Fotograf Danish Saroee, som kommer från Iran, har bott i Sverige i tjugo år. Danish är flerfaldig vinnare av internationella fototävlingar, bland annat det prestigefyllda priset THe International Award ”Lorenzo il Magnifico” från Florens, Italien.

SCHENSTRÖMSKA HERRGÅRDEN
Hotell & Konferens
Schenströms Väg 1
730 60 Ramnäs
Tel. 0220-350 57
info@schenstromska.se
www.schenstromska.se

Schenströmska Herrgården

BRÖLLOP I VÄSTMANLAND
Vill ni ha ett traditionellt bröllop, eller ett bröllop som inte bara ni som brudpar, utan även era gäster kommer minnas länge?
Vi hjälper er gärna med det där lilla extra som gör ert bröllop oförglömligt.
Vig er nedanför herrgården på bryggan vid sjön Nadden, på vår terrass eller varför inte i våra underbara källarvalv. Föreställ er ett ja till varandra i vår rustika vinkällare eller varför inte under våra lummiga träd i parken som bär på hemligheter från 1700-talet. Bokar ni minst 28 bäddar har Ni hela herrgården för Er själva.
Hos oss på Schenströmska Herrgården är det bara fantasin som sätter gränser för Er stora dag.

SHARINGBOX
Alströmergatan 20
112 47 Stockholm
+46 (0)733-83 54 93
+46 (0)733-83 52 48
info@sharingbox.se
www.sharingbox.com

Sharingbox

Sharingbox is more than a photo booth. We are a global brand dedicated to bringing the ever-shifting world of event entertainment and networking into perspective by looking through a cultural lens. With offices on both sides of the Atlantic and over thousand international events under our belt, we know how to identify the changes and ideas that matter most to your brand.

SWEDAVIA AIRPORTS
Airport VIP Service
Stockholm Arlanda Airport
190 45 Stockholm-Arlanda
+46 (0)10-109 10 00
info@swedavia.se
www.arlandaairport.se

Swedavia Airports

Gift er på Arlanda – Airport VIP Service hjälper gärna till och gör det till en oförglömlig upplevelse.
När ni gifter er på Arlanda med Airport VIP Service får ni en speciell upplevelse utöver det vanliga och ett minne för livet
Vigseln sker i ett av våra VIP-rum, specialdesignat av Jonas Bohlin, eller i Arlandas flygtrafikledningstorn. Efter vigseln får ni VIP-service – exakt vad som ingår varierar beroende på vilket bröllopspaket ni väljer.
Ni kan också gifta er i Arlanda kapell. Detta sker i Svenska kyrkans regi, utan VIP-service.

SÅNGA-SÄBY 
Hotell & Konferens
179 96 Svartsjö
Bokning: +46 (0)8-560 480 00
brollop@sanga-saby.se
www.sanga-saby.se

Sånga Säby Hotell & Konferens

Bröllopsdagen är en av livets största händelser och ska vara ett av livets ljusaste minne. Det är en dag full av förväntan och glädje. Ni ska minnas de vackra kläderna, den andlösa spänningen och den förlösande lyckan. Men också minnas den goda maten, de vackra bordsdekorationerna och alla vännerna som såg till att bröllopsfesten blev precis så lyckad som ni drömt om.
Vi på Sånga-Säby hjälper er att skapa en minnesvärd dag för livet. Vi har kunskap och erfarenhet kring alla momenten och kan med trygg hand leda er genom hela planeringsfasen.
I den vackra Ekparken vid Mälarens strand finns en perfekt plats för ert bröllop.
Före bröllopsmiddagen serverar vi gärna champagnen på terrassen innan vårt kök låter er njuta av en välkomponerad bröllopsmeny. Er bröllopsmeny planerar vi tillsammans och där maten vi serverar består av råvaror som i största möjliga mån är ekologiska och närodlade.
På Sånga-Säby har vi många dubbelrum så det finns möjlighet att låta sällskapet övernatta efter festen och avsluta med en gemensam brunch dagen efter.
För det lite mindre bröllopet på max 20 personer är herrgårdens vackra salong och matsal perfekt medans den stora restaurangen i huvudbyggnaden är lämplig för det större bröllopet.

S:t ERIKS GYMNASIUM
Floristlinjen
Box 8302
104 20 Stockholm
steriksgymnasium@stockholm.se
www.steriksgymnasium.stockholm.se

S:t Eriks Gymnasium / floristlinjen

S:t Eriks gymnasium är en stor gymnasieskola som ligger på Kungsholmen i Stockholms innerstad.
Här finns en spännande blandning av både högskoleförberedande program och yrkesprogram där kreativitet och kunskap står i centrum.
Skolan har en mångfald av utbildningar, aktiviteter, nationaliteter och språk vilket gör den till en rolig och stimulerande arbetsplats för både elever och personal.
Vi utbildar för yrken inom automation, elteknik och kommunikation, finsnickeri, florist-blomsterdesign, frisör och textil design-skrädderi. Vi förbereder för högskola genom estetiska programmets bild och formgivning, animation, film och regi, instrument eller sång, musikal, musikproduktion och teater, naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammets medier, information och kommunikation samt samhällsvetenskap.

STOCKHOLM MEETING SELECTION
Södra Hamnvägen 32
115 41 Stockholm
+46 (0)8 121 321 00
meet@meetingselection.se
www.meetingselection.se

Stockholm Meeting Selection

SÄG JA I SLOTTSMILJÖ
Våra slott och hotell är som gjorda för fester av alla slag, mingelfester, magiska middagar eller bröllop i både stort och smått format. Slotten och hotellen erbjuder pampiga miljöer, vackra matsalar och fantastiska utomhusmiljöer med terrasser, slottsparker och borggårdar. De flesta av våra vackra ställen kan dessutom nås via sjövägen, en perfekt start på bröllopsfesten.
Våra hotell för bröllop i Stockholm: Ulfsunda Slott, Hesselby Slott, Rosersbergs Slottshotell, Villa Lovik, Näsby Slott samt Åkeshofs Slott.

SMYCKEN & KLOCKOR
Branschorganisation
www.smyckenochklockor.se

Smycken & Klockor Branschorganisation

Branschorganisationens samarbetspartners är Guldsmedsbranschens Leverantörsförening, Stjärnurmakarna, Guldsmedsmästarnas Riksförbund, Sveriges Gemmologiska Riksförening och Urfackmännens Riksförbund.

SVERIGES GEMMOLOGISKA RIKSFÖRENING
www.gemmologiska.se

Sveriges Gemmologiska Riksförening

FRÅGA OSS I MÄSSAN OM BL.A:
Vad är det för skillnad på en diamant och en briljant?

Svar: Diamant är råmaterialet. Briljant är en slipform av diamant. Briljant är den vanligaste slipformen för en diamant. En briljant ska ha 57 fasetter i bestämda proportioner. När en briljant är slipad i de rätta proportionerna reflekteras ljuset maximalt mellan de olika fasetterna.

Vad är det för skillnad på carat med c och karat med K?

Svar: Carat är en viktenhet för ädelstenar och motsvarar 0,2 gram (från början vikten på johannesbrödträdets frö) Karat är en beteckning för guldhalt. 24K avser 100% guld, 18K avser 75% guld (anges också som 750).

 

SUPREMEDEEJAYS
+46 (0)76-781 12 12
www.supremedeejays.com

Supremedeejays

We are passionate deejays! We really love music! We love a dancing crowd! We have the experience!
We will NOT list all the famous, Vip gigs we have done in the past! But the list is LONG!
Right now we think your party is the most important! What do you need?

Wedding
Nightclub Deejay
Event
Private party
We have the know How! Tell Us!

But before you do! We aren’t the cheapest neither the most expensive! We’re just the best!
Try Us!

Supreme Deejays based in Nykvarn Sweden.

SÖDERS GULDSMED
Hornsgatan 72 B
118 21 Stockholm
+46 (0)8-600 16 99
info@sodersguldsmed.se
www.sodersguldsmed.se

Söders Guldsmed

Vigselringar är en stark symbol när man gifter sig och börjar en ny fas i livet. Hos oss kan du hitta en mängd olika ringmodeller, från de mest tidlösa modellerna till det moderna och mera vågade. Alla handtillverkade av våra kunniga guldsmeder.

Har ni egna önskemål på vigselringar kan vi självklart även tillverka dessa. Vi gör allt för att förverkliga era drömmar.

ELIAS SADO FILM
Sigtunagatan 3
113 22 Stockholm
+46 (0)733-74 22 61
info@eliassado.com
www.eliassado.se

Elias Sado Film/Fotograf

Elias Sado describes himself as an experience photographer. He has a keen eye and is always ready when the right moment appear. His goal is to recreate the feeling in every special moment in your life with his camera. His vision is to forever capture those beautiful moments of reality so that you have the memory for life.

Elias has two degrees, computer science and media communication. He is a self-learned photographer and movie maker and has been working for 13 years in the business. Over 800-weddings makes Elias one of the most sought after wedding photographers in Scandinavia.

SINCLAIRS STOCKHOLM
Charlottenburgsvägen 1
169 53 Solna
+46 (0)10-16 40 690
info@sinclairs.se
www.sinclairs.se

Sinclairs Stockholm

Att dansa pardans är återigen i ropet!
Allt fler upptäcker glädjen i att dansa de klassiska pardanserna som blivit populära genom TV-programmet Let´s Dance.
Sinclairs tillhör landets främsta dansskolor på pardans och våra dansare har ständigt stora framgångar på tävlingsgolvet. Vi är dessutom experter på att lära nybörjare, gammal som ung, att dansa.
I Bröllopsmässan medverkar en av grundarna till Sinclairs, Charlotte Sinclair samt också Calle Sterner, båda kommer ge er både smakprov som möjlighet pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

SCHALINS RINGAR AB
Box 3036
831 03 Östersund
+46 (0)63-15 75 00
info@schalins.se
www.schalins.com

Schalins Ringar

Svensktillverkade guldringar för förlovning, bröllop, fest och vardag

Schalins Ringar har sedan 1944 tillverkat ringar i kärlekens tecken till hela svenska folket. Mycket har hänt sedan starten i den lilla familjebutiken. Vår strävan efter att ständigt utveckla oss, samt kunniga och hängivna medarbetare har gjort att vi idag är en av Nordens största ringtillverkare. Företagets affärsidé har blivit framgångsrik, att förena traditionellt hantverk med modern teknik. Tillsammans har vi lyckats uppfylla de krav våra återförsäljare har ställt vad gäller pris, kvalitét och leveranskapacitet.

SIGNATURRESOR
Box 104
178 22 Ekerö
+46 (0)8-33 22 76
ann.o.andersson@signaturresor.se
www.signaturresor.se

Signaturresor

Vi är en resespecialist som skräddarsyr unika upplevelser med genomgående hög kvalitet på både boende och arrangemang, i härlig miljö utomlands.
För en oförglömlig start på livet tillsammans och ett underbart bröllop så behöver man inte resa så långt.
Det kanske är viktigare att kunna ta med sig sina nära och kära till solen och värmen och ordna en riktigt härlig fest?
Då kan vi rekommendera flera härliga förslag som till exempel fantastiska pärlor på Mallorca eller varför inte på Franska Rivieran: Här är vi specialister med mer än 30 års erfarenhet i researrangemang hos det team som skräddarsyr er bröllopsresa hos oss.

Våra hotell är handplockade och personligen utvalda. Vi erbjuder unika boenden som kan vara charmiga herrgårdar, små slott och vackra, lyxiga Resorts, som alla har något speciellt: Några har en stjärna i Guide Michelin eller ett kanske ett oerhört vackert läge precis vid havet

Vi ordnar med allt från vigsel till fest som kan fyllas med musik, artister, blomsterprakt och härliga upplevelser. Vi tar hand om allt det praktiska, hjälper till med alla detaljer och vet vad som behövs så att ni inte behöver stressa utan kan njuta av ert bröllop med allt vad ni önskar.

Vi kan förverkliga er dröm och göra er bröllopsresa till ett minne för livet.
Vi ser fram emot att ses på Bröllopsmässan på Grand Hotell!

T

TÅRTSTUGAN
Tomta-Ekevägen 112
761 75 Norrtälje
+46 (0)70-425 06 71
karin@tartstugan.se
www.tartstugan.se

Tårtstugan

Vi skräddarsyr er bröllopstårta precis som ni vill ha den, både vad gäller innehåll och utseende. Det är lika viktigt för oss att tårtan är god som att den är vacker och det absolut viktigaste är att ni blir mer än nöjda med tårtan på er bröllopsdag!

BJÖRN TÖRNBLOM 
ACCESSORIES
bjorn.tornblom.accessories@hotmail.com
www.bjorntornblom.se

Björn Törnblom Accessories

Dans och då främst 10-dans har varit mitt liv sedan jag var 7 år. På dagarna står jag i Synsam-butik i Stockholm och hjälper kunder att hitta den perfekta glasögonbågen.Två skilda världar, men som tillsammans kompletterat varandra och givit mig otroligt mycket olika erfarenheter och fått mig att utveckla min estetiska sida.Via dansen har jag lärt mig att vara fokuserad, disciplinerad och målinriktad. Jag får vara kreativ både när det gäller själva dansen men också när det gäller att skapa kläderna till dansen.
I Bröllopsmässan kommer Björn bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

VIKTORIA TOCCA
musikalartist
www.viktoriatocca.com
www.broarnaimadisoncounty.se

Viktoria Tocca

Om Viktoria Tocca
Bakom den svenska uppsättningen av ”Broarna i Madison County” och även föreställningen ”Från Broadway till Duvemåla” ligger svenska sångerskan Viktoria Tocca som har en diger meritlista. Bland annat fick Viktoria stor uppmärksamhet när hon knep huvudrollen som Sissi vid världspremiären av musikalen ”Ludwig II” i Tyskland 2000-2001, och hon är en utav de yngsta sångerskor någonsin att bli godkänd av Andrew Lloyd Webber att göra huvudrollen Christine i ”Phantom of the Opera” – en roll hon spelade i Köpenhamn under två år i början av 2000-talet. 350 miljoner TV-tittare avnjöt hennes sång när hon sjöng live på isen under Europamästarinnan Irina Slutskajas avslutningsuppvisning vid EM i konståkning 2003.
Viktoria Tocca var nominerad i hela 18 kategorier – bland andra ”Årets album” för ”Dream It” och ”Årets kvinnliga klassiska artist”, ”Årets världsartist” och ”Årets live-uppträdande” – i den femte årliga prisgalan Indie Music Channel Awards som ägde rum i Grammy-muséet i Los Angeles den 24 april förra året. Viktoria tog hem segern i sju klasser, bland annat ”Årets album”. Första gången galan ägde rum vann hon hela nio priser inklusive ”Årets artist” som utses av en jury.
Svenska sångerskan Viktoria Tocca såg den tvåfaldigt Tony-belönade musikalen ”Broarna i Madison County” på Broadway för snart tre år sen. Nu sätter hon upp den på Maximteatern i Stockholm med premiär den 12 september 2018. Den kvinnliga huvudrollen görs av Viktoria själv och den manliga av Daniel Sjöberg.
För regin svarar Rikard Bergqvist som bland annat regisserat GöteborgsOperans aktuella uppsättningar av ”Trollflöjten” och ”Hair”. Rollbesättningen görs senare i år och biljetterna släpps till försäljning den 12 september i år.
– Jag är så glad att ”Broarna” kommer till Sverige och att de valt att  lägga urpremiären hos oss på Maximteatern. Det är en fantastisk musikal och en underbar historia som trollbundit många, både i bokform och som film, säger Agneta Villman, VD och delägare Maxim­teatern.
Under höstens och vårens landsomfattande turné med succéföreställningen ”Från Broadway till Duvemåla” framför Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg sångerna ”Före och efter dig” och ”En sekund och tusen mil” ur ”Broarna i Madison County”. Så här skrev Arbetarbladet:
”Det som lyste kraftigast var ändå två nummer jag aldrig hört tidigare.”
Viktoria Tocca om ”Broarna i Madison County”
– ”Broarna i Madison County” är min nya favoritmusikal av så många anledningar. Det var första gången sedan ”Phantom of the Opera” och ”Kristina från Duvemåla” som jag blev så djupt berörd av en föreställning.
– Det är också väldigt ovanligt att det skrivs nytt material för en mer klassisk sopran i musikalsammanhang och efter att ha spelat min drömroll, Christine i ”Phantom of the Opera” när jag var yngre så är det fantastiskt att hitta en ny drömroll som är som klippt och skuren för mig både röstmässigt och åldersmässigt. Det är extremt ovanligt att hitta något som är så välskrivet och mångbottnat i en musikal.

TOUR PACIFIC
Box 1090
251 10 Helsingborg
+46 (0)42-17 95 00
bokning@tourpacific.se
www.tourpacific.se

Tour Pacific

Tour Pacific är Sveriges ledande arrangör av bröllopsresor. De flesta av våra kunder väljer Söderhavets vackra och oförstörda övärld. Här finns en stor variation av hotell, såväl exklusiva resorts som enklare bungalows, något för var och ens budget.

Sedan starten för 23 år sedan har företaget varit specialiserade på resor till Söderhavets öar, Australien och Nya Zeeland. Dessutom har vi exotiska resmål som Mauritius, Seychellerna, Maldiverna och Bali – exotiska paradis i världen som vi också är specialister på! Vi är Sveriges ledande arrangör av bröllopsresor och vigselresor utomlands.

Vigsel och bröllopsresa i ett!
Andra tycker helt enkelt att det kostar mer än det smakar när man gifter sig hemma och skall bjuda släkt och vänner. Det är inte helt ovanligt att kostnaden hamnar mellan 50 000 och 100 000 kr. För dessa pengar kan man i stället skämma bort varandra på en oförglömlig resa – vigsel och bröllopsresa i ett! Kan ert liv tillsammans få en bättre start?

Vi hjälper er med allt det administrativa
När ni låter Tour Pacific arrangera bröllopet utomlands behöver ni inte längre stressa. Vi håller reda alla detaljer och hjälper till med allt det administrativa arbetet (vilka dokument som krävs etc). Det enda ni behöver göra är att packa resväskan och flyga iväg..

M/S TEATERSKEPPET AB
Skeppsbrokajen 104
111 30 Stockholm
+46 (0)8-14 48 00
info@teaterskeppet.se
www.teaterskeppet.se

M/S Teaterskeppet

Teaterskeppet är en smått unik lokal!
Från kajplatsen i Gamla Stan ligger hela Stockholms skärgård till hands.

I våra anpassningsbara matsalar finns möjlighet för en stor mängd olika möbleringar och koncept för mellan 80 och 250 middagsgäster. På sommarhalvåret har vi även rymliga däcksytor och en utebar, perfekt för fördrink och mingel!

Stora matsalen är rymlig och kombinationen av de stora fönstren samt det öppningsbara taket gör att upp till 200 gäster bekvämt kan äta i en inspirerande miljö med storslagen sjöutsikt. Restaurangen är KRAV-certifierad och maten lagas på plats av våra duktiga och erfarna kockar. Lilla matsalen, en halv trappa upp från stora matsalen, är mysigt inredd och ger ett varmt och välkomnande intryck och passar bra som barsalong både före och efter middagen.

Hos oss finns högtalare och mikrofoner till tal, enkla lösningar för ljud- och bildpresentation, discoljus och det mesta man kan tänkas behöva för att er dag/kväll ska bli så lyckad som möjligt – Välkommen ombord!

TARACCI 
Herrkläder Stockholm
Tegnérgatan 14
113 58 Stockholm
+46 (0)705 92 71 36
info@taracci.com
www.taracci.tictail.com

Taracci by Feyo Taracci

Taraccis kläder ska kännas mot kroppen som ett naturligt lager, stiligt och av ljuset föränderligt.
För att nå dit krävs kännedom om de naturliga materialens lyster och om hur de spelar mot passform och lika mycket en känsla inför vad tygens olika vävningar vill bli. Varje plagg kräver sin egen personliga stil och dynamik.
Jag ville återuppliva intresset för hantverk och tog fram en serie originella kreationer i liten skala. Mitt mål är att fortsätta arbeta i samma anda, varje plagg kräver sin egen lilla grupp modiga bärare för livets olika tillfällen och stämningslägen.

Feyo Taracci grundare av Taracci

U/V

VILLA KÄLLHAGEN
Djurgårdsbrunnsvägen 10
115 27 Stockholm
+46 (0)8-665 03 00
reservation@kallhagen.se
www.kallhagen.se

Villa Källhagen

I samma stund……som du kliver in på promenadvägen som leder från Strandvägen känner du skillnaden. Trafikbruset tystnar och naturens stillhet tar vid. Strax därefter står du i vår lummiga trädgård. Slå dig ner på uteserveringen och njut av en bit mat och något svalkande med Nordiska Museet speglandes i Djurgårdsbrunnskanalen. Förutom vår restaurang och uteservering erbjuder vi även övernattning i något av våra 36 hotellrum. Här bor du i vackra och ljusa rum, många med direkt anslutning till vår trädgård.
På Villa Källhagen kan vi hjälpa er att göra Ert bröllop så fantastiskt och personligt som ni önskar. Vår festvåning har stora öppningsbara fönster som leder ut till terrassen. Här kan ni och era gäster avnjuta Champagnen samtidigt som ni beundrar den vackra utsikten över Djurgårdsbrunnskanalen och Nordiska Museet. Flytta in till dukat bord och låt oss sköta det praktiska. Vår stora kunskap och långa erfarenhet av lyckade fester gör att vi kan försäkra er en oförglömlig bröllopsfest. Ni har även möjlighet att boka vår trevliga Matsal, Verandan och vår somriga uteservering.
Romantisk vigsel
För er som vill ha en personlig vigsel utöver det vanliga, kan vigseln utföras här på Villa Källhagen. Ni kan vigas på vår brygga eller vid strandkanten, alternativen är många, kom förbi så kanske ni hittar just er favoritplats.

ULRIKSDALS VÄRDSHUS
Ulriksdals Slottspark
170 79 Solna
+46 (0)8-85 08 15
info@ulriksdalsvardshus.se
www.ulriksdalsvardshus.se

Ulriksdals Värdshus

Giftermål på Ulriksdals Värdshus

Låt oss arrangera en oförglömlig bröllopsmiddag på Ulriksdals Värdshus. Omgivningen med skog, Slottsträdgård och Edsviken som närmsta granne kan få vem som helst att tappa hakan. Den bildsköna omgivningen kombinerat med lugnet och dess anrika historia gör att värdshuset lämpar sig perfekt för ett riktigt lyckat bröllop året om.
Värdshuset är vackert beläget vid Edsviken i närheten av Ulriksdals slott. Sommartid är slottet öppet för allmänheten och där kan du bland annat besöka kung Gustav VI Adolfs och drottnig Louises berömda vardagsrum med möbler av Carl Malmsten. Väl värt ett besök är också Confidencen, Sveriges äldsta slottsteater. Eller ta en långpromenad i slottsparken och njut av naturen och alla vackra gamla hus. Hos trädgårdsmästare Rappne kan du året om köpa kärleksfullt uppdrivna växter.

VINUNIC
Box 7471
103 92 Stockholm
+46 (0)8-660 84 15
info@vinunic.se
www.vingruppen.se

Vinunic

Vi som arbetar för VinUnic är alla vinentusiaster och de flesta av oss är utbildade sommelierer. Vi älskar att leta efter nya spännande viner och när ett vin i tillgänglig prisklass överträffar förväntningarna, ger det oss samma tillfredsställelse som när toppvinerna lever upp till högt ställda förväntningar.

Att vi lyckats leva upp till den målsättning som avspeglas i mottot ”Kvalitet till varje pris” har vi fått många bevis för. Bland annat utsåg Sveriges ledande vinjournalister Vinunic AB till Årets Vinimportör fyra år i rad. Ett betyg som sporrar oss att fortsätta jaga kvalitet i alla prislägen – och kvalitet utan kompromisser!

W

WILHELM PETTERSSON GULDSMEDSAFFÄR
Drottninggatan 70
111 21 Stockholm
+46 (0)8-20 04 90 alt. 21 50 74
kund@wilhelmpettersson.se
www.wilhelmpettersson.se

Wilhelm Pettersson Guldsmedsaffär

Hos oss är ni välkomna att slå er ner i lugn och ro i vår förlovnings- och vigselavdelning för att prova och jämföra olika typer av ringar. Ingen tidsbokning krävs då samtliga i vår personal har spetskompetens inom detta område.
Alla har vi olika önskemål och budgetar, vilket vi självklart tagit hänsyn till. Vi erbjuder ringar i alla olika prisklasser och material så som silver, titan, palladium, guld och platina. Vi är måna om att endast arbeta med leverantörer som håller hög kvalitet, både gällande arbete och stenar. (Läs om Kimberleyprocessen här)
Då vi har en egen ateljé kan vi även hjälpa er att designa och förverkliga era egna drömringar.

WEDDING CASTLE
Barkarbyvägen 45
177 44 Järfälla
+46 (0)8 36 80 80
info@weddingcastle.se
www.weddingcastle.se

Wedding Castle

Hos oss hittar du allt du behöver för ditt bröllop. Brud- festklänningar, klänningar för bal, dop brudnäbbar ,skor ,väskor,accessoarer m.m

WEDDING BY AFFI
Affi Nazari
Stockholmsvägen 3
185 51 Stockholm
+46 (0)70 600 41 42
info@weddingbyaffi.se
www.weddingbyaffi.se

Wedding By Affi

Efter 11 år i branschen som utbildad bröllopskoordinator från Virginia art of wedding , vet jag att ens bröllop är en stor händelse som de flesta har drömt om länge och har väldig stora förväntningar på den dag. Inget får glömmas, inget får förflyttas, nyanser av blommor måste vara exakt som hon har valt, den lilla pärlan i brudbuketten måste ligga på rätt blomma, låten till vigseln måste bytas i tid och allt ska vara perfekt i minsta detalj. Det finns ingen chans till förbättring nästa gång. Det är därför ni behöver någon som jag. Någon som har kol på allt, vet scheman utantill, har information om alla inblandade, kontakater, leveranser och så vidare. Någon som håller i alla trådarna medan ni njuter av den tiden och kärleken tillsammans.

WEDZEM SWEDEN
+46 (0)70 789 03 71
www.wedzem.se

Wedzem Sweden

Hur skapar ni ert drömbröllop utan att försätta er i onödig skuld? Har ni börjat planeringen och inser att budgeten inte håller och att ni får börja skala ner era drömmar till det mest väsentliga?

Oavsett om du bara vill ha ett intimt bröllop utan ceremoni eller en större reception i en kyrka så kan bröllopsplaneringen vara krånglig och tidskrävande. Det är där WedZem kommer in i bilden – vi hjälper dig! Vi tycker att den stora dagen ska vara allt man någonsin drömt om och lite till.

Med hjälp av WedZems innovativa bröllopsönskelista kan bröllopspar enkelt låta sina gäster bidra till den mest meningsfulla bröllopspresenten som finns – bröllopet självt!
Det underlättar dessutom avsevärt för blivande makar att få gratis hjälp med planeringen och få stöd under hela resan fram till den stora dagen!

WESTMANS
Uthyrningsservice
Lintavägen 4
168 67 Bromma
+46 (0)8-622 98 40
info@westmans.se
www.westmans.se

Westmans Uthyrningsservice

Hos oss kan du hyra allt du behöver för ditt event – gala, fest, middag, bröllop eller konferens och mässa. Vårt sortiment ger dig stora valmöjligheter och vi hjälper dig gärna att hitta det som passar dig bäst. Vi tar emot bokningar för både mindre och större tillställningar upp till ca 15.000 kuvert.

Alla våra produkter håller hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Gör din förfrågan här på webben så får du en orderbekräftelse inom kort. Vi levererar över hela landet eller så hämtar du själv i någon av våra filialer, Bromma, Täby, Uppsala eller Malmö.

X/Y/Z/Å/Ä/Ö

ÅHRMAN EVENT SWEDEN
DJ NICLAS
Niclas Åhrman
+46 (0)73-500 76 36
niclas@aesweden.se
www,aesweden.se

Åhrman Event Sweden

Event för privatpersoner och företag.