Bröllopsmässan 2020 utställare

Här presenteras de utställare som ni kommer att möta i 2020 års Bröllopsmässa Grand Hôtel Stockholm.
Sidan är stadigt under uppdatering. Fler utställare tillkommer.

Vi är den intima, varmt omfamnande och exclusiva bröllopsmässan och totalt kommer finnas ett 50-tal utställare, alla av högsta kvalitét.

Bild Företag Presentation

JUVELERARE
DAVID HARPER

Drottninggatan 83
111 60 Stockholm
+46 (0)8-22 33 29
juveleraredavidharper@gmail.com
www.davidharper.se

Juvelerare David Harper

Juvelerare David Harper har designat och skapat exklusiva smycken och juveler i både guld och platina med ädelstenar i mer än trettiofem år. För livets alla tillfällen. Engelskfödde David W Harper har en gedigen guldsmedsutbildning.
Hos juvelerare David Harper är ditt smycke i säkra händer. David ”puts his heart and soul” i all design, tillverkning och reparationer. Kvalitet och noggrannhet är två viktiga ingredienser för att uppnå nöjda kunder. Hos David Harper står kunden alltid i fokus

CRAVING FOR

Jewellery
Showroom:
Surbrunnsgatan 23
Stockholm
+46 702 25 15 16
contact@cravingforjewellery.com
cravingfor.com

Cravingfor

Vi erbjuder prisvärda, exklusiva smycken att älska och bära varje dag.
Låt oss hjälpa dig att designa din bröllopsring, den perfekta morgongåvan eller skapa ett helt nytt smycke utifrån din egen ädelsten. Gravering bjuder vi på. Tillsammans skapar vi ditt drömsmycke till ett attraktivt pris.

Utöver från våra skräddarsydda smycken erbjuder vi även kollektioner där du väljer den ädelsten du vill ha i kombination med det guld du föredrar, för att förstärka din personliga stil.
Cravingfor erbjuder tidlösa smycken med en modern touch. Se mer på cravingfor.com

MÄSSERBJUDANDE!
Vid köp av en förlovnings-/vigselring värde 20.000 kr bjuder vi på eternityring i 18 karat guld med diamanter, värde 6.995 kr.
Kunder som gör en beställning på en vigsel-/förlovningsring erbjuds fri gravering. Dessutom en exklusiv rabatt på 15% på våra övriga smycken när du beställer vigsel/förlovningsring.

BRÖLLOPSGUIDEN
NORDEN AB

Nybrogatan 7
114 34 Stockholm
+46 (0)8-545 245 55
info@brollopsguiden.se
www.brollopsguiden.se

BröllopsGuiden

Sveriges bäst säljande bröllopstidning & Europas första bröllopsportal
etb. 15 jan 1997

BRÖLLOPSMAGASINET
Bridal Magazine Group

Björbäcksvägen 9
451 55 Uddevalla
+46 (0)522-68 11 99
info@bridalmagazinegroup.com
www.brollopsmagasinet.se

BröllopsMagasinet

Bridal Magazine Group
Bröllopsmagasinet startade i Danmark 1993 och har sedan dess expanderat till Sverige, Norge och Finland. Vi har upparbetat en stark position på den Nordiska marknaden och ger idag ut två innehållsrika nummer per år i varje land. Vi är en viktig inspirations- och informationskälla för blivande brudpar. Tack vare intressanta och inspirerande artiklar samt exklusiva fotoserier av det senaste bröllopsmodet är vi en komplett guide för brudparet.

BERGENDAL

Landsnoravägen 110
192 55 Sollentuna
Tel. +46 08-444 51 50
info@bergendal.se
www.bergendal.se

Bergendal – Fest & Bröllop

Vi ordnar fantastiska fester och har flera festmatsalar att välja på. I den äldre Herrgårdsbyggnaden från början av 1900-talet ligger Libius, en matsal med plats för 70 gäster. Här njuter man av god mat i genuin Herrgårdsmiljö med en fantastisk utsikt över parken och allén ner till bryggan.
I den nyare delen ligger Utsikten som är en matsal i modern stil. Med sitt läge högst uppe på berget och med en slående panoramavy över Edsviken är det lätt att förstå varför matsalen bär namnet Utsikten. Utsikten har plats för 250 matgäster och ligger i direkt anslutning till bar och utomhusterrass.
Många väljer Bergendal för sina bröllopsfester. En del har sin vigsel i parken med bryggan och vattnet som kuliss. Vårt bröllopspaket innehåller en minnesvärd trerätters middag med vacker dukning och säsongens blommor. Vi kan även hjälpa till med fotograf, blomsteruppsättningar, bröllopstårta och mycket annat som hör till ett lyckat bröllopsarrangemang.

CLASSIC ROLLS &
BRÖLLOPSBILAR

+46 (0)8-541 372 79
brollopsbilar@swipnet.se
www.brollopsbilar.se

Classic Rolls & Bröllopsbilar

Vi är ett företag som är specialiserat på persontransporter vid högtidliga och speciella tillfällen.
Om ni vill åka en Rolls-Royce på ert bröllop bör ni veta att skillnaden mellan de olika modellerna är enormt stor. Be att få se ett foto på bilen eller åk och titta innan ni bokar så ni vet vad ni beställer.Bilparken är framtagen för att passa kundernas önskemål.
Våra vanligaste transporter är för brudpar men vi kör också vid födelsedagar, representationer och studentexamen.Bilarna används vid TV och filminspelningar, för reklam m.m.
Vi innehar trafiktillstånd

CORNELIA WEBB

care@corneliawebb.com
corneliawebb.com

Cornelia Webb – Our Story

15 years of female entrepreneurship with a conscious mind. Cornelia Webb gained international recognition early on for her innovative take on costume jewellery.
Cornelia looks at jewellery not only as a design piece, or design expression, but as a way to highlight the landscape of our bodies.

EMMA ENGELBERT AB

+46 (0)8-662 95 06
info@emmaengelbert.com
emmaengelbert.com

Emma Engelbert

Här har du möjligheten att helt och hållet designa dina egna förslag, med vår hjälp skapa din drömring om du så önskar.

If you can imagine it , we can create it!

Bridal collection står för gedigen juvelerarkonst med alltigenom handsmidda smycken i platina och guld.
All tillverkning sker i Stockholm. Kollektionen består av förlovningsringar, alliansringar , herringar samt morgongåvor. Vi tillverkar din ring efter dina önskemål . Custom fit!

GRAND HÔTEL
STOCKHOLM-SWEDEN

Södra Blasieholmshamnen 8
103 27 Stockholm
+46 (0)8-679 35 00
info@grandhotel.se
www.grandhotel.se

Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel är ett klassiskt landmärke mitt i centrala Stockholm. Läget är perfekt och utsikten över Strömmen, Gamla Stan och Kungliga Slottet är mycket uppskattad av såväl internationella som svenska gäster. Grand Hôtel har en lång och fascinerande historia. Stora personligheter, både kända och okända, har besökt hotellet ända sedan det öppnade 1874.
Idag är Grand Hôtel ett av de utvalda företag i Sverige som är Kungliga Hovleverantörer. Det är en hedersutmärkelse som vi är mycket stolta över.
Vi är det enda hotellet i Sverige som är med i det prestigefyllda ”The Leading Hotels of the World”, vilket är en marknads och försäljningsorganisation för 430 av världens ledande femstjärniga hotell.

JENS MAGI

Jens Jadbäck
+46 (0)762-36 83 83
info@jensmagi.se
www.jensmagi.se

Jens Magi

Allting måste vara perfekt på den stora dagen och det är alltid väldigt många gäster att ta hand om. Lyckligtvis finns det en hel del personal som hjälper till med mat, musik och ordningen på talarna. Däremot missar många att underhålla gästerna då det uppstår väntetid – innan eller efter ceremonin, i väntan på servering, när brudparet fotograferas, i väntan på brudvals eller brudskål, när lokalen färdigställs för dans eller helt enkelt till desserten.

Jens Jadbäck är en mycket erfaren bröllopsunderhållare som trollar bort all väntetid för dina gäster. Han minglar runt och bjuder på close up magi i gästernas egna händer och ser till att även väntetid och ”transportsträckor” fylls med skratt.
Du träffar Jens Magi där du minst anar i Bröllopsmässan 2019.

ANNELIE J PHOTOGRAPHY

Stockholm
info@anneliejphotography.com
anneliejphotography.com

Annelie J Photography

I’m a weddingphotographer of fine art photography. I have a passion for stylish weddings. What does this mean for your wedding?
You can trust me to pose and direct you effortlessly with an editorial edge, as I also do fashion photography.

KICKI FOTOGRAF

+46 (0)703-403 728
kicki@kickifotograf.se
www.kickifotograf.se

Kicki Fotograf

Lekfullt. Varmt. Äkta.
Ett ögonblick går så fort.
Jag vill fånga det. Bevara det. Precis som det var.
Inte bara det som hände.
Utan det ni kände.
En bra bild består av så många bilder.
En bra bild kan vara som en hel berättelse.
En bra bild dröjer sig kvar.
Allt handlar om förtroende. Respekt och närhet. Öppenhet och avstånd. En bra bild växer alltid fram i möten. I över trettio år har bildberättandet varit min drivkraft. Min kära kamera Leica och jag och många, många möten med människor.
Mitt hjärta är fyllt av dessa möten.

 

MEDIATEC

Solutions Sweden AB
Box 89
745 22 Enköping
+46 (0)708-44 04 10
olbi@mediatecgroup.com
www.mediatecgroup.com

MediaTec – NEP Live Events

Mediatec erbjuder kompletta helhetslösningar inom Bild, Ljud, Ljus och IT. Vårt erbjudande innehåller inte bara teknik utan också ett brett utbud av tjänster som utförs av medarbetare med specialistkompetens inom respektive område. Vi hjälper gärna till med allt från konceptutveckling till projektering och genomförande. Ofta handlar det om ett liveevent med en kombination av ljud-, ljus- och bildlösningar, men det kan också vara fråga om en enskild videoproduktion eller IT-leverans. För oss är det viktigt att ha bästa möjliga lösning tillsammans med den senaste tekniken. Det är så vi skapar oförglömliga evenemang.

 

MIA LEWELL

Fotograf
+46  (0)739 83 42 71
kontakt@mialewell.se
mialewell.se

Mia Lewell Fotograf

Låt mig föreviga dina ögonblick!
Tycker du om det spontana och avslappnade?
Tycker du om ljusa bilder i pastelliga färger? Värdesätter du livets ögonblick och vill bevara dem för framtiden? Vill du investera i minnen?
Jag hjälper dig gärna – varmt välkommen att kontakta mig!

TÅRTSTUGAN

Tomta-Ekevägen 112
761 75 Norrtälje
+46 (0)70-425 06 71
karin@tartstugan.se
www.tartstugan.se

Tårtstugan

Vi skräddarsyr er bröllopstårta precis som ni vill ha den, både vad gäller innehåll och utseende. Det är lika viktigt för oss att tårtan är god som att den är vacker och det absolut viktigaste är att ni blir mer än nöjda med tårtan på er bröllopsdag!

VACKRA BRÖLLOP

info@vackrabrollop.se
www.vackrabrollop.se

Vackra Bröllop

Bara själva ordet bröllop ger ett glädjerus i kroppen! Ni ska gifta er och ni har en spännande tid framför er. Vi har glädjen att få hjälpa många brudpar med att skapa fantastiska blomsterarrangemang inför den stora dagen. Vi hoppas att få kunna hjälpa er också! Välkomna till Vackra Bröllop – din personliga florist och bröllopskoordinator i Stockholm
Det är få dagar som är så speciella som självaste bröllopsdagen. En dag med mycket känslor och en dag som ni alltid kommer att minnas. Alla brudpar och bröllop är olika och därför skräddarsyr vi blommorna och bröllopet utifrån era drömmar och önskemål.
Vackra Bröllop är en professionell florist- och bröllopskoordinator som är baserad i Stockholm. Med vår erfarenhet och kunskap inom bröllopsbinderi garanterar vi er professionell service och kvalité av vårt arbete.
Alla är vi olika och varje brudpar är unika. Varje par har sin egen personliga stil och sysselsättning. Ni delar också gemensamma minnen men störst av allt, er kärlek till varandra. Ni drömmer om hur er perfekta bröllopsdag ser ut där ni tillsammans med släkt och vänner ska föreviga den här dagen när ni är som lyckligast. För oss handlar det inte bara om att skapa perfekta blommor till er bröllopsdag. Vår vision är att börja från början. Att ta reda på vad ni drömmer om, vad ni önskar och hur ni vill att er dag ska vara och utifrån det skapa det som reflekterar er tillsammans.

VIKSJÖ FOTO

Viksjöplan 3
175 45 Järfälla
+46 (0)8 580 345 00
kjellesvensson@hotmail.com
viksjofoto.com

Viksjö Foto

Bröllopsfotograf en underbar syssla…..

Ja nu när ni ska till att gifta er och letar efter en fotograf som ska vara med kort el lång tid på eran stora dag.

Jag vill ge allt för er på denna stora dag.

Mitt koncept är att jag levererar alla bilder högupplösta när vi är klara med varann plus att jag skickar ett usb minne med bilderna redan efter 1-5 dagar efter bröllopet. Prisbilden då?
Jag ger pris efter era önskemål, inte räknat i timpris utan efter hur mycket och länge ni vill ha mig med.

Jobbar ofta med en assistent som hjälper till vid fotograferingen + att vi börjar med ett möte där vi tillsammans lägger upp ett tidschema.
Vi skriver sedan ett kontrakt där det framgår allt vad vi kommit överens om.

Jag har fotat ca 300 bröllop i olika miljöer och har en bred erfarenhet där vi tillsammans skapar de vackraste bilderna som får er att minnas er stora dag.

Foto kommer

WEDS BY J

Jasmin Börjesson
Hornsbergsvägen 22
112 15 Stockholm
070 575 21 51
jasmin@wedsbyj.se
wedsbyj.se

Weds by J

Sedan 2016 har jag arbetat som projektledare och eventkoordinator på flera festvåningar i Stockholm.
Är diplomerad bröllopskoordinator och har specialiserat mig på bröllop som utmärks av unika detaljer och personlig prägel i Stockholmsområdet med omnejd.
Med hjälp av struktur, kreativitet och en sky-is-the-liit-inställning lovar jag att utifrån era preferenser skapa ett perfekt evenemang.

     

RÖRSTRAND

Hk: Fiskars Sweden AB
Box 122 49
102 26 Stockholm
042-36 11 00
kontakt@fiskars.com
rorstrand.se

Rörstrand – en smaksak sedan 1726

För snart 200 år sedan tillverkade vi på Rörstrand vår första tallrik.
Många servicer och generationer senare erbjuder vi fortfarande Sveriges mest inbjudande porslin. Med designklassiker från Swedish Grace till Filippa K har vi lyckats vara moderna och klassiska på samma gång. Det gör bara den som förmår att lyssna till vad som ligger i tiden, utan att tumma på kvalitet och hantverk.

Foto kommer

SÖDRA TEATERN
MOSEBACKE

Mosebacke Torg 1-3
116 46 Stockholm
08-480 044 00
sodrateatern.com

Vi är mer än bara Teatern

Södra Teatern och Mosebacke är inte bara platser för musik, teater och mat utan även för fest, bröllop och konferens. Hyr någon av våra fantastiska lokaler och få en av Stockholms vackraste utsikter med på köpet.

Södra Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik.
Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurangen Mosebacke Etablissement och flera barer.

SIGTUNASTIFTELSEN

Hotell & Konferens
08-592 589 21
bokningen@sigtunastiftelsen.se
sigtunastiftelsen.se

Sigtunastiftelsen

Sigtunastiftelsen är en underbar plats för ett bröllop. Här finns allt samlat på ett och samma ställe: kapell inomhus och friluftskyrka utomhus eller Rosengården att vigas i. Matsalarna för bröllopsmiddagen med rosorna och springbrunnen alldeles bredvid.
I den Italieninspirerade byggnaden med vackra valv sover också brudpar och gäster gott – gästrummen är individuellt inredda och har alla sin egen karaktär.
Här finns den atmosfär som bidrar till att göra dagen till det oförglömliga minne ni vill att den ska vara. Vi hjälper er att planera och genomföra den stora dagen.

CARDELLKLINIKEN

Brahegatan 20
114 37 Stockholm
cardellkliniken.se

Cardellkliniken

Här är det du som kund som är i fokus. Tillsammans diskuterar vi dina önskemål och förutsättningar och utifrån dessa uppnå ett realtistiskt behandlingsresultat.
Vi utför estetiska behandlingar i lugn och sober miljö.

POP HOUSE

Djurgårdsvägen 68
115 21 Stockholm
+46 (0)8 121 328 63
jessica.a@pophouse.se
pophouse.se
cirkus.se
abbathemuseum.com

Abba The Museum. Cirkus. Hotel. Food&Bar

På Djurgården mitt i Stockholm ligger POP HOUSE Hotel på bekvämt avstånd från City och Gamla Stan. I huset finns, utöver ABBA The Museum, POP HOUSE Hotel med restaurang & bar, det nybyggda Glashuset med live-musik och events. Nyligen förvärvade POP HOUSE också den anrika teateranläggningen Cirkus på Djurgården som ett led i strategin att bli en av världens främsta musikdestinationer.

Vårt Glashus (som ligger i anslutning till restaurangen POP HOUSE Food&Bar) är en perfekt yta för mingel, paneldiskussioner, liveframträdanden, konferenser, seminarier och andra typer av event. Här kan vi ta emot upp till 250 personer. Om ni är en större grupp kan ni även boka Glashuset och vår restaurang i kombination och då kan ni vara upp till 600 minglande gäster. POP HOUSE Food&Bar serverar en bistromeny med influenser från hela Europa. I restaurangen kan vi erbjuda sittande middag för upp till 120 personer.

KRISTJAN LOOTUS

+46 (0)709-561 516
kristjanlootus@yahoo.com
www.kristjanlootus.com
www.brollopsdans.se

Kristjan Lootus – Bröllopsdans

Bröllop kräver ju mycket planering och en självklar del av bröllopet har alltid varit bröllopsdansen. Men vad ska man välja och hur ska man göra? Oftast väljer man den klassiska valsen där man kan visa kärlek och elegans mellan brudparet. Många väljer också en stilig Foxtrot för att vackert sväva tillsammans över dansgolvet. Det är möjligt att göra ett medley av en elegant vals, en passionerad tango och en het salsa eller chacha. Väldigt populärt har det också blivit att använda scenen Time of My Life från filmen Dirty Dancing och göra ett shownummer av första dansen tillsammans som man och hustru.
Om man verkligen vill överraska sina gäster och om man har modet att toppa kvällen kan man börja sin bröllopsdans med en långsam vals och sen helt plötsligt bryta musiken och köra loss till disco eller nån partylåt. Varför inte?! Allt är möjligt och valet är ert!
Jag sätter självklart ihop den perfekta och minnesvärda bröllopsdansen för just er, koreograferar den speciellt efter era önskemål och kan komma med idéer och låtval om ni vill.
I Bröllopsmässan kommer Kristjan bjuda upp till dans, och ge en rolig upplevelse, pröva-på inför den stundande bröllopsdansen!

BUSKENSTRÖM
Mediakonsult AB

+46 (0)70-314 81 12
www.buskenstrom.se

Buskenström Mediakonsult
i samarbete med Supreme Deejays

Skådespelare – Programledare – Artist – bland mycket annat.
Här finns något för alla tillfällen inom teater och nöje samt underhållning i bröllopssammanhang eller den stora festen!

S:t Eriks gymnasium
Stockholms Stad

Polhemsgatan 35
Box 8302
104 20 Stockholm
08-508 38 245
eva.hallin@edu.stockholm.se
steriksgymnasium.stockholm.se

Floristutbildningen S:t Eriks gymnasium

Elever under utbildning medverkar med buketter skapade till visningarna tillsammans med Drottning Blankas design & stylistelever i specialvisning. Möt morgondagens stylister och florister i bröllopsmässan.BRÖLLOPSBUTIKEN

Sankt Eriksgatan 74
113 20 Stockholm
08-30 79 30
brollopsbutiken@brollop.se
brollop.se

Bröllopsbutiken
En specialbutik inom kvinnligt bröllops- och festmode

I vårt breda sortiment finns allt från den klassiskt enkla brudklänningen till debn exklusivt påkostade sagoklänningen. Vi säljer även hårprydnader, slöjor, skor, underkläder och andra tillbehör.
Våra stylister hjälper dig att hitta din drömlöänning.
Hos oss får du även tips på tillbehör till just din klänning och kan i lugn och ro prova hela outfiten i vår butik. Vi kan erbjuda allt för din klädsel.
Vår personal är kunnig i sömnad och hjälper dig att se över om något behöver ändras. Vi samarbetar med en klänningsskräddare med yttersta kompetens och mångårig erfarenhet.
Välkommen att se oss i mässan och mässans visningar.

DROTTING BLANKA
DBGY Stockholm

@drottningblankastockholm

Drottning Blanka, Kungsholmen

Välkommen till en mycket inspirerande och kreativ utbildning där fokus ligger på att skapa en bra grund och ge dig ett kontaktnät inför framtiden. Många av våra orter har varje år en modevisning eller en show där elever från skolans alla program hjälps åt och där mode- och stylistelever visar upp sina kunskaper. Hår- & makeupstylister ger i mässan möjlighet till pröva på för besökarna samt deltar med program på scen/catwalk.

TOUR PACIFIC

Tour Pacific Scandinavia AB
Box 1090
251 10 Helsingborg
travel@tourpacific.se
tourpacific.se

Tour Pacific – er drömresa

Ett av våra främsta stykor är den gedigna kunskap om resmålen och produkterna vi säljer. Vår personal besöker regelbundet våra resmål och testar produkter vilket har bidragit till en stor kunskapsbank hos oss. De kunder som väljer att låta oss arrangera sina resor är de som framför allt uppskattar god service och hög kvalitet på resorna. Våra duktiga säljare är engagerade och vi strävar efter att ge varje kund ett vänligt och personligt bemötande. Många väljer att köpa resan av oss efter rekommendationer från tidigare kunder, media, flygbolag eller annan resebyrå.
Vi erbjuder resor till Söderhavet, Australien och Nya Zeeland men ocksp indiska Oceanen som Mauritius, Maldiverna, Seychellerna och Bali som vi även har kommit att bli en ledande specialist på, liksom väl utvalda kryssningsrederier i premiumsegmenten.

 

QATAR AIRWAYS

qatarairways.com

Welcome to Qatar Airways

Qatar Airways is proud to be one of the youngest global airlines to serve all six continents, and thanks to our customers response to our offerings, we are also the world’s fastest-growing airline. We connect more than 160 destinations on the map every day, with a fleet of the latest generation aircraft, and an unrivalled level of service from our home and hub, the Five-star airport, Hamad International Airport in Doha, the State of Qatar.

     

STRÅKDUO ISABELLE ANDÖ

Isabelle Andö
+46(0)70-140 80 11
info@isabelleando.se
www.isabelleando.se/ensembler

Isabelle Andö

Isabelle Andö tillsammans med cellist, anlitas ofta på tillställningar såsom bröllop, dop/namngivning, fest och andra ceremoniella tillställningar i Stockholm med omnejd och har en bred repertoar med allt från klassisk musik till filmmusik och pop. De har bl a framträtt på Stockholms Stadshus, H&M och Södra Teatern.
Med basen i Stockholm frilansar jag som violinist i olika sammanhang och genrer. Efter musikhögskoleutbildning inom klassisk musik spelar jag gärna även pop, tango, nyskrivet, folkmusik osv. Det ena berikar det andra.
Förutom stor erfarenhet av framträdanden som såväl solist, orkester-och kammarmusiker gör jag studio-och tv-inspelningar (ibland med egna stråkarrangemang), musikal-och teaterproduktioner, turnéer med olika artister samt ger privatlektioner i violin. Jag producerar även ofta egna konsertprojekt och turnéer.
Välkommen att höra av dig om du söker stråkmusik till något tillfälle – såsom bröllop, dop, fest, konferens och event osv! Utöver egna ensembler har jag även ett stort kontaktnät av både duktiga instrumentalister, sångare, kompositörer och arrangörer som kan bidra med sin kompetens.

LARS WALLIN

customercare@larswallin.com
couture@larswallin.com
larswallin.com

LARS WALLIN COUTURE

This is the creation of highest quality and unique, exclusive custom made dresses. The most high-end design in the fashion industry. This is our heritage and this is where the brand has it’s soul. The dreams are created here.

LARS WALLIN COLLECTION

The line offers dresses in the high premium segment inspired from the couture. Material that embraces the female body and breathes luxury – this is for the women who always have dreamt about having a Lars Wallin dress and now it is her time to shine.

Lars Wallin medverkar med visningar kl 14 och kl 16 på lördagen, samt lyssna till hans 30-åriga framgångssaga i intervju på scenen.

MIN BRÖLLOPSSAJT & TRYCKSAKER

08-545 665 95
marianne@minbrollopssajt.se
support@minbrollopssajt.se
minbrollopssajt.se

För allt ni vill berätta
och allt era gäster behöver veta.

Skapa er egen hemsida med smarta funktioner anpassade till bröllop.
Dela er glädje med en hemsida och berätta allt era gäster behöver veta inför bröllopet. Berätta hur ni träffades, gör en avbokningsbar önskelista, hjälp gästerna att hitta rätt med kartor och vägbeskrivningar. Med vår O.S.A. funktion kan gästerna anmäla sig direkt på hemsidan. Svaren laddas ner till en lista att t.ex ge till köket eller använda till bordsplacering. Enklare kan det inte bli.

SVENSKA KYRKAN

Bromma församling
Församlingsexpedition: Stopvägen 120
168 36 Bromma
08-564 355 00
bromma.forsamling@svenskakyrkan.se
svenskakyrkan.se/bromma

Svenska Kyrkan
Bromma församling

Anrika Bromma kyrka har funnits i över 850 år. Det är en av Stockholms mest populära kyrkor för ceremonier och här har människor vigts samman sedan 1100-talet.
Hur ser en vigselceremoni ut i Svenska kyrkan? Hur bokar du din vigsel i Bromma kyrka? Och vilka olika alternativ av vigslar erbjuder vi i Bromma församling? Kom förbi vår monter och prata med prästerna så får du svar på dina frågor. Du hittar oss uppe i Strömsalongerna, monter ST:6.

THE SPARROW HOTEL

Birger Jarlsgatan 24
114 34 Stockholm
+46 08-122 173 00
reseervations@thesparrow.se
thesparrow.se

Ett personligt boutiquehotell
mitt i Stockholm

Lyxiga hotellerbjudanden i Stockholm.
Med vår färgstarka och chica inredning, centrala läg, personliga och varma service tror vi du kommer trivas trés bien hos oss.
Det ska vara enkelt att ha trevligt hos oss. Slå dig ner i The Sparrows franska bistro skapad av Mathias Dahlgren och Staffan Naess och hitta något gott på menyn. Crevettes eller Quiche Lorraine? Slink in i vinbaren och botanisera bland väl utvalda viner. Välkommen till oss.

JENNY DRAKENLIND

Photography
+46 (0)70 720 89 39
jenny@drakenlind.com
drakenlind.se

Yay! Grattis!
Vad roligt att ni ska gifta er!

Det är egentligen helt fantastiskt när man tänker efter, två människor som väljer att säga JA till varandra och dela resten av livet med varandra! Och visserligen har ni säkert redan tjuvstartat, men det är nu det blir på riktigt liksom!

En bröllopsdag är något så stort och sagolikt att uppleva och det är svårt att beskriva den känslan för någon, så jag säger bara wow, vilken dag ni har att se fram emot! Alla vänner som kommer att vara där, familjen och andra favoritmänniskor som är där och delar en av era största dagar i livet med er!
Och det är rätt fantastiskt det också, eller hur!

En sådan här fest som man bara har en gång i livet vill man ju att det ska vara så perfekt som möjligt! Det kan betyda för ett par att festen ska vara på Grand Hotell och för ett annat en intim vigsel hemma i äppelträdgården. Oavsett vilken typ av bröllop ni vill ha så kommer det att bli helt perfekt eftersom det är ER dag! Ingen annan bestämmer, det finns inga ”måsten”, utan ni kan faktiskt skapa er alldeles egna bröllopsdag precis hur ni vill!

SIGVA AB

Köpmangatan 15
111 31 Stockholm
08-732 59 95
info@sigva.se
sigva.se

Sigva – modernt familjeföretag
och fokuserad vinimportör

Sigva är ett familjeföretag i andra generationen. Som en av Sveriges ledande vinimportörer har vi lång erfarenhet av branschen och har stadigt vuxit och utvecklats till ett modernt företag med gott rykte och starka resurser.

GARAMAJ of SWEDEN

Karlavägen 6
114 24 Stockholm
08-22 91 22
info@garamaj.se
garamaj.se

GARAMAJ of SWEDEN
cridal Couture

Vi älskar det nordiska rena, det enkla. Det enkla är det svåraste. Det kräver kvalité och hantverk.
Kvalitén från råvaran, spetsar och sidenet, till designen.
Hantverket ursprunget ur erfarenhet och nördig envishet.
Det enkla är vackert. Det vackra är skört – vi har vårdat det i 20 år.
Det vackra är flyktigt – vi har jagat det i 20 år.
Det vackra är förföriskt – vi förmår inte sluta skapa.
Det är enkelt – vi älskar att göra det. Vi älskar det enkla, även om det är svårt…

ATELJÉ TINA PÅ HORN

Frövi – Stockholm

Ateljé Tina på Horn

Ateljé Tina på Horn är ett skrädderi som genom åren klätt upp allt från bal- fest- och brudklänningar för alla som vill få den alldeles egna designen på sin kreation.
Med mångårigt hantverk har det blivit allt för både vardag och fest – och många nöjda kunder.
Till tidigare konferencierer i Bröllopsmässan, Tilde de Paula och även  Agneta Sjödin skapade Tina Pettersson, Ateljé Tina på Horn kreationer ofta anpassade efter det specifika årets teman. Några utav dessa kreationer kommer visas i Bröllopsmässan 2020.

GodDryck

Landsvägen 50 A
172 63 Sundbyberg
08-559 052 50
info@goddryck.se
goddryck.se

GodDryck No 1 Prestige Cuvée
and No 2 Sparkling RoséTogether we make a difference
GodDryck was founded by the Good Cause Foundation for one reason – to make positive change in the world. You might be thinking, ”How exactly does sparkling wine fit into that?”.
Well we want to to do more with our bubbly that just elevate your new year´s eve celebration. Like everyone else we have a responsibility to leave the world a better place than we found it. Therefore we think carefully about where our ingredients come from and where our profits go.

CIRKUS

Djurgårdsslätten 43-45
115 21 Stockholm
08-587 987 00
info@cirkus.se
cirkus.se

Cirkus på Kungliga Djurgården

Historiska Cirkus på Djurgården i Stockholm vill vara ett tillhåll för roligheter, samkväm och oliktänkande.
Vår ambition är att skapa extraordinära, udda och oväntade upplevelser, oavsett om du kommer hit för en konsert, en middag eller bara en kopp kaffe.
Vår restaurang är en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Hos oss ska du kunna känna dig som en del av vår gemenskap eller kunna vara i fred – ta med din förlängda familj eller komma själv.
Hit kan du komma om du vill fly från verkligheten, uppleva något extra eller om du bara vill vara dig själv en stund.

HOTELL HASSELBACKEN

Hazeliusbacken 20
115 21 Stockholm
08-12 13 33 00
info@hasselbacken.com
hasselbacken.com

Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken på Djurgården i Stockholm.
Koppla av på vår terrass med utsikt över den lummiga trädgården, därefter är du välkommen att äta middag i vår eleganta Restaurang Hasselbacken eller i vår lobbybar.
Stockholms sevärdheter ligger precis utanför dörren och det tar bara 10 minuter att ta sig in till city (med spårvagn till Centralen eller båt till Södermalm).
Är du här med familjen finns både nöjesparken Gröna Lund, Skansen samt ABBA The Museum med Pop House Hotel inom 2 minuters promenad.

SHOWERIET
NÖJESPRODUKTION

c/o Emelie Ekstedt
Porlabacken 37
124 70 Bandhagen
info@showeriet.se
showeriet.se

Showeriet Nöjesproduktion

Showeriet skapar underhållning med inriktning på sång, dans och teater för privatpersoner och företag.
Går ni i giftastankar? Låt oss sätta guldkant på er stora dag med en specialutformad showupplevelse.
Våra sång- och dansnummer med tema kärlek blir ett magiskt inslag på en bröllopsfest både ni och era gäster sent ska glömma.

SIMON KALLIN
FILMS
Ängsullsvägen 133
162 46 Vällingby
076-858 26 28
info@simonkallin.com
simonkallin.com

Simon Kallin Films

With a camera as a tool, Simon Kallin has traveled around the world as a digital nomad for the past year. Helping people and businesses reach a bigger audience by using his creativity. A film is about capturing the right moments at the right times and help people relive those moments 40 years later, as if it was yesterday. Making those moments and emotions breath inside of you. Whether it’s an event, baby shower, birthday party or a wedding I will help you capture that moment so you will have a memory for life.

So let’s go on an adventure and see the world together as we showcase humanity in motion.

http://www.brollopsmassan.se/wp-content/uploads/2013/04/ShenYun2015_Brollopsmassan_200X250.jpg

SHEN YUN PERFORMING ART

shenyunperformingarts.org

Schen Yun Performing Art

Shen Yun samlar toppartister från hela världen. Med sin passion för klassisk konst ansluter de sig till Shen Yun och dess uppdrag att återuppväcka en kultur som en gång nästan gick förlorad.
En Shen Yun-föreställning presenterar världens främsta klassiskt skolade dansare, en unik orkester som sammanför Öst och Väst, samt bländande animerade bakgrundsprojektioner – vilket allt tillsammans skapar en enastående föreställning

George Fashions

Fleminggatan 13
112 26 Stockholm
08-32 00 90
info@georgefashions.se
georgefashions.se

George Fashions

George Fashions är ett herr- och damskrädderi i Stockholm som specialiserat sig på att skräddarsy kostymer, dräkter och skjortor av både senaste snitt och i klassiska modeller.
I butiken har vi ett brett utbud på utvalda tyger i finaste ull, cashmere, siden och linne av engelska och italienska leverantörer som Holland & Sherry, Harrisons, Porter & Harding, W. Bill, Gino Matteo och Fabio Balberini. Där kan man även se olika modeller på skräddarsydda skjortor, kostymer, ytterplagg och dräkter som man kan välja få måttsydd.

RENTAL STORIES AB

Uppköparvägen 7
120 44 Årsta
08-400 202 01
olle@rentalstories.se
anna@rentalstories.se
rentalstories.se

Vi gör din fest unik!

Rental Stories erbjuder unika hyrprodukter till ditt event och bröllop. Av oss kan du bland annat hyra vackra glas, lyxiga bestick, vintageporslin, rustika bord och vigselbågar. Rental Stories erbjuder även event- och bröllopsdesign samt set up av dekor på plats.

Betsy Sandberg
Choklad & Glass

Butiker:
Lidingö Centrum 08-765 22 29
Östermalmshallen 08-663 63 05
info@betsysandberg.se
betsysandberg.se

Betsy Sandberg – Hantverk sedan 1926

Betsy Sandberg – ett familjeföretag som har tillverkat och sålt förstklassig choklad i Stockholm sedan 1926. Allt enligt småskalig tradition med hantverksmässiga metoder och stor noggrannhet i tillverkning, förpackning och leverans. På senare år gör vi även vår egna utsökta glass.
I våra butiker i Lidingö Centrum och Östermalmshallen hittar du utsökt choklad och glass för alla tillfällen!

SJÖFARTSHUSET
FESTVÅNINGAR

Skeppsbron 10
111 30 Stockholm
08-24 33 70
sjofartshuset@sjofartshuset.se
sjofartshuset.se

Sjöfartshusets Festvåningar
Klasiskt – Tidlöst – Elegant

Spännande gastronomi i kulturhistoriska matsalar.
Från ljust och Gustavianskt i paradvåning till rustik och trivsamt i vindsvåning. Boka er bröllopsmiddag i matsal Châmbre Séparée med tillhörande salonger i 1600-talshus med fantastisk utsikt. I priset ingår lokalerna generöst till kl 02.00 Dessutom ger hotellet intill 15% rabatt på hotellnätter vid bokning av bröllopsmiddag på Sjöfartshuset. Välkommen till Skeppsbron 10.

HYR EN CHOKLADFONTÄN

info@hyrenchokladfontan.se
www.hyrenchokladfontan.se

HyrEnChokladfontän.se

HyrEnChokladfontän.se – platsen med Sveriges största utbud av chokladfontäner och tillbehör. Hos oss kan ni hyra chokladfontäner till er nästa tillställning, fest, bröllop, kalas eller annan happening. Perfekt vid minglet i samband med fördrinken eller som mittpunkt vid efterrätten.

Utöver vårt stora utbud av chokladfontäner så utökar vi hela tiden vårt sortiment och har nu bla drinkfontäner, popcornmaskiner, sockervadd, våffeljärn, cake pops, slushmaskiner, donutmaskiner mm, och alla tänkbara tillbehör, både till uthyrning samt försäljning för både hemmabruk och professionella maskiner.

WESTMANS
UTHYRNINGSSERVICE

Lintavägen 4
168 67 Bromma
08-622 98 40
info@westmans.se
westmans.se

 

Westmans
Uthyrningsservice

Hos oss kan du hyra allt du behöver för ditt event – gala, fest, middag, bröllop eller konferens och mässa. Vårt sortiment ger dig stora valmöjligheter och vi hjälper dig gärna att hitta det som passar dig bäst. Vi tar emot bokningar för både mindre och större tillställningar upp till ca 15.000 kuvert.

Alla våra produkter håller hög kvalité och självklart ingår disk, tvätt och rengöring i priset när du hyr av oss.

Gör din förfrågan här på webben så får du en orderbekräftelse inom kort. Vi levererar över hela landet eller så hämtar du själv i någon av våra filialer, Bromma, Täby, Uppsala eller Malmö.

Dramatenrestaurangerna

Dramatenbaren, Frippe – Dramatensbakfiska samt Dramatenterrassen
anders@dramatenrestaurangerna.se
dramatenrestaurangerna.se

Dramaten Restaurangerna

Blicka ut över Nybroviken från vår Solterrass. Maj till augusti har vi öppet måndag-lördag för lunch, afterwork och skönt häng i baren. Hyr våra lokaler för din bröllopsmiddag/fest. Mejla oss så återkommer vi.

SKANSENS RESTAURANGER

Box 278 07
115 93 Stockholm
+46 (0)8-566 370 00
info@skansensrestauranger.se
www.skansensrestauranger.se

SKANSENS RESTAURANGER

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen. I allt från de skiftande omgivningarna, djurlivet, historiken, kulturen och byggnaderna är Skansen faktiskt svenskare än Sverige självt.
När man ska gifta sig har man mycket att tänka på. Låt Skansens Restauranger ta hand om middagen så att Ni kan luta Er tillbaka och njuta.
Ni ska bara fokusera på varandra på Er bröllopsdag och slippa oroa Er för maten, drycken och serveringen.
Vi hjälper Er med allt från brudskålen till vickningen efter middagen. Att planera dagen tillsammans med brudparet är viktigt för oss då vår strävan är att Ni ska bli absolut nöjda.
Vill ni ha något speciellt till middagen, kanske en
annorlunda upplevelse eller något annat utöver det vanliga?
Vi diskuterar gärna lösningar med er!

HAGA FORUM

Annerovägen 4
169 70 Solna
info@hagaforum.se
hagaforum.se

BRÖLLOP PÅ HAGA FORUM

Med utsikt över Brunnsviken i kungliga Hagaparken har vi möjlighet att rama in er bröllopsfest på ett oförglömligt sätt! Haga Forum är en prisbelönt byggnad med höga krav på estetik och känsla, vars placering gör bröllopet till en idyllisk dröm mitt i storstaden. Här har vi erfarenhet av bröllop alla årstider, och stor vana av skräddarsydda arrangemang.
Kontakta Diddi Jeurling för visning och möte, vi vill gärna höra tankarna kring just ert bröllop.