Alltså tårtan! Då menar jag inte en vanlig tårta, utan bröllopstårta -hur underbart är inte det? Enligt min mening är ett bröllop inte fulländat utan en magiskt vacker tårta, som är precis så där underbart god som den ser ut! Lite kräsen är jag när det kommer till sötsaker -vilket jag inte kan säga om Janne, sicken godisgris haha Det går bra med allt sött! Hjärtligt sant!

Vi är helt överens när det gäller tårtan, både utseende och smaker! Mitt favoritbär, och Jannes favoritchoklad -vilket är all choklad😂 Jag vill ha en hög tårta, som är mycket dekorerad med blommor, kanske olika färgtoner, och sockerpärlor… Funderar på våra initialer JJ i något fint typsnitt, det blir mer personligt, och roligt att vi har ”samma” initialer!!

Vi har kommit i kontakt med en fantastiskt konditor Tårtstugan, som verkligen gör unika tårtor, och andra bakverk! Tårtstugan ska göra vår alldeles egna bröllopstårta! Jag har idéer om utseende och form -Janne tycker allt som jag visar är fint! Han är världens bästa att bolla bakverk med!🤪

Nästa vecka är det dags för provsmakning, så helgen går till att skissa på hur vi vill att tårtan ska se ut.

Det jag vet, är att den kommer bli perfekt! Kan inte bli annat när man arbetar med fantastiska hantverkare! De är också utställare på bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm 26-27 januari 2019. Biljetter finns på tickster.com

Vi kommer också vara där ❤️

/Jenny

Tårtstugan
Tårtstugan
Tårtstugan