Vad är ett bröllop utan blommor? 16 maj är ju lite riskfyllt med naturen, har vi riktig otur har våren inte kommit igång än! Jag verkligen älskar blommor, och olika sorters gräs. Doftande rosor och stora pioner, ranunklar och rosa brudslöja.

Inför ett bröllop är det många arrangemang som ska bestämmas, brudbukett, bordsdekorationer, tärnbuketter, corsage.. Sist men absolut inte minst, har jag sett det vackraste någonsin: En blomstervägg! Blommande, helst doftande med massor av grönt. Den ska agera som fotovägg, och backdrop för oss under middagen, kan det bli mer fantastiskt?

Det svåraste är att bestämma ett färgtema? Jag är så förtjust i rosa, vitt, champagne och vinrött, blanda dessa färger med silvrigt grönt, magiskt! Janne är också förtjust i blommor, kanske inte lika mycket som jag, men han har överraskat med många buketter! Eftersom det redan är mycket att planera så vill han nog hejda lite här också.. liiiiite övertalning var det med en blomstervägg 😉 Men han gav med sig såklart!! När jag pratar backdrop och sånt, då är det ok! Haha Musikspråk -då funkar det🤣