Planering inför ett bröllop innefattar också gäster, vilka ska vi bjuda? De två viktigaste personerna behöver ingen placering, de kommer vara med oss i tanken och i hjärtat. Christer Sandberg och Egil Johansen, våra pappor!

Jag vill skriva en hälsning till min pappa på Fars dag ❤️ Du skulle ju varit med oss på vår bröllopsdag i maj. Du var så glad att jag och Janne hade träffats, du sa det varje gång vi pratade. Du uppskattade telefonsamtalen med Janne!

Du med ditt stora musikintresse var så stolt att jag hade träffat en av dina idoler Egil Johansens, hans son! Du hade plockat ihop en påse med flera vinylskivor med Egil du ville ge till Janne, men tillfället kom aldrig, och nu är de borta!

Jag är så tacksam att Janne fick höra din röst.

Vårt sista samtal kommer alltid vara med mig. Du frågade, ”Jenny, kramar Janne dig ofta? -Ja men pappa, det är klart han gör! -Ja men då så” Det var det sista vi sa, sen hördes vi aldrig av mer…

Grattis min fina pappa i himlen! Du var världens bästa pappa, ingen var som som du! Du finns i mina tankar varje dag, så ofattbart saknad ❤️

/Jenny

Christer Sandberg

Egil Johansen