Nej, det är ingen vanlig dag för det är ju Min födelsedag! hurra hurra hurra!!

Det var mycket snö 20 december 1970 Pappa berättar varje år på min födelsedag att snön yrde den eftermiddagen, och det gick knappt att se sin hand framför sig när han gick nerför backen från BB på Sabbatsbergs sjukhus. Han var på väg till leksaksaffären på Odengatan för att köpa dockkläder till mig som är sex veckor för tidigt född. Han hade aldrig sett en sån liten bebis, 46 cm lång och lite under 2 kilo. På min arm står det ”Forsströms flickan” Jag är liten men nog så stark att ingen kuvös behövs, bara en värmefilt lindas runt mig. Mamma tjatar att hon måste få åka hem till min storasyster som väntar därhemma, Lotta är två år. Jag får komma hem på Julafton. Så var min första födelsedag -och fler följde närmare bestämt 48 stycken i ordningen.

Ska påminna Janne att jag är lite speciell eftersom jag är en julklapp. ”Special treatment every day” Någon form av prinsessbehandling är jag nog värd… som typ massage varje dag, och frukost, eller kanske middag varje kväll… Just det, det får jag ju redan… så jag måste klura ut något annat jag behöver varje dag 👸🏼

Nu ska jag fira min födelsedag med vänner och familj, och bara njuta av att det är min dag!

/Jenny