Ann-Christine Widinghoff

Måste nog erkänna att bröllopsplaneringen får stå tillbaka nu i Jultider. Jag ska ta upp planeringen igen när det blivit Nytt År, fram tills dess så kommer bloggen handla om vad vi gör i Jul. Det är så underbart att bara få kura inomhus, tända ljus och titta på romantiska dramakomedier. För det är precis det jag gör just nu, med katten Elvis spinnande tätt intill.

Jag och Emma hämtade Janne vid tåget idag, han reste från Varberg tidigt i morse för att vi skulle hinna ut till Salnecke Slott för Julmarknad. Det var så fantastiskt härligt, och Julstämningen var hög. Massor av mat och hantverk, dofter och knastrande av eldar, marschaller som fladdrar, och julgranar. Marcus med sin Mikaela kom och jag är lyckligast när jag har min familj runt mig -inget slår det!

Vi började vår Julmarknads eftermiddag med att fika med min fantastiska ”bröllops mentor” (hur många har en bröllopsmentor?) Ann-Christine Widinghoff på bröllopsmässan.se hjälper och stöttar mig i vår planering. Vet inte hur det skulle gå annars? Det Ann-Christine inte vet, och kan om bröllop… behöver man inte kunna. Hon har inte bara fantastisk erfarenhet, och känner varenda kotte i branschen, hon är så himla rar, trevlig och rolig att prata med. Vi har inte tråkigt en sekund 😊 Äntligen fick vi tillfälle att träffa Ann-Christines man Börje. Självklart kommer Ann-Christine och Börje vara med oss på vår bröllopsdag, något annat finns inte!

Ann-Christine arrangerar Bröllopsmässan på Grand Hotel i Stockholm 26-27/1-2019 Vi kommer vara där lördag 26/1-2019 Janne kommer att sjunga sina absolut populäraste bröllopssånger under mässan, det får ingen missa!

Salnecke Slott kommer bli en speciell plats för oss, det ska bli vårt nya hem i vår. Vi flyttar inte in på slottet utan på slottsgården i en av flyglarna. Jag kommer att blogga om vår flytt och vårt nya hem när vi närmar oss.

/Jenny

Elvis