Ååå jag vill så gärna presentera vår fina fantatiska vän! Jag ville vänta tills efter vi sågs idag, så jag har en bild!

Vi har så himla kul, pratar om allt… (jag pratar i munnen, och C lyssnar) Sorry, men jag har så mycket jag vill säga att det inte kan vänta! Avhandla allt som hänt det senaste halvåret, det som inte syns på Facebook, dvs allt!! Vi skrattar, kramas, bubblar och babblar, gråter en skvätt -och sen separationsångest!

Jag frågade Janne hur många gånger jag pratar om C? ”Typ varje dag svarar han”, så mycket betyder hon för mig! C är en person full av kärlek -och tröst när man behöver. Hon är klok, och hon förstår. Hon värmer upp allt där hon är! Det finns inga krusiduller, allt bara är som det är….

När vi bestämde oss att vi ville ha en borgerlig vigsel fanns där bara en person, vi ville fråga om uppdraget som vigselförrättare. C är alltså: Camilla Jansson Rönning. Camilla betyder så mycket för mig, och hon kommer alltid att stå mig väldigt nära. Hon stod mig nära i min sorg på flera sätt, egentligen som ingen annan, och med vår vigsel så binds allt samman.

Men vi är också glada att Camilla med sin Fredrik även ska vara med oss under hela vår bröllopsdag!

OBS! Hon får absolut inte åka hem före oss!! Så du vet C när du läser det här! Kram

/Jenny