Oj nu måste vi prata bröllopstårta igen! Detta fantastiska bakverk som ska göra att alla gäster tappar hakan efter middagen! Kan lova här och nu att den blir spektakulär!

Ikväll var vi på Tårtstugan i Norrtälje på provsmakning. Vi träffade Karin Beronius som är grym, en riktig tårtkonstnär! Wow säger jag, vilka underbara smaker! Karin är mycket inkännande och kommer med idéer som vi inte tänkt på innan. Hon beskriver och berättar ingående, ett riktigt proffs! Dessutom gör hon så estetiskt vackra tårtor! Vi ska nu skissa på vårt monogram som ska pryda tårtan!

Det var svårt att välja, alla smaker var så fantastiskt goda! Men vi har bestämt oss för en våningstårta (5 våningar) med två sorters fyllning -faktiskt de smaker som vi tänkte blev det! Fick höra att det mest trendiga just nu är att tårtan är spacklad med smörkräm. Vi går emot trenden 2019 och väljer sugerpaste😃

Karin kommer att vara på Bröllopsmässan 26-27 januari på Grand Hotel i Stockholm. Ska man gifta sig så måste man ta en sväng förbi Tårtstugan på mässan!

/Jenny


Provsmakning på Tårtstugan.

Karin Beronius & Jenny

Selfie 😆 med Karin Beronius på Tårtstugan, Norrtälje.

Karin Beronius – Tårtstugan

Av Karin Beronius – Tårtstugan

Smaker fr v. 1. Blåbärsmousse & limecurd i vaniljbotten & smörkräm. 2. Jordgubbsmousse & lemoncurd i vaniljbotten & sugarpaste. 3. Hallonmousse & Vit chokladmousse i chokladbotten & sugarpaste. 4. Smultronmousse, Vaniljmousse i chokladbotten med sugarpaste. Tårtan vi valde kommer bli en kunglig avslutning på middagen. 😃 /Janne