Denna anrika butik, i centrala Uppsala. Så vackra lokaler, bekväma provhytter och stämningsfull belysning.

Här finner du allt du kan önska dig inför bröllop, bal, fest och alla tänkbara tillställningar. Fantastiska brudklänningar från en rad olika designers, balklänningar, festklänningar, och kostymer i alla färger och utföranden. Självklart smokingar och frackar!

Hur man blir bemött som kund kan vara avgörande om det blir köp eller inte? På Mäster Arne är kunden främst för Joumana som verkligen vänder ut och in på sig för att jag ska bli nöjd! Joumana är inte bara butiksägarinna till Mäster Arne, hon är också en grym sömmerska! Hon har arbetat för Elie Saab i Libanon, min absoluta favoritdesigner, wow så imponerad jag är! Då förstår ni med ”vilka” ögon Joumana ser!

Det är inte det lättaste att prova brudklänning…pust! Tror knappast det finns ett mer omständigare plagg.. För mig är kvalitén viktig i tyget och spetsen. En brudklänning är inte särskilt bekväm om den inte sitter perfekt. Den sitter åt, och kanske skaver lite här och där. För mig kan det absolut inte vara syntet, den ska ju vara alldeles underbar att bära! Annars blir det som skoskav -fast på hela kroppen!

Både Joumana och Jessica är så fantastiskt kunniga, men också ärliga när det gäller färg och form, både på brudklänningen, men även Jannes kostym. De ger sig inte förrän vi har hittat det perfekta! Tur att Janne verkligen gillar att gå i klädbutiker, jag ledsnar fortare än honom! Ska fråga sen hur han uppfattar mig….🙄

Vi brukar ha ett litet bröllops snack på kvällarna! Han tycker inte jag är ett dugg jobbig (med lurar på sig när jag pratar, och ett halvt öra utanför) och inte trött på alla bilder jag skickar hela tiden, som fyller hans telefon! Blommor och annat viktigt som han kan behöva, glitter och glamour!

Nu har vi ju ”den där” tydliga bilden jag har framför mig, och vi kommer närmare och närmare med hjälp av dessa fantastiska kvinnor på Mäster Arne. Min klänning är bestämd och beställd, kommer bli helt magisk! Janne är lite på efterkälken när det gäller sin outfit, det får bli nästa veckas projekt!

Går man i giftastankar så är det väl värt ett besök hos Joumana och Jessica! DU kommer bli behandlad som en prinsessa!

/Jenny