Vi lever uppkopplade nästan dygnet runt… All information hämtar vi numera från nätet, vi får alla inbjudningar via messenger och Facebook.. Men hur skulle det se ut om vi skickade inbjudan till bröllop på messenger? Det skulle vara spännande att sätta en ny trend, skicka allt digitalt, ett knapptryck bara så är det klart! Nää det skulle inte landa så väl, vilken snackis det skulle bli?

En bröllopsinbjudan är fortfarande något exklusivt som kommer i brevlådan i ett vackert kuvert med frimärke på, något annat finns inte!

Jag gillar det, välja kort, vilken färg ska vi ha på pappret och på texten? Jag tänker kort i svagt rosa eller champagne med silvertext.. Jag har frågat Janne vad han tycker, jag vill att han är med och ”tycker”, han tycker alla förslag är fina….såklart!

Texten då, vad ska vi skriva? Ska det vara formellt, roligt, romantiskt eller stiligt korrekt? Vad speglar oss som par, många saker att tänka på, lite självrannsakan här!

Janne är inte lika petig som jag, för honom är det inte så himla viktigt.. Äsch säger han, skriv nåt bara..😉 För mig måste det vara en röd tråd, annars blir det rörigt och det gillar jag inte alls, ordning och reda!

När jag tänker efter så vill jag nog att det ska vara romantisk stil, jag tycker det är så vackert.. Jag ska ta det med Janne sen, så får vi se vad han säger? En sak är klar, jag är mer romantisk än Janne, ingen förvånad tror jag? Men visst är det romantiskt att han låter mig välja ❤️

/JennyFoto: Alex