Till vårt försvar är att dygnets alla timmar inte räcker till! Det senaste vi gjorde var att hänga på bröllopsmässan i Örebro. Egentligen ska man inte mingla runt bland alla vackra saker, klänningar och blommor när vi har det mesta färdigt – risken är stor att jag ändrar mig.. Vi träffar som vanligt härliga människor när vi är iväg på något kul. Superroligt var det att möta Jens – magi! Wow, hur gör han? Jag är fullt övertygad att han kan trolla 🙂 Vi får se om vi får besök av Jens 16 maj?

Tiden går så fort, det är redan mars.. Idag är det 69 dagar kvar? Känns mest som vi har ”yrat runt” den senaste tiden med planeringen – men ser ju nu att saker och ting börjar falla på plats.. Det är fortfarande några detaljer som vi funderar på. Vad måste vi fixa, och vad kan man skippa? Brudklänningen ska levereras nu i mars, så det är nära.. Så himla spännande! Janne ska bestämma sin outfit, och han kommer bli så stilig!

I helgen ska vi provsmaka maten, och sätta menyn. Det är alltid en utmaning med mat och vin.. Vi vill att allt ska vara perfekt! Även till dem som behöver specialmat.. Vi är ganska kräsna när det kommer till mat som man ska bjuda på.. Återkommer om maten när vi bestämt oss!

Vi är också glada att se att många har osat att de kommer! Oj vad roligt det ska bli att få se alla som vi tycker, och betyder massor för oss på vår stora dag! Vi verkligen älskar att fixa vårt lilla kalas! Och de som osat att att det inte kan komma är ursäktade såklart 🙂 vi ses en annan dag!

Vi har lagt extra mycket planering på det vi tycker är viktigast – det är vår fotograf och filmare. Jag är så glad att vi kom i kontakt med dessa två fantastiska herrar 🙂 De ska föreviga vår stora dag! Så alla som går i giftastankar eller planerar sitt bröllop – se till att boka fotograf, det är värt varenda krona. Då kan man strunta i de där extra dekorationerna istället!

Nu är mina listor långa, och excel bladet fullt! Vi bokar tider, och planerar in möten. Vi påminner varandra om att stanna upp, och njuta – det får inte bara bli ett projekt som ska bli klart…(så känns det just nu) Det är faktiskt vår dag, och en dag som vi kan utforma precis som vi önskar. Det är vi som bestämmer – det finns inga måsten! Vi har helt struntat i teman, och bestämda färger – vi vill inte vara låsta i tanken. Det finns ju så många fina färger så varför välja en? Temat är ju kärlek och romantik så som ett bröllop ska vara.

Mitt i alla vackra saker och romantiska löften smockar jag till med ett samtal till juristen Human Juristerna i Uppsala – klart som sjutton vi ska skriva äktenskapsförord! Det är för att vi älskar varandra som vi skriver det! Vi bryr oss om varandra, och värnar om att vårt liv ska bli fantastisk tillsammans… Så alla som ska gifta sig – glöm inte äktenskapsförord! Psst… kom på testamente också när vi ändå är igång 😉 Absolut magiskt romantiskt!

/Jenny