Då var det gjort – inbjudningskorten är klara, och jag har inte gjort något för att de ska ligga på brevlådan.. Jag har inte ens kollat om det är rätt kort i rätt kuvert – även om jag var tvungen att skämta lite om det.. haha Jag är tacksam att jag slapp lägga mig i det… Janne ordnade allt, med assistans av Emma. Jag har ju lite annat att ordna med, så jag är inte sysslolös.. Glad över alla uppgifter jag kan lägga på övriga i familjen. Men, egentligen behövs inga kort då vi har en helt fantastisk hemsida som våra grymma toastmasters har byggt till oss. Vilken fiffig idé det är med hemsida! Man kan redigera efter hand när det dyker upp något. Allt som är onödigt ska man strunta i. Det är ändå ingen som vet vad jag tänkte, och som inte blev av. Vi kastar alldeles för mycket, och jag vill gärna dra ett strå till de ”stackar” jag kan. Nej, vi ska försöka vara mer klimatsmarta! Jag är t ex sjukt flygrädd så jag undviker flyg så långt det går – vill helst åka tåg överallt! Bröllopsresa på räls kanske?

Nu börjar jag räkna ner till att klänningen är klar och levererad till Mäster Arnes i Uppsala. Så spännande, hoppas nu att den blir som jag tänkt?! I forumet ”brudklänning” kan jag nog erkänna att jag har lite kontrollbehov.. Janne har bestämt vad han vill ha, (Det blir INTE jeans och skinnjacka!) nu ska det bara beställas, och justeras. Tur att mars månad är lång, den som i vanliga fall aldrig vill ta slut!

På söndag 27 februari är vi på bröllopsmässan igen, denna gång i Örebro. Janne ska sjunga några av hans mest önskade bröllopssånger. Själv ska jag bara mingla runt, titta och njuta av allt det vackra. Träffa Ann-Christin igen såklart! Denna fantastiska människa som anordnar alla dessa underbara bröllopsmässor för alla giftassugna – vilket jobb!

Så, ska man gifta sig och vill ha inspiration, och lyssna på Jan Johansen på söndagen ska man absolut besöka Bröllopsmässan i Örebro Conventum 26 – 27 februari.

Här är en spellista med Jans mest önskade bröllopslåtar.

 

/Jenny