De är verkligen ”fantastic”! Vi hade en helt underbar kväll på Vasa teatern – nu längtar vi lite extra till 16 maj! Känns så underbart att få lyssna till dessa galet bra sångare på vår dag! Gå och se dem när ni kan, vi lovar en riktigt ”good feeling” kväll att minnas 🙂

Fredagkvällen spenderade vi tillsammans med våra vänner i Enköping, Ann-Christin och Johansson 🙂 Vi åt så gott, och samtalen tar aldrig slut – en magisk kväll som vi hoppas på många fler!

Idag är det två månader kvar tills dagen! Men jag har problem med min tå!! Jag har fått morton neurom, alltså herregud så ont i foten jag har ibland, så nu väntar operation i höst för att ta ut nerven. Alla som känner mig vet ju hur många par skor jag äger, och hur mycket jag tycker om klackar! Men NU går ju inte det….. det kan alltså inte bli Jimmy Choo! Eller, förresten! Jag kanske kan ha Jimmy Choo som ”sitt-skor”? Jag väntar med spänning på klänningen, och Janne väntar på sin kostym!

Snygga ska vi vara när vi gifter oss 🙂 tänkte vi iallafall 😉 Spraytan kan ju vara den bästa uppfinningen – älskar det! Det blir så naturligt fint, och huden blir len och skimrande. Janne att spraytanar också! Jag solar aldrig, inte ens på sommaren, är vi utomlands njuter jag i skuggan! Janne solar absolut inte då han tog bort ett malignt melanom 2015. Nu har vi bokat frisör, make up och naglar. Vill man fixa naglarna så besök Hanna Frank här i Uppsala för de finaste naglarna! Hanna är ju så supergullig, och rolig att prata med – hon har koll på allt det ”senaste”

Möte inbokat med våra härliga toastmasters! Alltid lika roligt och träffas! Men den här gången ska jag ha en agenda med som jag ska pricka av… Vi har ju förmågan att babbla om massa annat – superkul! Det blir många skratt!

En dejt med vår underbara vigselförrättare Camilla ska också bokas in – dessa dejter är alltid så härliga! Camilla vill man bara krama hela tiden, fantastiska människa! Hon betyder så mycket för oss!

Katten Elvis då? Vad ska vi göra med vår bebis? Han kanske ska vara på kattpensionat? På kattpensionatet i Knivsta har de t o m ett VIC rum! (=Very Important Cat”) Eget rum med roomservice!  Eller annars kanske Emma och Nils tar hand om honom? Lilla kissen – så mycket kärlek!!

/Jenny