Min vackra förlovningsring tillsammans med min ”påminnelsering”.

På ett bröllop, och allra helst sitt eget kan man verkligen få glittra så mycket -eller så lite man vill. Rätt smycken tycker jag gör helheten. Bröllop är ett av få tillfällen i livet då man kan bära sina allra finaste smycken.

”Less is more” Avskalat och diskret behöver inte betyda tråkigt, när det kommer till smycken är det ofta de mer subtila som är de allra finaste. Jag är sparsmakad när det gäller smycken, använder väldigt sällan halsband och armband, inte ens till fest. De smycken jag bär till vardags är, örhängen, min förlovningsring från Schalins. Och en ring jag köpte till mig själv -som en påminnelse att livet inte alltid blir som man tänkt, en gåva till mig själv helt enkelt.

Jag är obekväm i stora smycken, och bijouterier som skramlar. Jag tycker om subtila äkta smycken som är personliga, de som gnistrar till i ljuset. Örhängen som rör sig, gärna med Swarovski kristaller. Det är som med parfym, den ska vara personlig och subtil, anas men ändå vara doftrik. Jag har också armbandsklocka för att jag fortfarande är analog (jag har kalender som jag skriver i också) Min hjärna funkar inte om jag inte får skriva, allt jag skriver ner kommer jag ihåg! Det är nog en ”rest” från studietiden när man skrev anteckningar.. Jag tycker om Michael Kors klockor, massor att välja mellan men framförallt en överkomlig prislapp.

Jag letar nya örhängen, och de måste vara perfekta i form, längd och glitter. Vitguld eller silver spelar ingen roll, bara det är rätt form. Jag tänker på helheten, har man en klänning med mycket detaljer så behövs det nästan inget mer. Har man slöja, tycker jag det är vackert med en snygg håruppsättning (som ett proffs gör) Jag har kollat massor av klipp på Instagram och är så imponerad vad frisörer kan göra, wow! Jag har inget intresse alls för att fixa med håret så även det lejer jag bort!

Jag vill ha håret utsläppt, och då letar jag efter ett hårsmycke. Made by P har handgjorda hårsmycken, och Mäster Arnes är återförsäljare.

När jag shoppar, vad det än kan vara så scannar mina ögon av hela butiken genast, jag ser redan i entrén om det är värt ett besök eller inte. Jag vet alltid vad jag är ute efter, strosar aldrig i butiker och känner, och provar -vilket Janne tycker om att göra. Han kan gå jättelänge, och tröttnar aldrig. Han har hur mycket tid som helst när jag provar! Han väntar och är alltid glad❤️

Janne tycker också om smycken. Han har sin släta förlovningsring i vitguld från Schalin, den provade han ut länge tills han hittade en som han tyckte om, och som han kan använda hela tiden, också när han spelar gitarr. Han använder halskedjor och armband, och har en hel del att välja på. Janne har som jag -alltid klocka på armen. Det är manligt med klocka, snyggt tycker jag! Morgongåva tips till mannen!

/Jenny