Men vi planerar ett stort bröllop, uppdaterar vår fina blogg -samtidigt som vi jobbar på varsitt håll, och planerar en flytt! Vi har lite nya projekt på gång -och så ska det bli en fantastisk Jul.🎄Allt det, och vi ses bara några dagar under december. Otroligt kul och spännande! Vi hinner inte tröttna på varandra, för Janne är aldrig hemma! 😂

Vi brukar prata om hur glada vi är att vi har varandra! Vet inte riktigt om det är tur eller en mening med att vi möter de människor vi möter i livet.. Vissa kommer in och försvinner lika fort, andra kommer och stannar livet ut. Det tycker jag är fint!

Janne och jag har så himla kul tillsammans! Vi har samma knasiga humor, vi delar ”nästan” alla intressen, vi har lärt oss vad den andra tycker om! OCH vi väljer våra strider! Vi bråkar inte! Nu säger nog någon ”man måste bråka i ett levande förhållande” Nja jag håller inte riktigt med om det! Vi har starka åsikter båda två, och ibland krockar vi men vi drar det inte till bråk, då är det bättre att lägga ner. Han tycker på det viset -och jag tycker så här! Vi vill inte bråka, det är alldeles för mycket tjafs och bråk runtomkring i livet ändå. Hemma ska det vara lugnt, och den åsikten delar vi också!

Jag tycker det är viktigt att veta vad min partner tycker om, vad han blir glad av, och det han blir mindre glad av, och vad han älskar mest i hela världen (förutom mig förstås) ❤️ Janne är en otroligt ödmjuk, varmhjärtad, snäll, och generös människa. De flesta ser honom ju på scen, och det är där han trivs bäst!

Janne har alltid massor av spännande saker att berätta, om allt han har gjort, fått vara med om, och om alla människor han mött. Jag älskar att få lyssna när han berättar! Jag minns första tiden när vi var tillsammans, då brukade han läsa för mig.

Vi fortsätter vår planering för vårt bröllop! Nu är vi inne och planerar och diskuterar dekorering! Otroligt viktig del tycker jag!

Det kommer vara mycket blommor, och jag tittar på blomsterväggar! Det är så vackert, det måste vi ha! Vårt bröllop kommer vara fokus på blommor i dekoreringen! Det känns levande, och blir så vackert på bild! Vi vill ha ballonger, stora vita exklusiva ballonger, det ger en värmande välkomnande känsla -lite ombonat och inbäddat… Kan det bli mysigare? Jag funderar på dekorationen av borden, något extra måste det vara. Jag är inte riktig klar med den tanken!

I dag kom Jannes nya jullåt ut på Spotify. Då passar det väl bra att jag avslutar med den😃
Trevlig helg. 🎄🌟

 

/Jenny