Marcus & Emma

Den här veckan har varit otroligt körig, massor av annat har tagit vår uppmärksamhet! Nu måste jag hitta struktur i bröllopsplaneringen igen! Blomsterväggen tex, det är ett måste, och brudbuketten! Det brinner inte i knutarna, men jag gillar att ha en överblick, och gärna ligga flera steg före.. Långa listor som ”bockas av” är en fantastisk uppfinning! Jag måste ha listor!

Det kommer in saker man måste ta itu med, som stör ordningen liksom. Vi pratar, diskuterar, mailar, smsar, och det mesta handlar om bröllop! Men så är det några saker som gnager som måste lösas. Livet är ju så, allt är inte ett rosa skimmer, tyvärr! Tänk vad lätt det hade varit! Jobb ska skötas, vilket är jätteroligt med så många fina kollegor som jag har, och intressanta arbetsuppgifter! Janne är borta mycket på jobb, december är en fullspäckad månad för honom som också är superkul! Fast tråkigt för mig att vara ensam, eller nästan ensam -vi har ju Elvis katten som håller mig sällskap! Tror Elvis ska få ett eget inlägg med presentation snart. Men allt det gör ju att en del saker får vänta. Vi är fast beslutna på att göra det här bröllopet tillsammans, och inte glömma bort att njuta på vägen fram!

Med bloggen har vi gjort ett upplägg eftersom det är vår gemensamma -jag skriver, och Janne lägger upp texten med bilder. Det spelar ingen roll om vi inte befinner oss på samma ort, jag skickar texten så fixar han! Superkul upplägg så är vi båda delaktiga. Så här i efterhand hade jag önskat att jag tyckte om att bli fotograferad, då hade vi haft många bilder på oss, jag brukar smita undan (när det går) Jag måste öva mig! Kul med snygga bilder, inte bara på oss då, utan på allt runt omkring. Jag är fullt upptagen med att uppleva, och vara här och nu! Jag tänker ofta -men det där skulle jag ju fotat, eller den där bilden skulle jag lagt upp på Facebook eller Instagram, men så har jag glömt bort det!

Övning ger färdighet -nu ska här tas bilder!

I söndags hade vi middag på Trattoria Alessandro (där vi förlovade oss) med Marcus, Mikaela och Emma, personer som är familj, och som är så viktiga för oss! De kommer också ha en betydande roll innan, under, och efter vårt bröllop -och för alltid faktiskt!

Marcus är min fina duktiga son (hans ansikte är alltid en sol) med sin flickvän Mikaela, som är en av mina tre tärnor. Emma är min rara dotter som är ”maid of honor”, min favorittjej av alla tjejer jag mött, och kommer möta! Tack fina Marcus och Emma för att ni är världens bästa barn! Alltid nära även om ni är långt borta..

Planering kring kläder till min tärnor fortsätter! Jag vill gärna att de ska trivas i sina klänningar, och vara lika nöjda som jag är med min klänning. Lite svårt då det är tre helt olika personer. By Malina har lika klänningar i samma färg men olika modeller, det blir fantastiskt fint!

Nu går vi mot Jul och Nytt År 2019, och då är det inte långt kvar! Just nu är jag glad att det är 167 dagar kvar!

/Jenny

Marcus & Mickan

Maj 2018