Som de flesta vet arbetar ju inte jag och Janne i samma bransch. Jag arbetar kontorstider, och Janne arbetar alla andra tider, typ hela tiden! Hektiska december medför att vi sällan hinner göra något tillsammans. Jag har funderat om jag ska ”boka” in honom en heldag? 😂 Vi båda springer i ekorrhjulet, och det snurrar fortare och fortare.

Bröllopsplanering i all ära, men annat kul måste också klämmas in! Igår var vi bjudna på en riktigt trevlig tillställning, en helkväll tillsammans, nästan för bra för att vara sant! Bara att få stå med min blivande man och lyssna till musik är otroligt härligt, jag står ju annars ensam och lyssnar på just…honom!

Micke Rickfors fyller 70 år. Mickes kära Louise har ordnat den mest fantastiska överraskningsfest! Micke kommer i tron att han ska sjunga på en välgörenhetsfest och möts istället -när ridån faller, av vänner och kollegor i stor klunga framför scenen! Det bjuds på bubbel, och god mat. En riktigt härlig kväll! Trevligt att träffa personer jag tidigare mött. Janne var en av flera som stod för sången, och underhållningen. Man kunde se att kvällen var otroligt lyckad, och när vi åkte vid 22.30 vara stämningen fortfarande hög!

Vi hade en supertrevlig kväll! Tack för att jag får vara med och träffa så underbara människor! Man kan säga att jag är lyckligt lottad i flera bemärkelser!

/Jenny