Alla förväntningar och längtan efter lugn och ro. För mig har Julen alltid varit för mina barn. Att få se deras glädje och tindrande ögon har gjort mammahjärtat lugnt. Jag har alltid avstått från alkohol, tycker inte det passar in på barnens högtid. Jag vill inte moralpredika, det är bara ett val jag gjort!

Vi har firat Julafton med den maten vi tycker bäst om, dvs ägghalvor och lax -och annat också… Ni vet (allt) det andra! Jag har haft världens bästa hjälpreda i köket, kära lilla Emma! Hon kommer med all sannolikhet föra vår tradition vidare, det glädjer mig mycket! Jag vill gärna laga maten från grunden, då vet jag exakt vad vi äter, det gillar jag!

Jag blev otroligt överraskad av Janne, en fantastisk fin julklapp som han valt till mig! Jag verkligen älskar när jag får något jag inte önskat och ”pekat” ut! Jag blev så glad, och i rätt storlek dessutom! Jag har världens bästa man! Från bästa favoritbutiken Herta i Uppsala, love it!!

Emma fick såklart det hon önskade sig! Hon är enkel att handla till, hon önskar sig böcker, kläder och musik på vinyl! Ja, snäll är hon hela året, så hon skulle kunna få drunkna i Julklappar…

Marcus var hem en sväng så jag fick krama om honom! Han och Mikaela firar på annat ställe i år! Sötnötter är de alla tre! Saknar dem -men vi ses på annandagen för mera julmys!

Jag har skrivit en lång uppdaterad lista till vår bröllopsplanering. Jag har fått meddelande från Joumana på Mäster Arnes, min klänning kommer i mitten av mars, wow så spännande! Hoppas hoppas nu att den blir perfekt! Men annars kan ju Joumana trolla så jag är inte det minsta orolig…

Nu väntar soffhäng med Outlander. Sa jag förresten att jag fick boken av Emma när jag fyllde år? Vilken uttänkt födelsedagspresent till mig, älskar den serien!

Vad gör ni denna fantastiska afton?

Vi passar på att önska god fortsättning på Julaftonskvällen.

 

/Jenny