Då är Julen över, ganska skönt tycker vi! Så har vi sista helgen på året… vad fort året har gått, känns som det var precis som vi sa hej då till 2017. Vi ser verkligen fram emot att få fira in 2019 (som är vårt år) Dessutom med härliga vänner!

Tiden måste ju vara det dyrbaraste vi har? Rik är man, när man har tid att spendera på dem man tycker om! Tiden är det vi inte får tillbaka, och de vi inte kan köpa mer av. Det slår mig ofta att jag borde tagit vara på tiden bättre -nu tänker jag göra annorlunda, och lägga min tid på det jag tycker om! Det har också med tiden att göra, jag har ju blivit ett år äldre, och lite klokare. Jag tycker vi alla ska försöka skippa det dåliga samvetet vi har för allt vi inte hinner, och borde göra, alla sms & messenger vi skulle skrivit och svarat på, kommentarer i flöden, och telefonsamtal osv.. Vi sätter ju vår egen gräns om vad som är viktigast! Själv är jag sämst på att svara, förlåt alla som är så gulliga som skriver till mig -som får vänta på mitt svar!

Dagarna rusar också just nu! Våren 2019 känns ovanligt kort. Jag börjar nytt jobb, vi ska få till en flytt med allt vad det innebär, och så lägger vi på ett stort bröllop också. Nu har vi en sån himla tur att vi har tre toastmasters! De har ”jobbat” och levererat vår hemsida för våra bröllopsgäster, innehållande både text och information om vårt bröllop. Har sagt det förut, men tål att sägas igen! Älskar när saker ”bara” händer, och det inte är jag som dirigerar. De är grymma mina härliga kusiner! Dags att boka in en träff med allesammans (inklusive fruar) inte för att vi har så mycket att be dem om, utan för att det är så himla roligt att ses! Känner att vi behöver skratta lite och planera tillsammans!

Så här i skrivande stund känns det väldigt spännande med nytt år!
Psst, Katten Elvis har numera en egen Instagram (så vi har någonting att fylla vår tid med.) 🤣

Vänt på dygnet har jag också gjort…….

 

/Jenny