Nu börjar bröllopsmässan närma sig. Jenny och jag kommer såklart att vara där. Jag har blivit tillfrågad att sjunga ett par låtar så jag tar med med gitarren till Grand hotel. Första gången jag var på Bröllopsmässan var 7 december 2014 i Uppsala! Jag skulle egentligen inte varit där. Jag jobbade uppe i Fagersta med en julshow och följde med arrangören Niklas Hoxell till Norrlands Nation där mässan höll till på den tiden. Där medverkade även en skäggig kille som gick upp ensam på scenen med bara en gitarr. Det var Chris Kläfford och skulle vinna Idol 3 år senare. Och Niklas Hoxell skulle bli hans manager! Själv sjöng jag såklart “Se på mig” (som snart kommer ut i en ny remix av Alphaman & Brinkenstjärna) och antagligen “Sista Andetaget”.  Jag träffade även representanter från Mäster Arnes och Joumana från Joumana Design. Nu driver Joumana Mäster Arnes i Uppsala som har fått uppdraget att göra Jennys klänning!

2014 hade Jenny precis flyttat in till Uppsala från Järlåsa och jag visste inte att jag också skulle flytta till Uppsala och även gifta mig här. Det ska bli fantastiskt roligt och jag ser fram emot att se Jenny i sin brudklänning. Jag förstår på folks reaktioner att den kommer att bli väldigt vacker. Själv har jag inte fått se någonting! Inte en spets! Men jag vet att hon kommer att vara väldigt vacker.

Jag ser fram emot vårt bröllop. Såklart. Det ska bli så roligt med alla vänner, familj och bekanta. Det kommer bli mycket musik och en del överraskningar. (Det stavas egentligen “Ögon-raskningar” i vår familj 😂) Allt som händer kan man inte kontrollera. Men det kommer bli en glädjens dag.

/Janne

Jag hittade en bild från Bröllopsmässan i Uppsala 2014. För närvarande stannar de inte i Uppsala men det kan förändras i framtiden. Foto: Elin Stahre