Idag har jag snappat med @katten.elviss

Nu har ju Janne hoppat in som influencer här på bloggen så jag känner mig lite överflödig haha 😂

Så roligt att läsa det han skriver, det är ju vår gemensamma blogg! Vi har mycket på gång just nu, många bollar i luften -samtidigt som vi är förkylda. Vi hostar, snorar och tittar på film!

Janne fyllde år i veckan! Så roligt det är med kalas! Vi firade Janne med middag hemma (Janne fixar) stackarn, på sin egen födelsedag! Men han fick både tårta och presenter. Marcus, Mikaela, Emma och Nils är hemma, han verkar ganska nöjd med sin dag! Vi fyller ju ganska nära varandra, båda våra födelsedagar, och Julen är samlade inom en månad. Tur att vi har valt maj som vår bröllopsmånad så vi kan sprida ut firandet lite. Nästa firande är vår förlovningsdag 14 februari. Jag älskar kalas!

Nu måste vi bestämma inbjudningskort och trycksaker. Klurar lite på texten.. Ska vi ha dubbelvikta eller enkla kort? Det lutar åt enkla då vi har vår bröllops hemsida med all information. Det blir strålande! Vita såklart, då kan man välja färg på annat precis som man vill! Det är precis som när jag ska packa inför en resa, jag gör det helst samma dag, vet aldrig vad jag känner för att ta med långt i förväg.. Jag kan ändra mig lite i färgtemat lite längre fram. Janne tycker om de flesta färger, så där kan jag bestämma fritt!

Ikväll har vi haft möte, och middag med våra fantastiska toastmasters, mina kusiner Bosse, Lasse & Hasse! Jag är så tacksam för all deras hjälp, och framförallt bolla idéer och planering med dem. Utan deras hjälp hade det inte funkat! De har gjort en fantastisk bröllops hemsida. Lyd ett gott råd -alla ni som ska gifta er! Tänk över valet av toastmasters, välj någon som ni litar på och stöttar fullt. När man är flera så blir det så bra idéer! Gör en hemsida där man kan lägga all information, fina bilder, och trevlig kuriosa om ev kyrka, och festlokalen man väljer, så himla kul!

/Jenny