Vilken härlig nyårsfest vi var på, med så fantastiska människor, och grymma värdparet Ankie Bagger och Mattias Frisk. Tusen tack för en underbar kväll! Ljuvlig mat, skratt och prat till långt in på natten. Vi kröp ner i sängen runt halv fyra på morgonen. Det blev en kväll att minnas länge!

Vår bröllopsplanering går vidare och jag kollar checklistan, mycket är kvar, men en del har vi kunnat bocka av. All bokning som rör vigsel, vigselförrättare, festplats är såklart färdigt. Maten ska vi provsmaka i mars. Då kommer även brudklänningen, vigselringen är klar, och den fantastiska tårtan från Tårtstugan i Norrtälje.  Passa på att träffa Karin Beronius på bröllopsmässan 26-27/1 på Grand Hotel i Stockholm. Hon gör så fantastiskt vackra, och goda tårtor! Vi kommer även att vara på plats lördagen 26/1

Vi har i dagarna tittat på inbjudningskort, så mycket att välja på? Jag är klassisk i smaken, och kommer välja vita trycksaker. Det viktigaste är texten! Jag tycker man kan spara in på sådant som vi ändå kommer att kasta. En hel del annat ska inhandlas som ballonger, och vit lång matta.. inte det lättaste att veta vad man ska lägga under mattan eftersom det är gräs? Det måste lösas på något sätt? Säkert finns det någon som har en grym idé om vad för slags underlag som passar bäst till ojämnt gräs? Alla idéer mottages!

Brudbukett, blommor och blomsterväggen ska beställas.

Jag har börjat titta lite på makeup, är så imponerad av alla som är duktiga att sminka! Det finns så mycket på Pinterest och Youtube, jag blir helt snurrig! Själv är jag sparsmakad och använder inte särskilt mycket smink, men på bröllopsdagen vill jag att det ska synas -allra helst på bild! På nyårsfesten vi var på, träffade jag snygga Anna Olausson som var så snyggt sminkad. Jag fick tips om ursnygga skuggor, som vi genast googlade på. Självklart finns inte paletten att köpa längre då det var en Limited edition, suck! Men jag ger mig inte, den bara måste finnas någonstans! Efter några timmars jakt på google hittar jag den på Sephora i Canada. Nästa problem, den går inte att beställa till Sverige! Kommer då på en strålande idé att jag ber Janne fråga sin kusin Laura i Canada om jag kan få beställa den hem till henne, och att hon skickar den vidare till Sverige? Så där är jag nu, vilket vansinnigt krångel för ögonskuggor, alla måste tycka jag är helt galen! Bjuder på den 👩🏼Jag ska visa sen när den kommit, wow så snyggt! Jag får fråga Anna om sminktips sen..

/Jenny