Vi fortsätter med planering kring vårt bröllop men ibland är det andra event och invigningar vi åker på, så himla kul! Allra helst när det är ett stenkast hemifrån.

Kvällen var inbokad på Invigning hos Uppsala Ögonlocksakademin Dr Reza Aslani, vilken kväll! Janne sjöng som vanligt felfritt superbra! Jag är så stolt över min fina, duktiga, sjukt rutinerade blivande man ❤️ Det dansades till ”Se på mig” som Janne på önskemål sjöng två gånger! Vem kan tröttna på den låten, ingen..

Vilken fräsch snygg klinik, och vilken fantastisk personal! Hela kliniken andas professionalism och välkomnande dessutom med kostnadsfri konsultation. Kompetensen är grym och Dr Reza Aslani är en så erfaren ögonplastikkirurg som genom ett trollslag gör patienters ögon genast minst tio år yngre! Gå in och titta på före och efter bilder, håll med om att man blir imponerad! Jag har ju själv inte gjort någon operation men skulle inte tveka om jag i framtiden behöver! Wow vilka resultat!

Det var en så himla trevlig kväll med bubbel, mat och härliga människor… Trevligt med lite ”kändisar” från min egen bransch som lite omväxling till Jannes! Vilka trevliga, och intressanta samtal jag haft ikväll med spännande människor, underbart! Anna Karin Hedengren så kul att ses igen, alltid lika trevliga pratstunder!

Tusen tack Dr Reza Aslani och Maria Bergvall för en otroligt trevlig kväll! På återseende snart 😊

Nu hemma igen! Vi hamnade i var sin ände av soffan med vår älskling kissekatten Elvis spinnande mellan oss… vad mer kan man önska sig? Jo jag vet, sovmorgon imorgon!

 

/Jenny