Veckorna har gått så fort -vi är redan framme vid Bröllopsmässan på Grand hotel i Stockholm. Vi har minglat runt bland alla utställare och verkligen fått bröllops feeling och inspiration inför vår bröllopsdag! Alltså, Sveriges vackraste mässa, missa inte den imorgon 27/1. Det finns verkligen allt för ett bröllop.

Vilken trevlig dag vi haft, fantastiska möten med underbara människor. Det är så speciellt med bröllopsplanering, allt är så vackert, roligt och spännande. Alla är glada och förväntansfulla inför sin egen alldeles speciella dag.

Vi mötte Efva Attling som inte bara är en grym konstnär och artist, hon är ju så snygg också! Vi pratade med Kristjan Lootus, känd från ”Let’s dance” Dans ser ju så lätt ut när Kristjan visar lite tips och tricks för bröllopsvalsen, han är en grymt duktig dansare, och också en väldigt trevlig och varm person. Lite senare hade vi möte med fantastiska Elias Sado, en alldeles underbar person, och en fantastisk filmare. Han gör så vackra filmer, och ska filma vårat bröllop! Armand Dommer var också på plats, en fotograf som är så rutinerad, och tar så grymma bilder. Armand ska fotografera vårt bröllop, vi är så glada för att han är med oss! Armand får alla att se snygga ut! Tårtstugan var också på mässan såklart, tyvärr fanns det inte tid att prata idag, Karin Beronius var upptagen med tårtkurs. Tårtstugan gör vår bröllopstårta -vi kan knappt vänta tills vi får se, och smaka den! Karin är en riktigt tårtkonstnär, hon gör såna tårtor man bara ser på bild. Vi får vår egen speciella skapelse, ska bli så spännande!

Vi mötte ”Vackra Bröllop” de gör så fantastiska blomsterarrangemang att mina ögon nästan poppade ut haha! Wow så snyggt!! Vilka blommor, det var doftade, och var exakt så som jag älskar att se blommor -på en hel vägg. Så duktiga florister som ”bara” fixar!

Nu längtar vi verkligen till våren, väntar på takdropp och på solens strålar som värmer på ryggen när man går till jobbet! Vi ser ju fram emot vår bröllopsdag såklart, det är en fantastiskt tid vi har framför oss, men inte glömma att njuta på vägen…

 

/Jenny

 

Janne spelade några av hans mest önskade bröllopssångerna. ”Vart du än går”, ”Mitt hjärta i din hand” och såklart ”Se på mig”.

Här står vi framför Vackra Bröllops blomstervägg av äkta blommor.

En av Tårtstugan kreationer