En kväll jag verkligen längtat till! Middag och Melodifestival med våra kära vänner Camilla och Fredrik, vilken härlig lördagskväll vi hade. Det var inte självklart att vi kom fram för som det snöade när vi åkte till Sorunda Nynäshamn igår! Helt igensnöat och becksvart mörker.

Camilla har vi presenterat förut -men kan presenteras hur många gånger som helst! Camilla är inte bara vår vigselförrättare utan är också en väldigt speciell vän. Vi är så glada att det är just Camilla som ska viga oss -och att hon, och hennes Fredrik ska vara med oss hela vår bröllopsdag! Fredrik är också trummis, och har då såklart en hel del gemensamt med Janne. Musik, trummor och Thin Lizzy. Men den här kvällen är det melodifestival. Det är superkul att titta även om det inte känns riktigt lika spännande nu, som förr i tiden. Vi blev väldigt glada att se att Bobby Ljunggren som skrev ”Se på mej” och Erik Bernholm (gitarrist som brukar spela med Janne) som skrivit en grym låt till Anna Bergendahl. Janne har varit med 4 gånger i festivalen. Men nu är det några år sedan, fast det hindrar honom inte att göra ny musik! Den här kom precis ut och blev riktigt bra. En ny version av Eagles ”Love will keep us alive” med Jans röst. Gitarr och steelguitar av Jan Eriksson. En perfekt bröllopslåt!

Jag tror inte jag har googlat, och pinterestat så mycket någon gång som jag gjort det senaste halvåret, och det blir bara mer och mer…. Jag fastnar på alla dessa vackra bilder, hur sjutton ska man kunna välja bland allt? Jag skulle lätt kunna byta klänning flera gånger under bröllopsdagen så mycket fint finns det!

Vår planering går framåt, vi har en lång inköpslista och planeringslista. Vi ska skriva inbjudningskort, och se över vår bröllopshemsida så den är uppdaterad innan inbjudan skickas ut. Tänker att vi borde öva på någon slags dans också. Kristijan Lootus hade ju så snygga moves som han så graciöst visade oss på bröllopsmässan, får se vad vi hinner öva in? Det ligger faktiskt längst ner på listan, några danssteg kan vi redan, så något ska vi väl kunna svänga till. Kanske inte så snyggt som Kristijan -men nästan…..

 

/Jenny och Jan