Ett väldans ståhej kring denna hemliga klänning.. så är det för mig också! Den är fortfarande så hemlig att inte ens Janne har sett den! Men jag har frågat vad för slags klänning han tycker är vacker, -och det är den klassiska brudklänningen med puffig kjol som Janne gillar, inte helt oväntat… Jag själv då, nja jag har ju provat fantastiska klänningar med både med, och utan puff😂

Första tanken var jag att jag skulle låta sy upp min drömklänning, funderade på Frida Jonsvens eller Ida Lanto, (båda skapar det mest sagolikt vackra klänningar) eller varför inte Fadi el Khourys, eller Elie Saab? Vår egen kronprinsessa Victoria bar en skapelse från Fadi på prinsessan Madeleines bröllop! Jag kunde inte sluta stirra, magiskt vacker! 

Jag funderade och tänkte, släpade med mig min blivande make för att ”bara” titta! Det är ju den där bilden man har framför sig om hur man vill att just den klänningen ser ut. Ska den vara vit, ivory, eller kanske nån färg? Ska det vara spets, siden, tyll, stor kjol, snäv kjol, tvådelat, lång/kort ärm eller baraxlat? osv osv…. Det är ett hav av klänningar, designers och butiker -var ska vi gå? Valet hamnar på Mäster Arne i Uppsala, denna anrika bröllopsbutik med inkännande personal. Jag blir så väl omhändertagen och ägarinnan Joumana har arbetat för självaste Elie Saab i Libanon, wow säger jag! Så mycket vackra klänningar har jag provat, men nope ingen är perfekt! Jag är ganska kräsen när det gäller kvalitet och tyg, och jag vet vad som passar mig! Om jag inte lyckas finna det jag söker så har Joumana en plan B, hon skulle verkligen hjälpa mig att hitta den perfekta klänningen!

Men det behövdes ingen plan B, jag hittar den mest drömmiga klänning, och med bara några få ändringar så kommer den bli exakt som jag vill ha den! Beställd med väntetid på minst 4 månader, vilken lång väntan!! Jag valde en klänning från…….(kommer snart) som skapar fantastiska klänningar. 

Tidig provning. Nä, för mycket puff!

Letar…letar…

Inspiration

/Jenny