När vi började planera bröllopet stod det mellan en liten intim tillställning med bara de allra närmaste, och en jättestor fest med alla vi tycker om! Vi bestämde oss för det senare, här ska firas ordentligt -klackarna i tacket tjoohoo!!

Vigselförrättare var redan klart från början, Camilla Jansson Rönning, en fantastiskt fin, varm och kärleksfull person. Hon betyder mycket för mig, hon är min vän, men också en väldigt speciell person till familjen! 

Otroligt mycket planering, och vi vill göra allt själva, men så här några månader in i planering blir det bara mer och mer, verkligen superkul men snurrigt! Jag kommer med tusen idéer och Janne hejdar mig -det där går inte Jenny!! Okej då, han får väl vara med och bestämma lite…😉 Man har en bild framför sig med hur man vill ha det, men som med all planering av stora tillställningar kan man behöva ändra sig efterhand. Tur att vi har många bra människor runt om oss som stöttar och hjälper till. Erbjudandet att blogga här på bröllopsmässan.se är superkul och fantastiska Ann-Christin med sin enorma erfarenhet, tips och idéer, hjälp med vem vi ska kontakta om allt som rör bröllop är guld värt. 

Vi letade först lokal, vi var eniga om borglig vigsel, och utomhus (hoppas nu vädret är med oss) vi har en plan B om vädrets makter är emot oss. Det andra vi klurade länge på var ställe, Uppsala eller var skulle vi välja? Vi är ju båda från Stockholm så det hade kunnat vara ett alternativ. Janne var väldigt bestämd på Uppsala, och jag tycker det känns fint att välja vår egen stad. Utöver geografin så är tillgängligheten viktigt för oss, våra gäster ska lätt kunna ta sig till -och från, så valet föll på Eklundshof, alldeles strax ovanför Studenternas. Eklundshof är ett vackert ställe med genuin bröllopskänsla, ett ställe som är vana vid både små, och stora tillställningar, musik och mat. 

Imorgon har vi vårt första möte med våra tre toastmasters, spännande att sitta ner och berätta hur vi vill ha det! Dessutom är det tre fantastiska personer som verkligen har allt, och betyder mycket för mig och Janne. Närmare presentation av dessa tre herrar kommer!


Eklundshof, UppsalaInspirationsbilder