Wallmans

En natt 27-28/1 i härligt Superior dubbelrum,
Grand Hotel, S. Blasieholmshamnen 8, Stockholm

Wi-Fi samt fritt tillträde till Nordic Spa & Fitness samt en härlig frukost.

Varmt välkomna till Grand Hôtel. Här finns personal på plats dygnet runt för att ge er vad vi kallar en Grand Experience. Oavsett vad ni behöver hjälp med försöker vi ordna det. Vill ni bara vara ifred, ser vi till att det blir så. Hos oss ska man få det som man vill ha det.

Service

Vi ser verkligen fram emot att få ha er som gäster hos oss. Blir ni hungriga finns vår Roomservicetillhands dygnet runt med frukost, lunch, middag, vickning och allt däremellan från hotellets kök.
Behöver ni ta det lite lugnt eller komma i form så kan våra gäster besöka vårt härliga Nordic Spa & Fitness. Besök oss och upptäcka våra unika behandlingar varje dag i veckan. Vårt spa är väldigt populärt och för att få tillträde den tid ni önskar rekommenderar vi er att boka en skön behandling. Åldersgränsen i vårt spa är 16 år.
Alla rum har uppkoppling till Internet. Snabb och säker, fast eller trådlös, utan någon extra kostnad.
Vår concierge hittar ni nere i lobbyn. Conciergen är alltid redo att boka allt från bord och teaterbiljetter till helikopterutflykter.

Frukost

God morgon! Frukost serveras dagligen i våra olika restauranger och på rummet. Allt det goda på menyn är tillagat i hotellets eget kök.
Välj mellan frukostbuffé på Verandan och à la carte i Cadierbaren eller låt Roomservice komma upp med en bricka.

Showpaket GULD, 2 personer 27/1 kl. 19.00,
Wallmans Nöje, Teatergatan 3, Stockholm

Dryck ingår ej. I showpaketet ingår Showentré, GULD-meny samt garderob för 2 pers.

Showen levererar internationell underhållning i världsklass och du bjuds på storslagen musik från bland andra glamourens Lady Gaga och vi lyfter Discon som fyller 40 år med bl a Saturday night fever, och vi passar på att hylla våra legender, allt från George Michael till Pavarotti.

Vi lägger som alltid kärlek på maten och bjuder in till en kulinarisk resa i gastronomins värld där vi inspireras av mat och dryck från hela Piemonte distriktet i norra Italien.
Här finns en lyxig uppsjö av mat och dryck som passar de allra finaste smaklökar.

Vi blandar rätter och serverar dem med share-dining i en smakrik spännande meny kombinerad av våra duktiga kockar som tar tillvarasäsongens råvaror.
Vi serverar en unik upplevelse i samspel med show, mat och dryck.

Vi skapar en oförglömlig kväll där du serveras fantastisk mat och dryck av våra stjärnor som även levererar en show i världsklass. Allt i en unik miljö som bara kan upplevas på Wallmans. Gör som 100 000-tals tidigare gäster och besök anrika Wallmans Stockholm. Låt dig svepas in i vår värld av upplevelser för alla sinnen.

Entré Bröllopsmässan Grand Hôtel båda dagarna / 2 personer

Biljetter hittar du här med länk till Tickster.com. Begränsat antal paketerbjudanden.
Enkelrum, två nätter 26-28/1 alt. 27-29/1
Hotell Kungsträdgården, Kungsträdgårdsg. 11 B, Stockholm

Charmigt enkelrum 2 nätter, fredag samt lördag natt eller lördag och söndag, frukost ingår.
Gym o bastu. (Hotellet ligger endast 5 min promenad från Grand Hôtel)
Ett hem i kungens trädgård.
94 unika rum, en fransk kock och en historisk innergård – intillKungsträdgården i Stockholms hjärta finns en ny plats att kalla för hem.

På Hotel Kungsträdgården är varje rum unikt för att passa våra olika gäster och byggnadens historiska arkitektur. Tillsammans med hotellets Champagnebar, lounge och franska restaurang får du en minnesvärd och personlig vistelse – värd att uppleva om och om igen.

Två-rätters middag inkl. ett glas champagne
Brasserie Makalös, Kungsträdgårdsg. 11 B, Stockholm

1 glas champagne samt 2-rätters middag (valfri kväll) för 1 person i hotellets Brasserie Makalös. Övrig dryck ingår ej.

Under det stora glastaket serveras enastående kulinariska upplevelser. Brasserie Makalös är ett franskt brasserie i toppklass, där allt från vin till musik är hämtat från landet i syd. Yohan Adell, med erfarenheter från franska kök runt om i världen, leder teamet tillsammans med vår kökschef Fredrik Björklund.
Vi på Hotel Kungsträdgården jublar högt över vällagad mat och vet att många av våra gäster gör detsamma. Varje morgon serverar köket därför allt från friska smoothies och nygräddade pannkakor till grovt bröd och egengjort müsli.

Entré Bröllopsmässan Grand Hôtel båda dagarna / 1 person

Varför inte ta med tjejgänget för en härlig och inspirerande helg i Stockholm.

Biljetter hittar du här med länk till Tickster.com. Begränsat antal paketerbjudanden.

Spara

Spara

Spara