”Brud för en dag” – Tävling

Vill du  bli stylad i mässan, och få en alldeles unik och annorlunda upplevelse i bröllopsmässan?

Då ska du skicka in ett brev till oss, berätta om varför du vill bli stylad av Makeup Stores superproffs och även erkänd frisör och dessutom vara med och visa upp dig på catwalken.

Berätta lite om dig själv, vem du är, kanske stundar ditt bröllop, eller du vil bara vara med om en härlig upplevelse – mejla oss här och skriv ca 20 rader, bifoga också en bra porträttbild men också dina mått, längd, klädstorlek så att vi har det senast under september månad hos oss.

Obs. Klippning, färgning ingår ej i stylingen. Du får låna en exklusiv kreation och sedan bli fotograferad av proffsfotograf Armand Dommer, under din dag i mässan.

Vänta inte, skriv o mejla redan nu!
Välkommen

Integritetspolicy
25 maj träder GDPR i kraft och vi vill därför försäkra dig om att vi hanterar dina personuppgifter enligt de nya direktiven. Vi använder din mail, och ditt namn, för att skicka ut information gällande tävlingen som du önskar medverka i. Vi sparar endast din information för att skicka nyheter, information och annan info som gäller tävlingen ”Brud för en dag”. Därefter 30 dagar efter mässan raderas dina uppgifter ur vår databas. Vi har även vidtagit åtgärder för att förbättra vår sekretesskontroll och andra kontroller som vi tillhandahåller för att skydda din data och din integritet.
Se vår integritetspolicy här