Vi ska säga JA till varandra! Följ oss genom vår planering till vår bröllopsdag 16 maj 2019

Vilka är vi?
De allra flesta vet vem Jan Johansen är, välkänd och erkänd artist -”han” med den superbra rösten, som varit med i melodifestivalen 4 gånger, och som vann med låten ”Se på mig” 1995. Men inte många vet vem jag är, som ska gifta mig med denna fantastiska man 😉 Jag har många sidor på mig att presentera mig själv, ska bli så roligt! Som med de flesta par så är det bruden som planerar det mesta, och så även med oss. Janne kommer också blogga här, så håll utkik!

Vi har nog varit på väg mot varandra under livet, men att det skulle gå ganska många år innan vi möttes. Vi växte upp med bara en sjö mellan oss, Långsjön mellan Älvsjö och Segeltorp, Janne i Segeltorp och jag i Älvsjö. Åren gick, och en dag i februari 2016 får jag ett meddelande på facebook med frågan om jag vill följa med på en konsert i Uppsala? Vår första dejt var alltså en Ghost konsert på Svandammshallarna i Uppsala. Kanske inte så romantiskt, men alldeles fantastisk kul och annorlunda dejt, vi kunde ju inte säga så mycket till varandra.. Till dem som inte känner till Ghost, så kan jag säga att jag var blondast på stället!! Puss på kinden, och sen fick jag skjuts hem till dörren. Det var väldigt pirrigt och berusande på alla sätt, skulle vi höras igen? 20 minuter senare kommer ett sms med den vackraste texten, ”Tack för en fin kväll! Jag skulle bli lycklig om jag får bjuda dig på middag någon kväll” Precis där börjar vår kärlek!